Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Viedtālrunis Xperia 1 IV (Balts)
Xperia 1 IV/W

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • OLED ekrāns ar augstu izšķirspēju
  • Corning Gorilla Glass stikls
  • 5G tīkla atbalsts
  • Procesors: Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform
  • Ūdensizturība

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Two men in an urban setting using the Xperia 1 IV and accessories for vlogging

Izveidojiet satriecošu video saturu

Modelis Xperia 1 IV piedāvā bezprecedenta iespējas, lai izveidotu un kopīgotu video saturu. Mūsu pirmais viedtālrunis, kas spēj ierakstīt 4K HDR video ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē ar visiem objektīviem — varat savu radošumu izpaust lieliskā kvalitātē. Autofokusēšanās pēc acīm un objekta izsekošana nodrošina, ka objekts vienmēr atrodas fokusā, savukārt Videography Pro funkcija piedāvā manuālas vadības iespējas, paplašinot radošās izpausmes. Tiešraides straumēšana ļauj uzreiz kopīgot saturu ar saviem skatītājiem.

 

A woman in a library looking towards the camera - a small white square over one of her eyes represents Eye AF for video

Autofokusēšanās pēc acīm piešķir videoierakstiem dzīvīgumu

Sony ir izpelnījies atzinību nozarē, pateicoties savām piedāvātajām izcilajām automātiskās fokusēšanās iespējām. Atpazīstot cilvēka vai dzīvnieka aci un saglabājot fokusu uz to, kamēr objekts kustās, autofokusēšanās pēc acīm rada neticami reālistiskus videoattēlus.

 

A woman browsing in a library - a white square denotes Object Tracking for video

Saglabājiet fokusu videoierakstē, izmantojot objekta izsekošanas funkciju

Objekta izsekošanas funkcija spēj automātiski izsekot kustīgajam objektam un saglabāt asu fokusu pat tad, ja objekta acis nav redzamas vai to vispār nav.

 

Close-up of Xperia 1 IV's triple lens camera with annotations for 16mm F2.2 12MP, 24mm F1.7 12MP & 85mm-125mm F2.3-F2.8 12MP

Trīs objektīvi video satura izveidošanai

Modelis Xperia 1 IV sniedz video operatoriem daudzas radošas iespējas, pateicoties trim objektīviem, tostarp 16 mm sevišķa platleņķa objektīvam, 24 mm platleņķa objektīvam un 85-125 mm teleobjektīvam ar īstu optisko tālummaiņu. Visi trīs piedāvā 4K HDR video ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, autofokusēšanos pēc acīm un objekta izsekošanu.

 

A woman outdoors with trees in the background

4K HDR video ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, izmantojot visus objektīvus

Neatkarīgi no izmantotā objektīva modelis Xperia 1 IV ļauj ierakstīt augstas kvalitātes 4K HDR video ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē Pēc tam varat atskaņot saturu ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē 4K HDR displejā ar 120 Hz atsvaidzes ātrumu, vienmērīgi un skaisti parādot detalizētu attēlu. Varat arī izvēlēties kadru nomaiņas ātruma iestatījumus, lai ierakstītu līdz 5 reizēm palēninātas kustības klipus.

 

Annotated image of Xperia 1 IV in landscape position with Bluetooth shooting grip next to Xperia 1 IV in portrait position

Tiešraides video straumēšana tieši video straumēšanas servisos, izmantojot Videography Pro

Vairs nav jāgaida, lai dalītos ar sevišķi svarīgu saturu — Xperia 1 IV ļauj no sava tālruņa tiešraidē straumēt video tieši uz video straumēšanas servisiem, izmantojot Videography Pro. Izmantojot GP-VPT2BT ierakstes satveri ar Bluetooth bezvadu vadību un Izturības režīmu, varat straumēt ilgāk. [1] Video ierakste [2] Tiešraides straumēšana [3] Sekotāji 

 

Xperia 1 IV smartphone with Sony Alpha camera and lenses in the background

Alpha kameru profesionālā tehnoloģija

Xperia 1 IV viedtālrunis tika izstrādāts sadarbībā ar Alpha 1 sērijas jaunāko kameru inženieriem, kuru kameras ir slavenas ar nozarē vislabāko autofokusēšanās tehnoloģiju, kā arī piedaloties profesionālajiem fotogrāfiem, kuri palīdzēja pilnveidot tehnoloģiju un uzlabot fotografēšanas procesu un rezultātus. Gluži tāpat kā fotogrāfi sagaida tādu pašu veiktspēju no visiem Alpha kameru objektīviem, arī Xperia 1 IV ar visiem objektīviem piedāvā tādas pašas automātiskās fokusēšanās iespējas.

 

Portrait of a gymnast - a green square over one of his eyes represents Real-time Eye AF

Reāllaika fokusēšanās pēc acīm visos objektīvos

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm visos objektīvos ļauj ierakstīt satriecošus portretus, kad ierakstāt cilvēku vai dzīvnieku attēlus. Jūs ierakstīsiet enerģijas pārpilnus un izteiksmīgus attēlus pat tad, ja objekts pārvietojas vai tā viena acs nav redzama. 

 

Low-light portrait of a woman in a red dress with a cityscape in the background

AF/AE HDR režīma sērijveida ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu 20 kadri sekundē neatkarīgi no izvēlētā objektīva

Modelis Xperia 1 IV ar visiem objektīviem piedāvā tādu pašu neticami ātru darbību. Neatkarīgi no izvēlētā objektīva varat nepārtraukti veikt sērijveida ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu 20 kadri sekundē, papildus izmantojot automātisko fokusēšanos un automātisko ekspozīciju. Turklāt jebkādā apgaismojumā varat ierakstīt satriecošus attēlus, izmantojot HDR (augsts dinamiskais diapazons), iegūstot attēlus ar lieliskām krāsām un kontrastu.

 

Dynamic image of a  tumbling gymnast - a green square represents Real-time Tracking

Reāllaika izsekošana visos objektīvos

Kad mēģināt fotografēt objektu, kas nestāv uz vietas, vienmēr noder palīdzība — tādēļ visiem modeļa Xperia 1 IV objektīviem ir reāllaika izsekošanas funkcija.

 

Portrait of a woman dressed in red, surrounded by red flowers

Īstas optiskās tālummaiņas objektīvi bez attēla kvalitātes pasliktināšanās

Ar īstu 85-125 mm optisko tālummaiņu Xperia 1 IV 85 mm-125 mm fokusa attālumā piedāvā attēlus bez digitālas kvalitātes pasliktināšanās. Kopā ar optisko stabilizāciju un reāllaika automātisko fokusēšanos pēc acīm un izsekošanu tā ir ideāla izvēle, lai ierakstītu portretus ar optisko bokē efektu. 

 

Exploded view of the three camera lenses on the Xperia 1 IV

Trīs universāli objektīvi, tostarp jaunais teleobjektīvs ar īstu optisko tālummaiņu.

Modelis Xperia 1 IV piedāvā izvēlei trīs objektīvus — 16 mm sevišķa platleņķa objektīvu, 24 mm platleņķa objektīvu un 85-125 mm teleobjektīvu ar īstu optisko tālummaiņu, kuri visi nodrošina tādu pašu lielu darbības ātrumu un automātiskās fokusēšanās iespējas. Gluži tāpat kā Alpha kamerām automātiskās fokusēšanās ātrums saglabāsies nemainīgs, kad nomaināt objektīvu.

 

Close-up of triple lens camera on Xperia 1 IV showing logo for ZEISS T* coating

Jūsu Xperia piemītošā izcilā ZEISS kvalitāte

ZEISS optika ir speciāli kalibrēta Xperia viedtālrunim. ZEISS T* pārklājums nodrošina izcilu attēla reālismu un kontrastu, novēršot atstarošanos.

 

Low-light image of a caver exploring a large cavern

Lieliski rezultāti sarežģīta apgaismojuma apstākļos

Modelis Xperia 1 IV ir aprīkots ar lielu sensoru, lai uztvertu vairāk gaismas, un BIONZ X™ attēla procesoru mobilajām ierīcēm, nodrošinot lieliskus rezultātus jebkādā apgaismojumā.

 

A woman and child smiling at the camera

Frontālā kamera ieraksta lieliskus attēlus vājā apgaismojumā.

Jaunā frontālā kamera ieraksta vēl labākus attēlus vājā apgaismojumā, pateicoties jaunajam frontālās kameras sensoram, kas ir lielāks salīdzinājumā ar iepriekšējā modeļa sensoru.

 

Close-up on an eSports pro using the Xperia 1 IV for mobile gaming

Spēlējiet un uzvariet, izmantojot Xperia 1 IV

Izstrādāts sadarbībā ar vadošajiem eSports spēlētājiem, modelis Xperia 1 IV ir paredzēts tikai vienam mērķim — uzvarai. Būdams oficiāla profesionālo spēļu ierīce, modelis Xperia piedāvā maksimālu ātrumu, veiktspēju un uzticamību, kas ir nepieciešama mobilajām spēlēm visaugstākajā līmenī.

 

Xperia 1 IV in landscape position displaying the Game enhancer interface

Game Enhancer lietotne nodrošina priekšrocības

Game Enhancer lietotne ir spēļu vadības centrs, kas ļauj pielāgot funkcijas un iestatījumus, lai nodrošinātu ideālu spēlēšanas procesu un maksimāli uzlabotu jūsu uzvaras iespējas. Tā ļauj mainīt, piemēram, audio, displeja un skārienjutīgo komandu iestatījumus, nepārtraucot spēli un nezaudējot koncentrāciju — tam ir izšķiroša nozīme eSports spēlētājiem un straumētājiem.

 

An eSports pro using the Xperia 1 IV for mobile gaming

Profesionālu spēlētāju izstrādāts profesionāliem spēlētājiem

Pateicoties profesionālu eSports spēlētāju izstrādāto funkciju klāstam, modelis Xperia 1 IV atbilst visaugstākā līmeņa mobilo spēļu prasībām. Piemēram, 6,5 collu displejs ar 120 Hz atsvaidzes ātrumu piedāvā neticami plūstošu spēles procesu, savukārt funkcija L-γ raiser (Low gamma raiser) ļauj tumsā vieglāk saskatīt pretiniekus. Citu būtisko īpatnību skaitā ietilpst 240 Hz Touch skenēšanas ātrums, kas nodrošina neticami ātras, precīzas kustības, un skārienu bloķēšana, lai nepieļautu kļūdas.

 

Close-up of someone plugging a cable into the Xperia 1 IV

Tiešraidē straumējiet savu spēli tieši video straumēšanas servisos, izmantojot Game Enhancer lietotni

Izmantojot Game Enhancer lietotni modelī Xperia 1 IV, varat tiešraidē straumēt spēles gaitu tieši sociālajā tīklā un sazināties ar saviem skatītājiem, spēlēšanas laikā redzēt tērzētavā viņu komentārus.

 

Graphic comparing two smartphones - the high temperature one is orange, the low temperature one is green

Aizsardzība pret pārkaršanu

Kad spēlēšanas laikā izmantojat uzlādes kabeli, pārkaršanas novēršanai barošana tiek padota tieši tālruņa sistēmām, nevis uzlādē akumulatoru. Šādi tiek samazināts termiskais spriegums, palīdzot saglabāt spēles sniegumu un ilgāk uzturēt akumulatoru labā darba stāvoklī. [A] IZSL. = augsta temperatūra [B] IESL. = zema temperatūra

 

A woman playing a guitar and recording her music on the Xperia 1 IV with Music Pro

Ierakstiet mūziku kā profesionāļi

Izmantojot Music Pro funkciju, varat ierakstīt un rediģēt vokālu savā Xperia bez ārējā mikrofona. Turklāt Music Pro piedāvā studijas noskaņošanas funkciju, tādējādi jūsu mūzika skanēs, it kā būtu ierakstīta studijā, izmantojot kondensatora mikrofonu ar trokšņu samazināšanu un novērstu atbalsošanos. Mūzikas ierakste savā viedtālrunī vēl nekad nav bijusi tik viegla un ierakstītā skaņa nekad nav skanējusi tik labi.

 

A woman with her eyes closed listening to music on headphones - dots of light around her head represent 360 Reality Audio

Izbaudiet 360 Reality Audio - tā, it kā jūsu būtu blakus izpildītājam

Ļaujieties skaņām sev visapkārt — tās ir tik reālistiskas, it kā jūs atrastos koncertā vai kopā ar izpildītāju ierakstu studijā. Izmantojot 360 Reality Audio tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. Ar Xperia 1 IV varat baudīt mūzikas klausīšanos ar vadu pieslēguma austiņām vai bezvadu austiņām, vai iebūvētajiem stereo skaļruņiem ar pilnu skaņas telpu.

 

Wired headphones plugged into the 3.5mm audio jack on the Xperia 1 IV

3,5 mm audio ligzda izcilai skaņas kvalitātei

Modeļa Xperia 1 IV 3,5 mm audio ligzda ir ne tikai parocīga, bet arī nodrošina augstas kvalitātes skaņu ar lieliskiem materiāliem un elektroniskajiem komponentiem. 

 

Xperia 1 IV displaying music playing interface with illustrated blue sound waves emanating from its Full-stage stereo speakers

Stereo skaļruņi ar pilnu skaņas telpu nodrošina augstākas kvalitātes skaņu

Modelim Xperia 1 IV ir stereo skaļruņi ar pilnu skaņas telpu, kas atrodas tālruņa priekšējā panelī, lai efektīvi atveidotu skaņas lauku. Pateicoties uzlabotajam skaļruņa dzinim un tā korpusa struktūrai, skaņa ir jaudīgāka un mazāk izkropļota, jo īpaši starp vidējo un maksimālo skaļuma līmeni. Rezultātā tiek iegūta reālistiskāka skaņa, kurā skaidri dzirdami atsevišķi instrumenti, vienmērīgs un spēcīgs vokāls, kā arī dziļš zemo frekvenču skanējums. Neatkarīgi no tā, vai skatāties video vai atskaņojat mūziku, baudīsiet aizraujošu, augstas kvalitātes skaņu.

 

Logo for Hi-Res Audio

Augstas izšķirtspējas audio + 3,5 mm audio ligzda

Ar augstas izšķirtspējas audio varat dzirdēt mūziku, kurā atskaņots pilnīgs skaņas diapazons ar izpildītāju iecerēto dinamiku un detalizētību.

 

Logos for Hi-Res Audio Wireless and LDAC

Augstas izšķirtspējas audio pārraide bezvadu režīmā + LDAC

Xperia 1 IV atbalsta augstas izšķirtspējas audio pārraidi bezvadu režīmā, pateicoties mūsu nozarē pieņemtajai audio kodēšanas tehnoloģijai LDAC. LDAC tehnoloģija ļauj pārraidīt apmēram trīs reizes vairāk datu (ar maksimālo pārsūtīšanas ātrumu 990 kbps), salīdzinot ar parasto Bluetooth® audio, ļaujot izcilā kvalitātē baudīt augstas izšķirtspējas audio, kas maksimāli atbilst vadu savienojuma nodrošinātajam.

 

Logo for 4K HDR OLED

Baudiet reālistisku attēlu 4K HDR OLED displejā ar 120 Hz atsvaidzes ātrumu

Aprīkots ar satriecošu 4K HDR OLED displeju ar 120 Hz atsvaidzes ātrumu, Xperia 1 IV viedtālrunis piedāvā unikāli reālistisku attēlu. Tā kā 6,5 collu 21:9 formāta platleņķa displeja virsmai nav nekādu izgriezumu, nekas netraucē jums skatīties iecienītākās filmas vai televīzijas pārraides.

 

Hands holding Xperia 1 IV in landscape position to view content - the right half of the display is noticeably brighter than the left

Visspilgtākais 4K displejs

Modelis Xperia 1 IV ir aprīkots ar mūsu visspilgtāko 4K displeju, kas ir par 50% spilgtāks salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, tādējādi varat vieglāk redzēt un izveidot saturu spilgta apgaismojuma apstākļos. [1] Iepriekšējais modelis [2] Šis modelis

 

Man wearing wired headphones, viewing content on his Xperia 1 IV

Dolby Atmos® skaņa ir noskaņota sadarbībā ar Sony Pictures Entertainment

Skatoties filmu ar Dolby Atmos®, gūsiet aizraujošu piedzīvojumu, daudzdimensiju skaņai plūstot virs jums un visapkārt. Tagad varat baudīt Dolby Atmos® skaņu, kas ir noskaņota sadarbībā ar Sony Pictures Entertainment, izmantojot austiņas vai stereo skaļruņus ar pilnu skaņas telpu.

 

Illustration of two smartphones - one displays

Sevišķi vienmērīga ritināšana

Pateicoties 120 Hz atsvaidzes ātrumam, displejs piedāvā neticami vienmērīgu ritināšanu un laidenu attēlu nomaiņu, kad pārlūkojat interneta vietnes vai pārvietojaties izvēlnē.

 

Logo for Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform

Izbaudiet jaunāko Snapdragon® 8 Gen 1 mobilo platformu

Snapdragon® 8 Gen 1 mobilā platforma nodrošina vēl nepieredzētu veiktspēju un inovāciju, kas attiecas uz mākslīgo intelektu, spēlēšanas iespējām un savienojamību, sniedzot jūsu ierīču līmenim atbilstošus fantastiskus piedzīvojumus. Qualcomm® Adreno™ grafiskais procesors nodrošina par 50% ātrāku grafiku, savukārt Qualcomm® Kryo™ centrālais procesors nodrošina takts frekvenci līdz 3,0 kHz, kas par 20% ir labāks rādītājs salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes mobilo platformu.

 

Image showing the battery in the Xperia 1 IV - 5000mAh is written above

Jaudīgs 5000 mAh akumulators un ātra uzlāde

Pateicoties 5000 mAh akumulatoram, modelis Xperia 1 IV piedāvā pietiekamu lādiņu, lai varētu darbināt visu dienu. Kad nepieciešams uzlādēt akumulatoru, ar lādētāju XQZ-UC1 varat veikt ātru akumulatora uzlādi līdz 50% līmenim nieka 30 minūtēs.

 

Illustrated graphic comparing battery health of conventional smartphone and new Xperia before and after 3 years of use

Akumulators kārtīgi darbojas pat pēc 3 gadu lietošanas

Mūsu uzlādes tehnoloģija ļauj paildzināt akumulatoru kalpošanas laiku. Akumulatora apkopes funkcija novērš tā pārmērīgu uzlādi, savukārt Xperia adaptīvās uzlādes funkcija pārrauga uzlādes procesu, lai novērstu akumulatora pārslodzi. [A] Parastais [B] Jaunais Xperia [1] Lietošanas sākumā [2] Pēc 3 gadu lietošanas

 

Xperia 1 IV on a wireless charging pad - its display shows the battery charging icon

Parocīga bezvadu uzlāde un akumulatora kopīgas lietošanas funkcija

Vienkārši novietojiet Xperia 1 IV uz bezvadu lādētāja, lai parocīgi uzlādētu akumulatoru. Pateicoties akumulatora kopīgas lietošanas funkcijai, modeli Xperia 1 IV var izmantot arī kā citu ierīču bezvadu uzlādes paneli.

 

Xperia 1 IV being splashed with water

Aizsardzība pret ūdeni un putekļiem

Jūsu sirdsmiers ir garantēts, pateicoties modeļa Xperia 1 IV IP65/68 klases ūdensizturībai un aizsardzībai pret putekļiem.

 

Exploded view of the Xperia 1 IV showing the Corning® Gorilla® Glass Victus® on the front and back

Izstrādāts ilgam darbam

Modeļa Xperia 1 IV displejā tiek izmantots Corning® Gorilla® Glass Victus® aizsargstikls priekšpusē un aizmugurē. Izturīgais Gorilla® aizsargstikls ierīces priekšpusē un aizmugurē nodrošina uzlabotu aizsardzību pret sasišanu nokrītot un saskrāpēšanu.

Komplektācija

  • Xperia 1 IV viedtālrunis
  • Rokasgrāmata

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (HDR)
Malu attiecība
21:9 CinemaWide
HDR atbalsts
Ir
Ekrāna izmērs
6.5" (collas)
Ekrāna izšķirtspēja
4K (3840x1644)
Gorilla Glass stikls
Ir (Corning Gorilla Glass Victus)
Paneļa herci
120Hz
Kustīga attēla atjaunošānās frekvence
240Hz Motion blur reduction
Pieskāriena nolasīšanas ātrums
240Hz
Interfeiss
Android versija
Android 12
Procesors
Procesors
Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
256GB
Operatīvā atmiņa (RAM)
12GB
Atmiņas kartes tips
microSDXC (līdz 1000 GB)
Galvenā kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
24mm
Diafragmas atvērums
F1.7
Skata lenķis
82°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/1.7 Exmor RS for mobile sensor"
Zoom kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
85mm - 125mm
Diafragmas atvērums
F2.3 - F2.8
Skata lenķis
28° - 20°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/3.5 Exmor RS for mobile sensor"
Platleņķa kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
16mm
Diafragmas atvērums
F2.2
Skata lenķis
124°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/2.5 Exmor RS for mobile sensor"
Priekšējā kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Diafragmas atvērums
F2
Skata lenķis
83°
Sensora izmērs
1/2.9 Exmor RS for mobile sensor"
Fokusa sistēma
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Audio parametri
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby AC-4
Dolby Atmos
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
DSEE Ultimate
Lietošanas apstākļi
IP aizsardzības reitings
IPX5 / IPX8
Ūdens izturība
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora ietilpība
5000mAh
Stamina režīms
Ir
Foto un video ieraksts
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 120 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Video failu ierakstu formāti
MP4
H.265
H.264
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
Wi-Fi
Ir
GPS
Ir
NFC
Ir
Bluetooth kodeka atbalsts
LDAC
aptX
AAC
Tīklu atbalsts
2G
3G
4G
5G
Citi parametri
SIM kartes atbalsts
Divas SIM-kartes (1 SIM karte atbalsta 5G tīklu) (Nano SIM / Nano SIM vai microSD)
Pirksta nospieduma sensors
Ir
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Pieslēgumi
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
USB tips
Type-C
Type-C (DC IN)
Izmērs un svars
Svars
185 grami
Izmēri (A x P x DZ)
16.5 x 7.1 x 0.82cm
Vispārējie parametri
Krāsa
Balta
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Modeļa gads
2022

Saistītās preces

Filtri

Manfrotto universāla statīva skava telefonam

Saņem rīt no 11:00

9.9
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Saramonic viedtālruņu mikrofons SmartMic UC Mini Type-C

43.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt