Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

SONY viedtālrunis Xperia 10 VI (Balts)
Xperia 10 VI/W

399
Vai €13.48 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem šodien no 10:00

Piegāde ar kurjeru

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Divu dienu akumulatora darbības laiks

Izmantojot 5000 mAh akumulatoru, varat neraizēties par izlādēšanos. Modeļa Xperia 10 VI akumulatoram ir pietiekams lādiņš divu dienu darbināšanai. Tas nozīmē vairāk laika tam, ko jūs mīlat darīt.

 

Ātrā uzlādēšana

Mēs uzlabojām uzlādēšanas ātrumu, tādēļ nevajadzēs raizēties par gaidīšanu, kamēr notiek ilgi kalpojošā akumulatora uzlādēšana.

 

Ūdensnecaurlaidīgs un pret putekļiem izturīgs korpuss

Ikdienas lietošanai paredzētajam modelim Xperia 10 VI ir IP65/68 klases ūdensnecaurlaidība un aizsardzība pret putekļiem, tādējādi jebkādos apstākļos varat to lietot bez raizēm.

 

Izturīgs displeja stikls

Xperia 10 VI displejā izmantots Corning® Gorilla® Glass Victus® stikls, sniedzot papildu aizsardzību pret nomešanu un skrāpējumiem.

 

Ilgāka akumulatora uzturēšana labā darba kārtībā

Mūsu uzlādes tehnoloģijas ļauj līdz pat trim gadiem akumulatoru uzturēt labā darba kārtībā. Akumulatora apkopes funkcija novērš tā pārmērīgu uzlādi, savukārt Xperia adaptīvās uzlādes funkcija pārrauga uzlādes procesu, lai novērstu akumulatora pārslodzi. [A] Xperia akumulators pēc trim lietošanas gadiem [B] Parastās baterijas pēc trim lietošanas gadiem

 

Unikāls un skaists

Ar unikāli caurspīdīgo aizmugurējo paneli Xperia 10 VI izskatās brīnišķīgi un ir parocīgi lietojams.

 

Viegla konstrukcija

Modelis Xperia 10 VI saskaņo vieglu konstrukciju ar lielu akumulatora ietilpību, tādējādi varat ērti stundām ilgi lietot savu tālruni, neraizējoties par akumulatora izlādēšanos. 

 

Viegla konstrukcija

Modelis Xperia 10 VI saskaņo vieglu konstrukciju ar lielu akumulatora ietilpību, tādējādi varat ērti stundām ilgi lietot savu tālruni, neraizējoties par akumulatora izlādēšanos. 

 

Priekšējie stereo skaļruņi sniedz skaļāku un skaidrāku skaņu

Uzlabotie Xperia 10 VI priekšējie stereo skaļruņi atskaņo skaļāku un skaidrāku skaņu, sniedzot iekļaujošāku klausīšanās pieredzi, salīdzinot ar modeli Xperia 10 V.

 

Izmantojiet savas iemīļotās austiņas — ar vadiem vai bez

Modelis Xperia 10 VI dabiski atbalsta jaunāko Bluetooth® pieslēdzamību, taču aprīkots arī ar augstas kvalitātes 3,5 mm austiņu ligzdu. Savienojiet pārī vadu austiņas ar mūzikas cienītāju izstrādātajiem un tiem paredzētajiem profesionālas kvalitātes skaņas materiāliem un ierīcēm.

 

Uzlabojiet mūzikas klausīšanās baudījumu

“DSEE Ultimate” uzlabo jūsu digitālās mūzikas skaņas kvalitāti. Izmantojot mākslīgā intelekta tehnoloģiju, tā reāllaikā atjauno detalizētas akustiskas nianses un skaidru augsto frekvenču skaņu, kas bieži pazūd audio saspiešanas procesā. Tā darbojas ar vadu vai bezvadu austiņām gan lokāliem failiem, gan straumēšanas servisiem.

 

Piedzīvojiet patiesi ieskaujošu skaņu

Izmantojot “360 Reality Audio” tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. Ar Xperia 10 VI varat to baudīt gan tad, kad pieslēgtas vadu austiņas, gan ar bezvadu austiņām. Turklāt “360 Reality Audio Upmix” jūsu iemīļotos stereo celiņus reāllaikā pārveido iekļaujošas skaņas baudījumā. Šī tehnoloģija darbojas gan ar lokālajiem audio failiem, gan straumēšanas servisiem.

 

Spilgtāks displejs nodrošina labāku redzamību

Pateicoties augstajam vispārīgā spilgtuma līmenim, varat baudīt labāku redzamību pat spilgtā apgaismojumā.

 

Vairāku logu izmantošana

Modelim Xperia 10 VI ir unikāls 21:9 formāta displejs, kas ir pietiekami liels, lai varētu vienlaikus rādīt divas lietotnes, tādējādi varat veikt vairākas darbības un neko nepalaist garām. 

 

Jauna lietotāja saskarne ātras piekļuves izvēlnei

Modelim Xperia 10 VI ir panelis ar jaunas lietotāja saskarnes ātras piekļuves izvēlni. Tas nozīmē, ka vēl parocīgāk nekā jelkad iepriekš varat savā telefonā darboties ar vienu roku.

 

Pilnībā ļaujieties spēlei

Varat spēlēt spēles, pateicoties pietiekamas ietilpības akumulatoram un augstas veiktspējas mikroshēmojumam kompaktā korpusā.

 

Ierakstiet ar mākslīgā intelekta izvēlētajiem automātiskajiem iestatījumiem

Kad redzat fotografēšanas iespēju, jūs nevēlaties palaist garām momentu, būdami spiesti izvēlēties iestatījumus. Xperia 10 VI ļauj vienkārši rīkoties, ar mākslīgā intelekta ainas, apstākļu un objekta noteikšanas tehnoloģiju automātiski izvēloties vislabākajam ierakstam ideālus iestatījumus.

 

Pārveidota kameras lietotne

Kameras lietotne ir pārveidota, lai nodrošinātu vienkāršāku lietošanu, tādējādi varat ātri pārslēgt režīmus vai intuitīvi pielāgot iestatījumus.

 

Pašportretu ierakstei parocīga lietotāja saskarne

Sevišķi pašportretiem paredzētā jaunā lietotāja saskarne palīdz ātrāk ierakstīt attēlus. Kad izmantojat displeja zibspuldzi, priekšskatījums paliek displejā, tādējādi varat pārbaudīt kompozīciju.

 

Ierakstiet savu fotoattēlu, padodot signālu ar roku

Izmantojot vairumu telefonu, ir sarežģīti nospiest aizvara taustiņu pašportreta ierakstei, nesabojājot kompozīciju. Izmantojot Xperia viedtālruni, jums vienkārši jāparāda kamerai sava plauksta, un tas automātiski aktivēs 2 sekunžu taimeri, dodot laiku sagatavoties attēla ierakstei.

 

Ierakstiet satriecošus video minūtes laikā

Videoblogošana ir kļuvusi vienkārša kā vēl nekad iepriekš. Vienkārši izvēlieties savus fotoattēlus, video, mūziku un video ilgumu, un Xperia automātiski izveidos influencera cienīgu video.

 

Krāsas, kas maina noskaņu

Varat mainīt dažādus krāsu efekta filtrus, lai izpaustos savā radošumā un ar katru fotoattēlu gūtu vislabāko rezultātu.

 

Sevišķa plata leņķa, platleņķa un telefoto rakursi

Ar triju dažādu rakursu izvēli, varat ierakstīt vairāk un dažādāku fotoattēlu — gan tad, kad ierakstāt plašu ainavu, gan tad, kad uzreiz vēlaties nokļūt darbības centrā.

 

Izgatavots no pārstrādātas plastmasas

Mēs cenšamies vairāk izmantot pārstrādātu plastmasu, tostarp SORPLAS™ un no biomasas avotiem iegūto plastmasu. Modeļa Xperia 10 VI plastmasas daļās izmantoti 50 pārstrādātas un no biomasas avotiem iegūtas plastmasas veidi.

 

Iepakojums kļuvis videi draudzīgāks

Modeļa Xperia 10 VI iepakojums nesatur plastmasu un tajā izmantots Sony oriģinālais kombinētais materiāls, kas sastāv no bambusa, cukurniedru šķiedrām un pārstrādāta papīra, un tas viss ir pieejams pasaulē lielākajās ražotnēs Āzijā. Mūsu iepakojums ir plāns un kompakts, nodrošinot efektīvāku transportēšanu.

 

Bez plastmasas pārvadāšanas iepakojumā

Kopā ar iepriekšējiem pasākumiem plastmasas lietošanas ierobežošanā mēs tagad savas iepakojuma kārbas no rūpnīcas aizdarām ar papīra līmlenti, nomainot plastmasas līmlenti.

 

Lai Xperia būtu pieejama visiem

No iespējotas balss vadības līdz palielinātam teksta izmēram — varat pielāgot Xperia 10 VI parametrus atbilstoši savām vajadzībām, izmantojot pieejamības iestatījumus un lietotnes.

 

Ātrāka datu apstrāde

Snapdragon® 6 Gen 1 mobilā platforma pārspēj jebkādas cerības, sniedzot dinamiskas sajūtas it visā. Turklāt paplašiniet savu adresātu sasniegšanas iespējas ar uzlabotu savienojamību, un katrai komunikācijai piešķiriet krāsas un pārliecību.

 

Satura pārsūtīšana no vecās iPhone® vai Android™ ierīces

No fotoattēliem, video un mūzikas līdz kontaktinformācijai, kalendāram, zvanu vēsturei un ziņojumiem (SMS/MMS) — varat ātri, droši un vienkārši uz jauno Xperia pārsūtīt svarīgo saturu no sava vecā viedtālruņa ar “Android” vai iOS operētājsistēmu.

 

Vislabākais uzņēmējam

Šis “Android Enterprise Recommended” programmā ietilpstošais viedtālrunis ir paredzēts jebkāda veida uzņēmējdarbībai un atbilst uzņēmējdarbības klases ierīču veiktspējas, uzticamības un drošuma prasībām.

 

Parocīga eSIM karšu lietošana un vienkārši pieejams SIM kartes turētājs

Pateicoties parocīgajam eSIM karšu atbalstam, ar Xperia 10 VI var lietot plašāku informācijas nesēju klāstu. Ja izmantojat tradicionālo SIM karti vai vēlaties palielināt atmiņas ietilpību ar līdz 1,5 TB ietilpības SD karti, piekļuve ir vienkāršāka kā jelkad. SIM turētāja atvēršanai nav vajadzīgs instruments, un viedtālrunis saglabā IP65/68 klases ūdensnecaurlaidību.

 

Vienmēr visātrākais tīkls

Viedais pieslēgums izmanto Xperia dziļās apmācības tehnoloģiju, kas darbojas uz Sony neironu tīkla bibliotēkas bāzes, un analizē Wi-Fi® signālus, lai prognozētu savienojuma problēmas tuvākā nākotnē. Pirms pieslēguma Xperia 10 VI novērtē pieejamo Wi-Fi kvalitāti, tādējādi pieslēdzas tikai pie strādājoša Wi-Fi. Ja tā paredz Wi-Fi savienojuma problēmas, tā izmanto jūsu tālruņa mobilos datus. Izmantojot Xperia, vienmēr tiks nodrošināts vislabākais iespējamais pieslēgums.

 

Informācija par drošības atjauninājumiem

Ja Sony ierīcei ir atjaunināma programmatūra, Sony var izdot drošības atjauninājumus un ierīces pareizai funkcionēšanai nepieciešamos atjauninājumus.

 

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (HDR)
Malu attiecība
21:9 CinemaWide
HDR atbalsts
Ir
Ekrāna izmērs
6.1" (collas)
Ekrāna izšķirtspēja
Full HD (2520x1080)
Gorilla Glass stikls
Ir (Corning Gorilla Glass Victus)
Paneļa herci
60Hz
Pieskāriena nolasīšanas ātrums
120Hz
Interfeiss
Android versija
Android 14
Procesors
Procesors
Snapdragon 6 Gen 1 Mobile Platform
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
128GB
Operatīvā atmiņa (RAM)
8GB
Atmiņas kartes tips
microSDXC (līdz 1500 GB)
Galvenā kamera
Pikseļu skaits
48Mpix
Fokusa attālums
26mm
Diafragmas atvērums
F1.8
Skata lenķis
80°
Sensora izmērs
1/2.0 Exmor RS for mobile sensor"
Zoom kamera
Pikseļu skaits
8Mpix
Fokusa attālums
16mm
Diafragmas atvērums
F2.2
Skata lenķis
120°
Sensora izmērs
1/4"
Priekšējā kamera
Pikseļu skaits
8Mpix
Diafragmas atvērums
F2
Skata lenķis
78°
Sensora izmērs
1/4"
Fokusa sistēma
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Nav
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
DSEE Ultimate
360 Reality Audio Certified
360 Reality Audio Upmix
Qualcomm aptX Adaptive
Lietošanas apstākļi
IP aizsardzības reitings
IP65/ 68
Ūdens izturība
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora ietilpība
5000mAh
Stamina režīms
Ir
Foto un video ieraksts
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Attēlu formāti
JPEG
Video failu ierakstu formāti
H.265
H.264
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
Wi-Fi
Ir
NFC
Ir
GPS
Ir
Bluetooth kodeka atbalsts
A2DP
LE Audio
aptX Adaptive
aptX Lossless
Tīklu atbalsts
2G
3G
4G
5G
Citi parametri
SIM kartes atbalsts
Divas SIM-kartes (1 SIM karte atbalsta 5G tīklu) (Nano SIM / eSIM)
Pirksta nospieduma sensors
Ir
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Pieslēgumi
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
USB tips
Type-C
Izmērs un svars
Svars
164 grami
Vispārējie parametri
Krāsa
Balta
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Modeļa gads
2024

Saistītās preces

Filtri

OTTERBOX ārējais akumulators 20000 mAh USB-A un USB-C 18W

Saņem šodien no 10:00

40
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

OTTERBOX ārējais akumulators 10000 mAh USB-A un USB-C 18W

Saņem šodien no 10:00

28
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

OTTERBOX kabelis USB-A - USB-C 1m

18
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

OTTERBOX kabelis USB-C - USB-C 1m Fast Charge

Saņem šodien no 10:00

22
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt