Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

35mm F1.4 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-35F14GM

1699 1597
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 100 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Plaukstas izmēra 35 mm F1.4 objektīvs  

Sony vismodernākā optiskā konstrukcija un ražošanas tehnoloģija ļoti kompaktajā objektīvā nodrošina izcilu izšķirtspēju un satriecošu bokē efektu. Profesionāļi, kuri izmanto objektīvus ar E bajoneti, noteikti novērtēs objektīvos piedāvāto G Master kvalitāti visās situācijās.

 

Izcila izšķirtspēja kompaktā dizainā

Mūsdienīgākā optiskā tehnoloģija izmanto īso bezspoguļa darba attālumu, kas ļauj samazināt pārsteidzoši kompaktā objektīva kopējo garumu un diametru, nodrošinot satriecošu kontrastu un izšķirtspēju. Divi XA tipa (ļoti asfēriski) elementi noslāpē sagitālos komatiskos uzplaiksnījumus, tādējādi varat uzņemt attēlus ar izcilu asumu un skaidrību.

 

Kompakta mobilitāte un vienkārša izmantošana

Šis kompaktais objektīvs viegli ietilpst plaukstā un sver nieka 524 g, nodrošinot izcilu mobilitāti un ērtu izmantošanas iespēju visdažādākās iespējamās vidēs un attēlu uzņemšanas apstākļos. FE 35 mm F1.4 GM objektīvs piedāvā visaugstāko kvalitāti jebkurā vietā.

 

Izsmalcināts bokē efekts un izteikta daudzpusība

Ar G Master sērijas objektīviem var iegūt satriecošus bokē efektus, kas portretos ļaus izcelt sejas un citus objektus. XA (ļoti asfēriski) tipa elementi, kas efektīvi slāpē bokē gredzenveida efektus, 11 lapiņu apaļās diafragmas mehānisms un rūpīga sfēriskās aberācijas kontrole izstrādes un ražošanas procesā ļauj iegūt vienmērīgu, skaistu bokē efektu.

 

Tīras, dabiskas krāsas

Šis kompaktais objektīvs ir ne tikai mobils un viegli lietojams, bet lieliski darbojas arī apgrūtināta apgaismojuma apstākļos. ED (sevišķi zema dispersija) stikla elements un citi uzlabotie optiskie elementi slāpē hromatiskās aberācijas un novērš violeto oreolu, ļaujot iegūt skaidrus, dabīgus attēlus un ātri rediģēt uzņemto materiālu.

 

Plašas tuvplāna ierakstes iespējas

XA (ļoti asfēriski) objektīva elementi un inovatīvā optiskā konstrukcija ļauj iegūt nieka 27 cm minimālo fokusa attālumu un 0,23x maksimālo palielinājumu, tādējādi var uzņemt iespaidīgus tuvplānus ar vienmērīgu, krēmīgu aprišu bokē efekta fonu. Pateicoties elastīgām uzņemšanas attāluma izvēles iespējām, varat iegūt gan fotoattēliem, gan filmām nepieciešamos efektus.

 

Pārklājums Nano AR Coating II novērš zibšņus un attēla dubultošanos

Šī kompaktā 35 mm objektīva mobilitāte nozīmē, ka to var izmantot visdažādākās situācijās, tostarp attēla uzņemšanā spilgtā saules gaismā un ar fona apgaismojumu. Sony jaunais pārklājums Nano AR Coating II ir vienmērīgi uzklāts uz visām elementa virsmām, efektīvi samazinot zibšņus un attēla dubultošanos, nodrošinot skaidru, asu attēlu pat apgrūtinātā apgaismojumā.

 

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza. Manuālās fokusēšanās lineārās reakcijas funkcija ir ideāli piemērota fokusēšanās efektu radīšanai fotoattēlu un filmu ierakstē.

 

XD lineārie motori nodrošina ātru, precīzu, klusu automātisko fokusēšanos un izsekošanu

Nelielie, taču jaudīgie Sony XD lineārie motori nodrošina ātru, precīzu automātisko fokusēšanos un izsekošanu, maksimāli uzlabojot automātiskās fokusēšanās veiktspēju uzlabotajās kamerās ar E bajoneti, ļaujot tvert visus svarīgos brīžus fotoattēlu uzņemšanā ielas fotogrāfijā, acumirklīgo sejas izteiksmi portretos un daudzos citos izmantošanas apstākļos. Automātiskā fokusēšanās darbojas klusi un ar minimālu vibrāciju.

 

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss  

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama attēlu uzņemšanai sarežģītos apstākļos ārpus telpām.

 

Vienkārša manuālas/automātiskas fokusēšanās pārslēgšana

Fokusēšanas režīma slēdzis, kas ļauj uzreiz pārslēgties starp automātiskās fokusēšanās un manuālās fokusēšanas režīmiem, ir lieliski piemērots, iemūžināt objektus vai situācijas, kur ir nepieciešama fokusa precīza manuāla pielāgošana.

 

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Komplektācija

  • Blende: ALC-SH164
  • Priekšējais objektīva vāciņš: ALC-F67S
  • Aizmugurējais objektīva vāciņš: ALC-R1EM
  • Somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
25cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
67mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
52.5mm
Fokusa attālums
35mm
Diafragmas atvērums
F1.4
Skata leņķis (35mm)
63°
Skata leņķis (APS-C)
44°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Ir
Izmērs un svars
Svars
524 grami
Izmēri (diametrs x garums)
7.6ø x 9.6cm

Saistītās preces

Filtri

67mm Aizsargvāciņš ALC-F67S

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 19:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt