Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Viedtālrunis Xperia 10 IV (Balts)
Xperia 10 IV/W

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • OLED ekrāns ar augstu izšķirspēju
  • Corning Gorilla Glass stikls
  • 5G tīkla atbalsts
  • Procesors: Qualcomm Snapdragon 695 5G Mobile Platform
  • Ūdensizturība

Preces apraksts

Vispārēja informācija

An Xperia 10 IV in black above an outstretched hand, with the logo for 5000mAh in the background

Liels, jaudīgs akumulators vieglā, kompaktā korpusā

Modelis Xperia 10 IV jūsu dzīvē sniegs maksimālu baudu ar minimālām pūlēm. Parocīgi ietilpstošs plaukstā un kompakts, šis sevišķi vieglais 5G viedtālrunis ir aprīkots ar lielas ietilpības 5000 mAh akumulatoru.

 

Composite image showing a food photo, a night portrait, a pet photo and a woodland photo demonstrating backlit correction

Vienkārši ierakstiet. Nav nepieciešams iestatīt.

Kad redzat fotoattēlu ierakstes iespēju un nevēlaties izniekot laiku, izvēloties sarežģītus iestatījumus. Tādējādi Xperia 10 IV ļauj vienkārši izmantot ainu, apstākļus un objekta noteikšanas tehnoloģiju, lai vislabākajam ierakstam automātiski izvēlētos ideālus iestatījumus, piemēram, ISO un aizvara ātrumu.

 

Close-up of the triple lens camera on an Xperia 10 IV in black

No ainavām līdz portretiem

No elpu aizraujošām ainavām līdz brīnišķīgiem portretiem — modeļa Xperia 10 IV kamera ar trijiem objektīviem ļaus ierakstīt visu. Izmantojot 16 mm sevišķa platleņķa objektīvu, 27 mm platleņķa objektīvu un 54 mm teleobjektīvu, varat izvēlēties ļoti plašas ierakstes iespējas.

 

Interior shot of two men and two women enjoying a celebration

Uzlabota izplūšanas samazināšana

Kad ierakstāt fotoattēlu, sevišķi vakarā vai tumšā telpā, pat niecīga rokas kustība var izraisīt attēla izplūšanu. Pateicoties optiskajai attēla stabilizācijas tehnoloģijai, modelis Xperia 10 IV pat vāja apgaismojuma apstākļos ļauj ierakstīt attēlus ar niecīgāku izplūšanu.

 

Low light image of colourful hot air balloons

Lieliska detalizētība pat vājā apgaismojumā

Vājā apgaismojumā ierakstītajos fotoattēlus spilgtās zonas bieži izskatās gaišākas un tumšās zonas — tumšākas, tādējādi pazūd detaļas. Tomēr Xperia 10 IV nosaka šādu situāciju un automātiski veic ieraksti HDR formātā, izcili skaidri atveidojot visas detaļas.

 

London's Tower Bridge illuminated at night

Mazāk trokšņu vājā apgaismojumā

Veicot ieraksti naktī vai vājā apgaismojumā, attēla kvalitāti bieži ietekmē vizuālie trokšņi. Tomēr Xperia 10 IV kameras veiktspēja ir uzlabota, lai nodrošinātu fotoattēlu ieraksti vājā apgaismojumā ar niecīgāku troksni.

 

A dramatic mountainous landscape

Skaidrāka tālummaiņa

Parasti, kad ar viedtālruni ierakstāt tālu objektu, izmantojot teleobjektīvu, attēla izšķirtspēja pasliktinās pietuvināšanas laikā. Taču pateicoties tālummaiņai ar sevišķu izšķirtspēju modelī Xperia 10 IV, varat pat ar tālummaiņu ierakstīt skaidrus attēlus.

 

An Xperia 10 IV in portrait position, displaying a selfie of a woman holding a dog

Satriecoši pašportreti, izmantojot mākslīgo intelektu

Kad ierakstāt pašportretu, jo īpaši telpās vai vājā apgaismojumā, parastās kameras automātiski cenšas samazināt troksni, tādējādi detaļas, piemēram, mati, uzacis un skropstas izskatās izplūdušas. Tomēr modelis Xperia 10 IV izmanto mākslīgā intelekta tehnoloģiju, lai skaidri atveidotu šīs detaļas un samazinātu troksni. Jūsu pašportreti nekad vēl nav izskatījušies labāk.

 

Ierakstiet vienmērīgus video bez svārstībām

Optiskā attēla stabilizācija (OAS) ir paredzēta ne tikai nekustīgiem attēliem, tā ir piemērota arī video. Kad kustības laikā ierakstāt video, unikālā Optical SteadyShot tehnoloģija nodrošina, ka ierakstītie attēli nav izplūduši un nesvārstās.

 

Ierakstiet video ar mazāk aptumšotajām un izgaismotajām zonām

Pateicoties paplašinātajam dinamiskajam diapazonam, Xperia 10 IV ieraksta video ar apbrīnojami skaidrām detaļām, kā arī mazāk aptumšotajām un izgaismotajām zonām pat augsta kontrasta apstākļos, piemēram, spilgtā dienas gaismā.

 

A man viewing content on an Xperia 10 IV

Lieliska skatīšanās pieredze

Lepojoties ar skaistu 6,0 collu, 21:9 formāta platekrāna OLED displeju bez izgriezuma vai kameras atveres, kas traucē skatīties, Xperia 10 IV ļauj pilnībā baudīt pilnekrāna filmas.

 

An Xperia 10 IV in landscape position with a photo of a blue flower on its display

Brīnišķīga krāsa un kontrasts

21:9 formāta platekrāna OLED displejs ir vēl spilgtāks par iepriekšējo modeli un atveido aizraujošus attēlus ar košām krāsām un īstiem melniem toņiem. Pamatojoties uz Sony daudzu gadu pieredzi televizoru sfērā, mobilajām ierīcēm paredzētā unikālā TRILUMINOS® DISPLAY tehnoloģija optimizē displeju, lai skatītos filmas, atveidojot elegantus, spilgtus attēlus.

 

A woman wearing headphones and holding an Xperia 10 IV

Ļaujieties augstākās kvalitātes skaņai

Aprīkots ar augstākās klases audio tehnoloģiju klāstu, modelis Xperia 10 IV mūzikas cienītājiem piedāvā izcilu klausīšanās pieredzi.

 

A man listening to wired headphones - dots of light around his head represent 360 Reality Audio

Klātbūtnes efekts. Reālistisks skanējums.

Xperia 10 IV ir izstrādāts 360 Reality Audio tehnoloģijai, lai optimizētu skaņas kvalitāti, ar austiņām klausoties mūziku Amazon Music, Deezer, nugs.net un TIDAL.

 

An Xperia 10 IV with the logo for 5000mAh above and a day-to-night graphic underneath

Lādiņš visai dienai

Lielas ietilpības 5000 mAh akumulators nodrošina visu nepieciešamo enerģiju, lai jūs varētu baudīt Xperia 10 IV lietošanu no rīta līdz vakaram un pat ilgāk.

 

Illustrated graphic comparing battery health of conventional smartphone and new Xperia before and after 3 years of use

Akumulators 3 gadus labā darba stāvoklī

Mūsu uzlādes tehnoloģija ļauj paildzināt akumulatoru kalpošanas laiku. Akumulatora apkopes funkcija novērš tā pārmērīgu uzlādi, savukārt Xperia adaptīvās uzlādes funkcija pārrauga uzlādes procesu, lai novērstu akumulatora pārslodzi. [A] Parastais [B] Jaunais Xperia [1] Lietošanas sākumā [2] Pēc 3 gadu lietošanas

 

An Xperia 10 IV in black above an outstretched hand

Komfortabli pārnēsāt, vienkārši lietot

Modelis Xperia 10 IV ir viegls un parocīgs, kad ierakstāt fotoattēlus, spēlējat spēles, pārlūkojat interneta vietnes, sūtāt ziņojumus vai sarunājaties telefoniski.

 

A single hand holding and operating the Xperia 10 IV

Vienkārši darbināt ar vienu roku

Kaut gan modelim Xperia 10 IV ir liels 6,0 collu displejs, ierīce ir pietiekami šaura, lai to varētu ērti darbināt, turot vienā rokā. 

 

 

 

Logo for IP65/68 alongside an Xperia 10 IV in black, being splashed with water

Aizsardzība pret ūdeni un putekļiem

Ar IP65/68 ūdensnecaurlaidību un izturību pret putekļiem Xperia 10 IV ir paredzēts darbināšanai ikdienas režīmā. Tādējādi varat to izmantot bez raizēm gan skriešanas laikā, gan atpūšoties pie baseina.

 

Front-facing Xperia 10 IV in black, alongside the logo for Corning® Gorilla® Glass

Stingrs un izturīgs

Modeļa Xperia 10 IV displejam tiek izmantots Corning® Gorilla® Glass Victus® aizsargstikls, kas nodrošina uzlabotu aizsardzību pret sasišanu nokrītot un saskrāpēšanu.

 

Logo for Snapdragon 695 5G mobile platform

Snapdragon® 695 5G mobilā platforma

Snapdragon® 695 5G mobilā platforma ļauj vienkārši rīkoties ar visām jūsu lietotnēm, filmām, spēlēm un daudz ko citu, piedāvājot augstu veiktspēju un energoefektivitāti, nodrošinot lielisku savienojamību. Ātrs 5G savienojums atklāj neierobežotas iespējas, ļaujot izbaudīt bezkompromisa augstas kvalitātes lejupielādi un pat augstas izšķirtspējas failu nevainojamu straumēšanu.

 

Close-up on someone using their finger to access the SIM tray on the Xperia 10 IV, plus a SIM card and an SD card

eSIM ērta lietošana un vienkārša piekļuve SIM nodalījumam

Izmantojot Xperia 10 IV, jums ir plašāka datu nesēju izvēles iespēja, kas piedāvā parocīgu eSIM atbalstu. Ja izmantojat tradicionālo SIM karti vai SD karti, tai ir ārkārtīgi viegla piekļuve.

 

Illustration of a USB cable with a green line crossing it out, plus an icon of planet Earth and an Xperia smartphone

Iepakojumā nav izmantota plastmasa

Atbilstoši Sony ilgtspējīgas attīstības iniciatīvai Xperia 10 IV iepakojumā nav izmantota plastmasa — visi plastmasas komponenti ir izņemti vai aizvietoti ar papīra materiāliem. Uzņēmums Sony apzinās, ka papīra resursi ir ierobežoti, un pastāvīgi cenšamies samazināt papīra izmantošanu. Kārbā nav lādētāja un kabeļa, tādējādi tā ir apmēram par 50% plānāka, salīdzinot ar iepriekšējo modeļu kārbām. Tā kā vairumam Xperia lietotāju jau ir savietojami lādētāji un kabeļi, mēs aicinām tos atkārtoti izmantot, lai palīdzētu mūsu ilgtspējības kampaņai.

 

Illustration showing a diverse range of people

Padarām Xperia pieejamu visiem

No balss vadības iespējošanai līdz teksta izmēra palielināšanai — varat pielāgot savu Xperia 10 IV atbilstoši savām vajadzībām, izmantojot pieejamības iestatījumus un lietotnes.

Komplektācija

  • Xperia 10 IV viedtālrunis
  • Rokasgrāmata

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (HDR)
Malu attiecība
21:9 CinemaWide
HDR atbalsts
Nav
Ekrāna izmērs
6" (collas)
Ekrāna izšķirtspēja
Full HD (2520x1080)
Gorilla Glass stikls
Ir (Corning Gorilla Glass Victus)
Paneļa herci
60Hz
Pieskāriena nolasīšanas ātrums
120Hz
Interfeiss
Android versija
Android 12
Procesors
Procesors
Qualcomm Snapdragon 695 5G Mobile Platform
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
128GB
Operatīvā atmiņa (RAM)
6GB
Atmiņas kartes tips
microSDXC (līdz 1000 GB)
Galvenā kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
27mm
Diafragmas atvērums
F1.8
Skata lenķis
79°
Sensora izmērs
1/2.8 Exmor for mobile sensor"
Zoom kamera
Pikseļu skaits
8Mpix
Fokusa attālums
54mm
Diafragmas atvērums
F2.2
Skata lenķis
43°
Sensora izmērs
1/4.4"
Platleņķa kamera
Pikseļu skaits
8Mpix
Fokusa attālums
16mm
Diafragmas atvērums
F2.2
Skata lenķis
120°
Sensora izmērs
1/4"
Priekšējā kamera
Pikseļu skaits
8Mpix
Diafragmas atvērums
F2
Skata lenķis
78°
Sensora izmērs
1/4"
Fokusa sistēma
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Nav
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
DSEE Ultimate
Lietošanas apstākļi
IP aizsardzības reitings
IPX5 / IPX8
Ūdens izturība
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora ietilpība
5000mAh
Stamina režīms
Ir
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
Video failu ierakstu formāti
MP4
H.265
H.264
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.1)
Wi-Fi
Ir
GPS
Ir
NFC
Ir
Bluetooth kodeka atbalsts
LDAC
aptX
Tīklu atbalsts
2G
3G
4G
5G
Citi parametri
SIM kartes atbalsts
Divas SIM-kartes (Nano SIM)
Pirksta nospieduma sensors
Ir
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Pieslēgumi
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
USB tips
Type-C
Type-C (DC IN)
Izmērs un svars
Svars
161 grami
Izmēri (A x P x DZ)
15.3 x 6.7 x 0.83cm
Vispārējie parametri
Krāsa
Balta
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Modeļa gads
2022

Saistītās preces

Filtri

Manfrotto universāla statīva skava telefonam

Saņem rīt no 11:00

9.9
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Saramonic viedtālruņu mikrofons SmartMic UC Mini Type-C

43.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt