Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

SONY viedtālrunis Xperia 1 VI (Platinum Silver)
Xperia 1 VI/S

1399 1199
Vai €40.50 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem rīt no 10:00

Piegāde ar kurjeru

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

 

Izbaudiet funkcionālo taktilo dizainu

Modelim Xperia 1 VI aizmugurējā paneļa virsma ir ar tekstūru, lai nodrošinātu komfortu, funkcionalitāti un skaistumu. Tam ir uzlabota satvere un izliekta rūdītā stikla mikrostruktūra, kā arī matēts pārklājums, kas nodrošina lielāku izturību pret pirkstu nospiedumiem un virsmas skrāpējumiem salīdzinājumā ar citiem materiāliem.

 

Dažādu krāsu izvēle

Ir pieejami dažādu krāsu Xperia 1 VI modeļi. Lūdzu, pārbaudiet savā vietējā tirgū pieejamās krāsas. 

 

Izsmalcināta kameras konstrukcija

Kamera ir aprīkota ar stingru metāla pamatni, kas paredzēta izturīgumam un kompaktai funkcionalitātei, tās dizains un krāsa nevainojami saplūst ar ierīci, tai piešķirot viengabalainu, augstvērtīgu izskatu.

 

Pievilcīgs, funkcionāls dizains ar speciālu aizvara taustiņu

Metāla rāmī ir iegravētas V veida gropes, lai iegūtu raupju virsmu un uzlabotu satveri. Tiklīdz to satversiet, jums būs skaidrs, ka ir padomāts par jebkuru niansi. Piemēram, darbināšanas iespēju uzlabošanai aizvara taustiņš nu ir lielāks.

 

Veiciniet savas radošās izpausmes ar plašu fokusa attālumu klāstu

Papildus mūsu standarta 16 mm un 24 mm fokusa attālumiem modelī Xperia 1 VI ir paredzēts 48 mm fokusa attālums un jaunais paplašinātā 85-170 mm diapazona optiskais telefoto objektīvs ar reālo optisko tālummaiņu optimālas attēlu kvalitātes iegūšanai visā diapazonā un makro iespēju, sniedzot vēl lielāku radošās izpausmes brīvību.

 

Ideāla portretu fotografēšana

85 mm fokusa attālums ir ideāli piemērots portretu profesionālai ierakstei, novēršot seju izkropļojumus. Kopā ar uzlaboto Xperia bokē funkciju un mākslīgo intelektu kamera ļauj ierakstīt brīnišķīgus portretus ar dabīgiem ādas toņiem.

 

Izveidojiet saturu ar dažādiem objektīviem

Kamerā ietilpst platleņķa 24 mm objektīvs, kas aprīkots ar Exmor T™ sensoru mobilajām ierīcēm, jauns 48 mm fokusa attāluma sevišķa platleņķa 16 mm objektīvs, kā arī jaunais paplašinātā 85-170 mm diapazona optiskais telefoto objektīvs. Visi piedāvā 4K HDR video ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, reāllaika autofokusēšanās pēc acīm1, reāllaika izsekošanas funkciju un ZEISS T* atstarošanās novēršanas pārklājumu, kas nodrošina labāku attēla optisko kvalitāti un minimizē nevēlamus objektīva efektus, piemēram, atstarošanos. 12MP priekšējā kamera vainago kameras komplektāciju.

 

Labāk kā jelkad uztverta gaisma

Sony izstrādātais Exmor T™ sensors mobilajām ierīcēm modelī Xperia 1 VI kopā ar mākslīgā intelekta apstrādi nodrošina pilnkadra kamerām ekvivalentu attēla kvalitāti ar niecīgākiem trokšņiem un plašāku dinamisko diapazonu vājā apgaismojumā un videoierakstos ar kinematogrāfisku krāsu atveidi.

 

Brīnišķīgi ieraksti ar telefoto makro funkciju

Jaunais telefoto objektīvs paplašina jūsu radošās iespējas ar fotoattēlu un video ierakstei izmantojamo unikālo telemakro iespēju. Pretēji citām ierīcēm, kurām makro ierakstē ir jālieto platleņķa objektīvs, tādējādi objektam ir jāpieiet ļoti tuvu, modelis Xperia 1 VI izmanto telefoto objektīvu, tādēļ nav jāpienāk pārāk tuvu, turklāt tiek iegūts brīnišķīgs bokē efekts — tas ir unikāls Xperia 1 VI risinājums.

 

Uzlabots video HDR

Vēl labāka video HDR veiktspēja, tādējādi varat ierakstīt ar vēl plašāku dinamisko diapazonu, lai ierakstītu tieši tādu pasauli, kādu to redzat. Turklāt satriecošajā displejā šo efektu varat aplūkot priekšskatījumā pirms ierakstes.

 

Ierakste pilnā 48MP izšķirtspējā

Augstas izšķirtspējas sensors ļauj ierakstīt līdz 48MP izšķirtspējas fotoattēlus ar galveno (24 mm) kameru, iegūstot satriecoši detalizētu ainavu attēlus.

 

Seši priekšiestatījumi ļauj ierakstīt profesionāļa līmenī

Modelim Xperia 1 VI ir radošā izskata funkcija ar 6 priekšiestatītu izskatu izvēli fotoattēlu vai video ierakstei, lai ietaupītu pēcapstrādes laiku un uzreiz pēc ierakstes attēlus varētu kopīgot sociālajos medijos.

 

Priekšējā kamera ieraksta izcilus fotoattēlus un video

Priekšējā kamera ir aprīkota ar lielu sensoru, lai ierakstītu brīnišķīgus attēlus ar niecīgiem trokšņiem. Turklāt tā piedāvā 4K ieraksti ar 60 fps kadru nomaiņas ātrumu, 6 radošā izskata iestatījumiem un mobilajām ierīcēm paredzēto S-Cinetone, lai iegūtu satriecošus video.

 

Alpha kameru profesionālā tehnoloģija

Xperia 1 VI viedtālrunis tika izstrādāts sadarbībā ar Alpha sērijas jaunāko kameru inženieriem, kuru kameras ir slavenas ar nozarē vislabāko autofokusēšanās tehnoloģiju, kā arī piedaloties profesionālajiem fotogrāfiem, kuri palīdzēja pilnveidot tehnoloģiju un uzlabot fotografēšanas procesu. Gluži kā Alpha kameru lietotāji sagaida katra objektīva optimālu darbību, arī Xperia 1 VI piedāvā vienādas autofokusēšanās iespējas ar visiem galvenajiem objektīviem.

 

Lai Xperia un Alpha darbojas kopā

Apvienojiet Xperia ar Alpha kameru, lai vēl bez problēmām varētu radoši izpausties. Varat vadīt Alpha kameru no Xperia un izmantot to kā ārējo monitoru vai uzreiz pēc ierakstes tiešsaistē kopīgot ar Alpha ierakstītos fotoattēlus.

 

Uzlabotās ārējā monitora funkcijas

Pateicoties uzlabotajām funkcijām, piemēram, kontūru akcentēšanai, svītru šablonam un rezerves ierakstei, Xperia funkcionalitāte var konkurēt ar daudziem profesionāliem monitoriem. Kad savu Xperia 1 VI izmantojat kā Alpha kameras ārējo monitoru, varat arī ierakstīt video Xperia 1 VI iekšējā atmiņā, lai uzlabotu darba efektivitāti, vai izmantot ārējā monitora funkciju un mobilā telefona pieslēgumu, lai no Alpha kameras tiešraidē straumētu uz YouTube™ vai ar RTMP (Real-time Messaging Protocol).

 

Radošais darbs sākas šeit

“Creators’ Cloud” platforma atbalsta radošo procesu no ierakstes līdz apstrādei, uzlaboto Sony kameru tehnoloģiju apvienojot ar mākslīgā intelekta sistēmu mākonī. Tā nodrošina arī iespēju atklāsmēm un sadarbībai ar citiem satura veidotājiem visā pasaulē. Izpētiet tīmekļa, mobilās un datora lietotnes, kas sniedz efektīvus risinājumus kameru integrēšanā ar ierakstes un apstrādes lietotnēm un servisiem. “Creators' Cloud” būtiski palīdz piekļūt, pārvaldīt, lejupielādēt un augšupielādēt saturu, kamēr atrodaties ierakstes vietā ārpus telpām.

 

Tiešraidē straumējiet lielākā platformu klāstā

Tagad varat veikt tiešraides straumēšanu YouTube, Facebook un ar RTMP (Real-time Messaging Protocol), joprojām izmantojot daudzās kameras funkcijas, piemēram, mobilajām ierīcēm paredzēto S-Cinetone. Pievienota arī jaunā tiešraides tērzētavas pārlūkošanas funkcija, tādējādi varat vienkārši komunicēt ar auditoriju.

 

Kameras pieejamība

Varat izvēlēties skaņas atskaņošanu, kad Xperia kamera sagāžas uz vienu vai otru pusi, tas noder akliem vai vājredzīgiem cilvēkiem. Mēs uzlabojām arī lietotāja saskarni, lai to varētu vieglāk lietot.

 

Vislabākās izklaides iespējas viedtālrunī

Pamatojoties uz Sony nepārspēto pieredzi kino un mūzikas sfērā, Xperia 1 VI jums piedāvā izcilu izklaidi, skatoties filmas vai klausoties savas iemīļotās dziesmas.

 

Jauns un viedāks displejs

Gaišāks un skaistāks OLED displejs piedāvā lielisku redzamību jebkādos apstākļos. Tam ir mainīgs 1 Hz līdz 120 Hz atsvaidzes ātrums, kas automātiski pielāgojas atbilstoši lietošanas apstākļiem un optimizē akumulatora lādiņa patēriņu, nepasliktinot skatīšanās kvalitāti. Jaunais 19,5:9 ekrāna formāts ļauj labāk izveidot un skatīties saturu sociālajos tīklos, YouTube™, spēlēt spēles un veikt citas darbības.

 

BRAVIA™ tehnoloģija

Modeļa Xperia 1 VI displejs izmanto BRAVIA™ tehnoloģiju un mākslīgā intelekta apstrādi, lai uzlabotu kontrastu, krāsas un skaidrību. Šī tehnoloģija darbojas jūsu saturam un pat straumēšanas pakalpojumiem.

 

Visspilgtākais Xperia displejs

Jaunais displejs ir 1,5 reizes spilgtāks nekā iepriekšējā modeļa displejs. Jaunā “Sunlight Vision” funkcija nodrošina ekrāna redzamību pat spilgtā apgaismojumā, ne tikai padarot attēlu spilgtāku, bet arī ar mākslīgā intelekta apstrādi novēršot gaišo zonu pārmērīgu ekspozīciju, reāllaikā analizējot kadrus un vides spilgtumu.

 

Augstas kvalitātes skaņa neatkarīgi no tā, vai lietojat vadu pieslēguma, bezvadu austiņas vai stereo skaļruņus ar pilnu skaņas telpu

Izmantojot jauno, uzlaboto audio ķēdi pie 3,5 mm ligzdas pieslēgtajām austiņām, jauno, augstākas veiktspējas skaļruni un inovatīvas audio tehnoloģijas, modelis Xperia 1 VI nodrošina jūsu mūzikai pelnīto telpu, skaidrību un kvalitāti, ja klausāties ar vadu pieslēguma, bezvadu austiņām vai stereo skaļruņiem ar pilnu skaņas telpu.

 

Autentiska klausīšanās un studijas kvalitātes ierakste

Xperia 1 VI jaunie stereo skaļruņi ar pilnu skaņas telpu ir izstrādāti, lai nodrošinātu Xperia modeļu vislabāko skaņas kvalitāti. Tiem ir uzlabots zemo frekvenču skanējums, skaidrība, kā arī skaņas izplatīšanās plašums un dziļums, lai iegūtu lielisku skaņu gan portreta, gan ainavas režīmos.

 

Augstas kvalitātes skaņa un stabils bezvadu savienojums

Pateicoties LDAC™, varat bezvadu režīmā klausīties augstas izšķirtspējas audio, kad Xperia 1 VI savienojat pārī ar atbalstītu LDAC audio ierīci un iestatāt skaņas kvalitātes prioritātes režīmu. Turklāt pateicoties AAC (Advanced Audio Coding) tehnoloģijai ar jauno, uzlaboto adaptīvo bitu plūsmas ātrumu, varat Sony bezvadu austiņās klausīties augstākas kvalitātes skaņu ar bitu plūsmas ātrumu līdz 320kbps, kad iestatāt stabila savienojuma prioritātes režīmu. Situācijās, kad savienojums var kļūt nestabils, piemēram, pūlī, uz laiku tiek samazināts bitu plūsmas ātrums un piešķirta prioritāte savienojumam, lai nodrošinātu vienmērīgu audio bez pārtraukumiem, pēc tam automātiski tiek atjaunota skaņas kvalitātes prioritāte.

 

Atklājiet sevī mūziķi

“Music Pro” izmanto viedo apstrādi un noskaņošanu, lai atveidotu vokāla profesionālu studijas ieraksti, izmantojot tikai iebūvēto mikrofonu. Neatkarīgi no tā, vai ierakstāt Podcast apraidi vai mūziku, ar Xperia 1 VI nav nepieciešama sarežģīta aparatūra vai montēšanas programmas — vienkārši ierakstiet, izgrieziet un augšupielādējiet tieši no sava telefona.

 

Ieskaujošais “360 Upmix”

Ļaujieties skaņai. Ar “360 Reality Audio” tehnoloģiju jutīsieties kā dzīvajā koncertā vai kopā ar izpildītāju ierakstu studijā. Turklāt ar Xperia 1 VI varat baudīt mūzikas klausīšanos ar vadu pieslēguma austiņām vai bezvadu austiņām.

 

Ieskaujošais “360 Upmix”

Ja klausāties mūziku 2 kanālu stereo formātā, varat to uzlabot ar mūsu “360 Upmix” tehnoloģiju. Tā ļauj Xperia 1 VI modelim reāllaikā pārveidot iecienītākos stereo celiņus aizraujošā telpiskā skanējumā. Šī tehnoloģija darbojas ar vietējiem audio failiem vai straumēšanas pakalpojumiem, vēl vairāk uzlabojot jūsu klausīšanās iespaidus ar vadu vai bezvadu austiņām.

 

Visaugstākie audio standarti

Varēsiet baudīt iespaidīgu skaņu neatkarīgi no tā, vai klausāties ar vadu vai bezvadu austiņām, vai iebūvētajiem skaļruņiem. Xperia atbalsta daudzas audioierīču nozares tehnoloģijas un formātus, ieskaitot High-Resolution Audio, High-Resolution Audio Wireless, LDAC, Bluetooth(R)LE Audio (Low Energy) un Snapdragon Sound.

 

Visiem domātā profesionāla līmeņa veiktspēja

Sadarbībā ar vadošajiem eSports spēlētājiem izstrādātais modelis Xperia 1 VI ir paredzēts spēlēšanai un straumēšanai. Ar profesionālajiem spēlētājiem nepieciešamo veiktspēju un uzticamību, kā arī jaudīgiem straumēšanas rīkiem Xperia ļaus gūt sekmes pat amatieriem.

 

Iegūstiet vislabākos rezultātus ar spēles uzlabotāju

Modelī Xperia 1 VI varat izsekot dažādiem parametriem, piemēram, tīkla ātrumam un displeja atsvaidzes ātrumam. Pielāgojiet plašu iestatījumu klāstu, lai optimizētu spēlēšanu.

 

FPS optimizētājs

Izmantojot FPS (kadri sekundē) optimizētāju, varat ideāli sabalansēt attēla renderēšanu, elektroenerģijas patēriņu un zemu virsmas temperatūru. Šo funkciju, kas ir ideāli piemērota lielu resursu apjomu prasošām spēlēm, var aktivēt arī mazāk prasošām prāta spēlēm, lai nodrošinātu maksimālu akumulatora darbības laiku. Pielāgojiet izvēlnē FPS visiem spēļu žanriem — no lielu resursu apjomu prasošām pirmās personas šaušanas spēlēm līdz prāta spēlēm un ieslēdziet vai izslēdziet visu spēļu režīmu.

 

Skārienjutības pielāgošana precīzai spēlēšanai

Prasīgiem spēlētājiem un pieejamības uzlabošanai visiem lietotājiem skārienjutību var precīzi pielāgot, ideāli sabalansējot skāriena, slīdēšanas un izsekošanas ātrumu. Vai arī izvēlieties zemākas reaģētspējas iestatījumu mazāk prasīgu spēļu ilgstošai spēlēšanai. Varat mainīt iestatījumu ar pieskārienu vai pabīdot, līdz vēlamajai jutībai pielāgojot jūsu pirkstu gala izsekošanu. Tādām spēlēm, kurām nav nepieciešama augsta reaģētspēja, ilgstošai spēlēšanai to var iestatīt uz zemu.

 

Uzbrūciet pirmie pat tumsā

Funkcija “L-γ raiser” (Low gamma raiser) ļauj ēnās vieglāk saskatīt noslēpušos pretiniekus, ekrāna tumšajās zonās pastiprinot attēla detaļas bez gaišo zonu pārmērīgas ekspozīcijas. Tas nozīmē, ka varēsiet reaģēt ātrāk par pretiniekiem.

 

Redzēt visu, kā vēlaties

Modelis Xperia 1 VI ļauj pielāgot baltās krāsas balansu, tādējādi skaidrāk redzēsiet notiekošo un vieglāk pamanīsiet pretiniekus. Tas ļauj spēlēšanas gaitā atslogot arī acis, tādējādi varēsiet spēlēt ilgāk un nenogurt.

 

Nekas netraucē nodoties spēlēšanai

Izvēlieties no četriem dažādiem spēles uzlabošanas režīmiem, tostarp, akumulatora, sabalansētā, veiktspējas un pielāgotā režīma. Pielāgotajā režīmā varat izveidot sev ideālos spēlēšanas apstākļus, pielāgojot atsvaidzes ātrumu, skārienjutīgās vadības iestatījumus, siltuma izkliedes vadības elementus.

 

Klausieties un nodrošiniet savu uzvaru

Audio ekvalaizers ļauj pastiprināt skaņas, piemēram, soļus vai šāvienus, tādējādi varat sadzirdēt savus pretiniekus un reaģēt agrāk par viņiem.

 

Pielāgojiet straumēšanas iestatījumus

Ar intuitīvo lietotāja saskarni varat vienkārši izvēlēties straumēšanas kontu, mainīt virsrakstu vai aprakstu, izvēlēties vertikālo vai horizontālo orientāciju atbilstoši straumēšanas platformai, izveidot sīktēlu, pielāgot skaļumu un veikt daudzas citas darbības.

 

Ātra ekrānšāviņu ierakste

Ātri, bez aiztures, ierakstiet svarīgāko brīžu vai izcilāko uzvaru ekrānšāviņus. Vienkārši piešķiriet ekrānšāviņa funkciju Xperia 1 VI aizvara taustiņam un varat nepārtraukti ierakstīt secīgus ekrānšāviņus, vienreiz piespiežot šo taustiņu.

 

Optimizēts lieliskākai spēlēšanai

Modelis Xperia 1 VI ir optimizēts ar Snapdragon Elite Gaming™, kas nodrošina lielisku visdažādāko spēļu spēlēšanas pieredzi.

 

Izcila veiktspēja akumulatora divās darbības dienās

Modelis Xperia 1 VI ir augstas kvalitātes izvēle, ja vēlaties spēlēt spēles, izveidot, straumēt saturu un izmantot daudzas citas iespējas. Pirmo reizi Xperia 1 sērijā modelis Xperia 1 VI ir aprīkots ar tvaika kameras dzesētāju kopējās veiktspējas optimizēšanai, ko nodrošina Snapdragon® 8 Gen 3 mobilā platforma. Akumulatora divu dienu darbības laikā varat darīt visu, kas nepieciešams un ko vēlaties.

 

Vislabākā Xperia 1 sērijas ierīču akumulatora darbība

Modelis Xperia 1 VI piedāvā neticami ilgu, līdz 36 stundu nepārtrauktu video atskaņošanu. Lielais un efektīvais 5000 mAh akumulators ir paredzēts divu dienu normālai lietošanai, tas viss ir nodrošināts vieglā 192 g korpusā.

 

Akumulators labā darba kārtībā pēc četriem gadiem

Lai akumulatoru uzturētu labā darba kārtībā, akumulatora kopšanas un Xperia adaptīvās uzlādes funkcijas novērš akumulatora pārslodzi uzlādēšanas gaitā. Tādējādi akumulators ilgāk būs labā darba kārtībā. [A] Xperia akumulators pēc četru gadu darbināšanas [B] Parastās baterijas pēc četru gadu darbināšanas

 

Parocīga bezvadu uzlāde

Aizmirstiet par sapītajiem kabeļiem! Lai uzlādētu akumulatoru, vienkārši novietojiet Xperia 1 VI uz papildus pieejamā bezvadu lādētāja ar Qi sertifikātu.

 

Dalieties ar akumulatora lādiņu ar citām ierīcēm

Nodrošinot vēl lielāku parocīgumu, varat izmantot Xperia 1 VI kā citu ierīču, piemēram, austiņu, bezvadu lādētāju.

 

Veiktspēja ļauj pilnībā izpausties jūsu radošumam

Izcili viedā Snapdragon® 8 Gen 3 mobilā platforma ievada jaunu iespēju laikmetu. Šis jaudīgais procesors paplašina Xperia 1 VI mākslīgā intelekta iespējas, piedāvājot vēl nepieredzētas sajūtas, darbojoties ar kameru, audio, spēlēšanā un displejā.

 

Labāka veiktspēja, mazāk ierobežojumu

Modelī Xperia 1 VI ir jauna termālās pārvaldības sistēma: tam pirmajam Xperia 1 sērijā ir tvaika kameras dzesētājs un grafīta loksne, kas nodrošina labāku lietošanu. Kaut gan ierīce ir aprīkota ar jaudīgāku dzesēšanas sistēmu, tās korpuss ir plānāks nekā iepriekšējiem Xperia modeļiem.

 

Aizsardzība pret nokrišanu un skrāpējumiem

Modeļa Xperia 1 VI priekšējā panelī izmantots Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 stikls, kas satur vidēji 22% pirmspatēriņa reciklētā materiāla satura. Turklāt tas saglabā spēcīgāku aizsardzību pret skrāpējumiem un uzlabotu izturība pret nokrišanu uz rupjas virsmas. Aizmugurējā panelī izmanto Corning® Gorilla® Glass Victus® stiklu ar īpašu tekstūru un matētu pārklājumu, tādējādi nodrošinot lielāku izturību pret pirkstu nospiedumiem un virsmas skrāpējumiem.

 

Jebkurā laikā paņemiet to līdzi, kurp vien vēlaties

Izbaudiet vēl plašāku radošo brīvību, pateicoties Xperia 1 VI modeļa IP65/68 klases ūdensnecaurlaidībai un aizsardzībai pret putekļiem.

 

Nav nepieciešami instrumenti

Pateicoties parocīgajam eSIM karšu atbalstam, ar Xperia 1 VI var lietot plašāku pārnēsājamo informācijas nesēju klāstu. Ja izmantojat parasto SIM karti vai microSD karti, kuras ietilpība ir līdz 1,5 TB, SIM kartes turētāju varat atvērt bez instrumenta. Turklāt IP65/68 klases ūdensnecaurlaidība nepasliktinās.

 

Nomainiet uz šo viedtālruni

Kad pārejat no ierīces ar Android vai iOS operētājsistēmu, varat vienkārši pārsūtīt visus datus un lietotnes uz savu jauno Xperia 1 VI.

 

5G

Nākamās paaudzes 5G pieslēdzamība. Lai nevainojami augstā kvalitātē lejupielādētu un straumētu pat augstas izšķirtspējas failus, Xperia 1 VI var nodrošināt superātru 5G savienojumu.

 

Wi-Fi® 6E

Ar Wi-Fi 6E iegūstat labāku pieslēgumu – ar lielāku ātrumu, niecīgāku aizturi un uzlabotu savienojuma pārvaldību, kad vienā tīklā ir vairākas ierīces. Turklāt ir pieeja platākam un mazāk aizņemtajam 6 GHz frekvenču diapazonam.

 

Viedais pieslēgums

Xperia 1 VI pastāvīgi analizē un novērtē Wi-Fi signāla kvalitāti. Ja tas paredz jebkādu Wi-Fi savienojuma pasliktināšanos, tas izmanto jūsu mobilos datus, tādējādi vienmēr tiks nodrošināts vislabākais pieejamais pieslēgums.

 

Vēl vairāk iemeslu izvēlēties Xperia

No plastmasas iepakojumā līdz pieejamības funkcijām noskaidrojiet, kā mēs rīkojamies, lai kļūtu ekoloģiski apzinīgi un iekļaujoši.

 

Ceļš līdz nulles ietekmei uz vidi

Mēs uzņēmumā Sony apzināmies, ka mūsu korporācijas darbība ir atkarīga no Zemes vides laba stāvokļa. Tādēļ mēs izstrādājām savu globālo vides plānu “Ceļš līdz nulles ietekmei uz vidi”, kura mērķis ir līdz 2050. gadam panākt mūsu produktu dzīves cikla un uzņēmējdarbības nulles ietekmi uz vidi. 

 

Iepazīstiet mūsu oriģinālo kombinēto materiālu

Modeļa Xperia 1 VI iepakojumā izmantots Sony oriģinālais kombinētais materiāls, kas sastāv no bambusa, cukurniedru šķiedrām un pārstrādāta papīra, un tas viss ir pieejams pasaulē lielākajās ražotnēs Āzijā. Arī Xperia rūpnīca atrodas Āzijā, tādējādi ierīces ražošana atrodas tuvāk oriģinālo kombinēto materiālu resursiem, samazinot transportēšanas radīto oglekļa pēdas nospiedumu.

 

Mūsu iepakojums ir vidi saudzējošs

Mūsu vides aizsardzības pasākumu ietvaros Xperia 1 VI iepakojumā neizmanto plastmasas daļas vai tās aizstātas ar papīra materiāliem. Turklāt iepakojums ir plāns un kompakts.

 

Mēs vairāk izmantojam pārstrādātu plastmasu

Vairāk nekā 85 no Xperia 1 VI plastmasas daļām ir izgatavotas no pārstrādātiem materiāliem. Šādu materiālu skaitā ir Sony izstrādātais SORPLAS™. Vidi saudzējošā SORPLAS™ ir pārstrādāta plastmasa, kas piedāvā augstu veiktspēju, tādējādi tā ir ideāli piemērota mūsu jaunajiem produktiem. Savās ierīcēs mēs pēc iespējas lietojam SORPLAS™, lai bez kvalitātes pasliktināšanās izmantotu šo īpašo materiālu.

 

Montāža, izmantojot 100% atjaunojamu elektroenerģiju

“Sony Group” cenšas līdz 2030. gadam nodrošināt 100% atjaunojamas elektroenerģijas izmantošanu. Tādēļ modelis Xperia 1 VI jau ir montēts uzņēmumā, kurā elektroenerģija tiek 100% ražota no atjaunojamiem avotiem.

 

Pieejamība

No balss vadības iespējošanas līdz teksta izmēra palielināšanai modelī Xperia 1 VI ir iekļautas pieejamības funkcijas, kas ikvienam ļauj brīvi komunicēt neatkarīgi no savām individuālajām vajadzībām.

 

Informācija par drošības atjauninājumiem

Ja Sony ierīcei ir atjaunināma programmatūra, Sony var izdot drošības atjauninājumus un ierīces pareizai funkcionēšanai nepieciešamos atjauninājumus.



 

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (HDR)
Malu attiecība
19.5:9
HDR atbalsts
Ir
Ekrāna izmērs
6.5" (collas)
Ekrāna izšķirtspēja
Full HD (2340x1080)
Gorilla Glass stikls
Ir (Corning Gorilla Glass Victus 2)
Paneļa herci
120Hz
Pieskāriena nolasīšanas ātrums
240Hz
Interfeiss
Android versija
Android 14
Procesors
Procesors
Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
256GB
Operatīvā atmiņa (RAM)
12GB
Atmiņas kartes tips
microSDXC (līdz 1500 GB)
Galvenā kamera
Pikseļu skaits
48Mpix
Fokusa attālums
24mm
Diafragmas atvērums
F1.9
Skata lenķis
84°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/1.35 Exmor T for mobile sensor"
Zoom kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
85mm - 170mm
Diafragmas atvērums
F2.3 - F3.5
Skata lenķis
28° - 15°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/3.5 Exmor RS for mobile sensor"
Platleņķa kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
16mm
Diafragmas atvērums
F2.2
Skata lenķis
123°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/2.5 Exmor RS for mobile sensor"
Priekšējā kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Diafragmas atvērums
F2
Skata lenķis
83°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/2.9 Exmor RS for mobile sensor"
Fokusa sistēma
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Audio parametri
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Atmos
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
DSEE Ultimate
360 Reality Audio Certified
360 Reality Audio Upmix
Full-stage stereo speakers
Qualcomm aptX Adaptive
Lietošanas apstākļi
IP aizsardzības reitings
IP65/ 68
Ūdens izturība
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora ietilpība
5000mAh
Stamina režīms
Ir
Foto un video ieraksts
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 120 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Video failu ierakstu formāti
H.265
H.264
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.4)
Wi-Fi
Ir
NFC
Ir
GPS
Ir
Bluetooth kodeka atbalsts
A2DP
LE Audio
aptX Adaptive
aptX Lossless
Tīklu atbalsts
2G
3G
4G
5G
Citi parametri
SIM kartes atbalsts
Divas SIM-kartes (1 SIM karte atbalsta 5G tīklu) (Nano SIM / eSIM)
Pirksta nospieduma sensors
Ir
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Pieslēgumi
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
USB tips
Type-C
Izmērs un svars
Svars
192 grami
Vispārējie parametri
Krāsa
Sudraba
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Modeļa gads
2024
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt