Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony viedtālrunis Xperia 5 V (Melns)
Xperia 5 V/B

Prece vairs nav pieejama!

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Kompakts. Radošs. Iespaidīgs.

Katrs ieraksts ir kā mākslas darbs, pateicoties mūsu jaunajam “Exmor T” sensoram mobilajām ierīcēm1, un modelis “Xperia 5 V” ļaus katru video ierakstīt kā profesionāļiem. Ja vienkārši vēlaties baudīt izcili reālistiskās izklaides iespējas, tas ir aprīkots ar augstākās klases audio un attēlošanas tehnoloģijām, kas nekādā veidā nepasliktina veiktspēju un akumulatora darbības ilgumu.

 

Pateicoties mūsu jaunajam sensoram, ikviens ieraksts ir mākslas darbs

Mūsu jaunās paaudzes “Exmor T” sensors mobilajām ierīcēm izmanto inovatīvo divslāņu tranzistoru pikseļu tehnoloģiju, lai vislabāk uztvertu gaismu, tādējādi attēli vienmēr ir brīnišķīgi pat naktī vai vājā apgaismojumā. Ikviens ieraksts ir mākslas darbs! Mūsu mākslīgā intelekta tehnoloģija automātiski optimizē fokusu, baltā balansu un ekspozīciju, lai attēliem būtu profesionāla kvalitāte.

 

Profesionālā tehnoloģija ļauj iegūt augstāka līmeņa fotoattēlus un video

Jaunais uzlabotais bokē režīms izceļ portretus uz maiga fona ārpus fokusa, lai panāktu maksimālu efektu, radošais izskats akcentē satura noskaņu un toni, savukārt ādas toņi izskatās dabīgi, pateicoties mūsu mobilajām ierīcēm paredzētajai “S-Cinetone” tehnoloģijai.

Radiet video ar skaidru skaņu, izmantojot palēninātu kustību, tiešraides straumēšanu un tērzēšanu ar skatītājiem — ideāli piemērots videoblogeriem, kas vēlas izcelties uz konkurentu fona!

 

Izbaudiet “Sony” augstākās klases audio tehnoloģiju iespējas

Stereo skaļruņi ar pilnu skaņas telpu nodrošina nevainojami skaidru skaņu, kas ir pietiekami skaļa, lai būtu lieliski dzirdama mazā telpā; tie ir gudri izvietoti, lai nodrošinātu vajadzīgo efektu neatkarīgi no tā, vai tālrunis ir novietots horizontāli vai vertikāli. 

Viss lieliski skanēs, pateicoties visaugstākās kvalitātes iebūvētajai 3,5 mm austiņu ligzdai vai “DSEE Ultimate™” tehnoloģijai, kas izmanto jaudīgu mākslīgā intelekta apstrādi zaudētu detaļu atjaunošanai, vai augstas izšķirtspējas audio | augstas izšķirtspējas audio pārraidei bezvadu režīmā, kas atveido visu skaņas diapazonu, tādējādi dzirdēsiet ikvienu niansi.

 

Izcila skatīšanās gluži kā dzīvē, pateicoties HDR!

Pateicoties izcili gaišajam displejam, kas atbalsta reāllaika HDR, modelis “Xperia 5 V” pielāgojas videi, lai vienmēr nodrošinātu vislabāko attēlu pat tad skatīšanās vieta ir spilgti apgaismota. 

Turklāt pēc vienas pilnas uzlādēšanas reizes varat skatīties ilgāk nekā 24 stundas, un tad, kad nezināt, ko skatīties, vienkārši noklikšķiniet uz “BRAVIA CORE for Xperia”, un varēsiet augstā kvalitātē skatīties filmas, izvēlēties no jaunākiem un klasiskajiem grāvējiem, uzzināt par filmu tapšanu ar “Studio Access”, izbaudīt “IMAX® Enhanced” un citas iespējas.

 

Lielāks akumulatora lādiņš nepieciešamām un iemīļotām nodarbēm

Pateicoties 5000 mAh akumulatoram, “Xperia 5 V” darbosies līdz nākamajam rītam — un vēl paliks līdz 50% lādiņa! 

Laika gaitā baterijas dabīgi zaudē ietilpību, taču mūsu “Xperia” adaptīvā uzlāde to novērš, līdz 3 gadiem saglabājot akumulatoru labā stāvoklī. Varat pat iztikt bez vadiem! Pieejama bezvadu uzlāde, kā arī lādiņa kopīgošana ar citām ierīcēm, piemēram, austiņām.

 

Lieliska veiktspēja

“Snapdragon® 8 Gen 2” mobilā platforma izmanto inovatīvo mākslīgo intelektu, lai nodrošinātu satriecošus jaunus iespaidus un uzlabotu akumulatora efektivitāti. Tad iespējams ātrāk un efektīvāk vienlaikus izpildīt vairākus uzdevumus, tādējādi varat fotografēt, skatīties video, pārlūkot internetu, sazināties ar draugiem un ilgāk spēlēt, neko nezaudējot veiktspējā.

Ar jauno procesoru, uzlaboto termālo pārvaldību un par 40% palielināto siltuma izkliedēšanas plāksni “Xperia 5 V” nesakarst pat ilgstošas intensīvas lietošanas laikā.

 

Pamatīgs un stilīgs

Plakanā, smalkā konstrukcija ar smalkgraudainu metālisku rāmi un matēta stikla aizmuguri rada komfortablu ergonomisku sajūtu, kas aicina ar to darboties, taču novērš pirkstu nospiedumu palikšanu. Vienkārši izvēlieties savam stilam atbilstošu krāsu — izsmalcinātu melnu, mierīgu platīna sudrabainu vai leģendāru, svaigu zilu.

Priekšējā un aizmugurējā panelī tiek izmantots “Corning® Gorilla® Glass Victus®” stikls2, kas vidēji satur 22% pārstrādāto materiālu, saglabājot lielisku izturību pret skrāpējumiem un uzlabotu aizsardzību pret nokrišanu uz cietas virsmas. Ierakstiet attēlus pludmalē, pie ūdenskrituma... “Xperia 5 V” ir izstrādāts, lai atbilstu jūsu dzīvesstilam, tam ir IP65/68 izturības klase pret putekļu un ūdens iekļūšanu, tādējādi jums nav nekādu ierobežojumu.

 

Palīdz veidot labāku nākotni

No plastmasu nesaturoša iepakojuma līdz pieejamības funkcijām — mēs dodam savu artavu ilgtspējīgākas un iekļaujošākas sabiedrības veidošanā. 

Modeļa “Xperia 5 V” iepakojumā izmantots “Sony” oriģinālais kombinētais materiāls, kas sastāv no bambusa, cukurniedru šķiedrām un pārstrādāta papīra, un tas viss ir pieejams pasaulē lielākajās ražotnēs Āzijā. Mūsu iepakojums ir plāns un kompakts, nodrošinot efektīvāku transportēšanu.
 

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (HDR)
HDR atbalsts
Ir
Ekrāna izmērs
6.1" (collas)
Malu attiecība
21:9 CinemaWide
Paneļa herci
120Hz
Ekrāna izšķirtspēja
Full HD (2520x1080)
Gorilla Glass stikls
Ir (Corning Gorilla Glass Victus 2)
Pieskāriena nolasīšanas ātrums
240Hz
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
microSDXC (līdz 1000 GB)
Iebūvētā atmiņa
128GB
Operatīvā atmiņa (RAM)
8GB
Izmērs un svars
Svars
182 grami
Izmēri (A x P x DZ)
15.4 x 6.8 x 0.86cm
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
DSEE Ultimate
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Atmos
Bezvadu pieslēgumi
Wi-Fi
Ir
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Ir
GPS
Ir
Bluetooth kodeka atbalsts
aptX
AAC-LC
AAC+
eAAC+
AAC-ELD
Tīklu atbalsts
2G
3G
4G
5G
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora ietilpība
5000mAh
Stamina režīms
Ir
Vispārējie parametri
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Krāsa
Melna
Modeļa gads
2023
Pieslēgumi
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
USB tips
Type-C
Citi parametri
Pirksta nospieduma sensors
Ir
Iebūvēta zibspuldze
Ir
SIM kartes atbalsts
Divas SIM-kartes (Nano SIM / eSIM)
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX5 / IPX8
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
30 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 100 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Fokusa sistēma
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Procesors
Procesors
Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform
Interfeiss
Android versija
Android 13
Zoom kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Diafragmas atvērums
F2.2
Skata lenķis
123°
Fokusa attālums
16mm
Priekšējā kamera
Diafragmas atvērums
F2
Pikseļu skaits
12Mpix
Sensora izmērs
1/2.9 Exmor RS for mobile sensor"
Skata lenķis
83°
Galvenā kamera
Sensora izmērs
1/1.35 Exmor T for mobile sensor"
Pikseļu skaits
48Mpix
Diafragmas atvērums
F1.9
Fokusa attālums
24mm
Skata lenķis
84°
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt