Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

55" A95K Master Series OLED Televizors
XR-55A95K

2299 2066.09
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • 4K HDR panelis
  • Ekrāna tips: OLED (QD-OLED)
  • Kognitīvais procesors XR
  • Google TV
  • Iespēja pieslēgt Bluetooth austiņas

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Close up of a waterfall at night with stars illuminated in a galaxy in the sky

4K OLED

Lai kādu saturu skatītos, jūs to varēsiet redzēt līdz 4K izšķirtspējā, pateicoties mūsu unikālajam procesoram Cognitive Processor XR™. Varēsiet arī izbaudīt izcilu kontrastu mūsu jaunā OLED(QD-OLED) ekrānā, ko profesionāli vada mūsu unikālā tehnoloģija, katrā ainā nodrošinot reālistisku dziļumu, kā arī skaistu un precīzu krāsu visplašāko diapazonu.

 

Image of Cognitive Processor XR chip on a black and gold starburst background

Cognitive Processor XR™

Uzlabojiet attēlu un skaņu līdz nākamajam līmeni, izmantojot Cognitive Processor XR™. Mūsu revolucionārais procesors Sony BRAVIA XR™ televizoros atveido saturu tā, kā to redz un dzird cilvēki, nodrošinot satriecoši reālistisku pieredzi. Tas saprot, kā cilvēka acs fokusējas, veic attēlu šķērsanalīzi, lai piešķirtu reālistisku dziļumu, izcilu kontrastu un brīnišķīgi košas krāsas.

 

Close up of fruit including berries and peaches

XR Triluminos Max™

Jaunais OLED(QD-OLED) panelis nodrošina visplašāko krāsu paleti, pateicoties Cognitive Processor XR™. Šis unikālais procesors atveido dabīgos toņus un nokrāsas, kuras cilvēki uzskata par skaistām, visos spilgtuma līmeņos piepildot ekrānu ar stabili košām krāsām un reālistiskām tekstūrām.

 

Fireworks at night showing contrast in light and dark

XR OLED Contrast Pro

XR OLED Contrast Pro darbojas mūsu OLED(QD-OLED) panelī, tādējādi varat izbaudīt īstu kontrastu ar viskošākajām krāsām un tīriem melniem toņiem. Ar temperatūras sensoru [1] un difūzijas paneli [2] siltumatdevei šajā OLED televizorā tiek izmantots mūsu Cognitive Processor XR™, lai noteiktu ekrāna temperatūru un precīzi kontrolētu apgaismojumu, nodrošinot līdz 200% krāsu spilgtumu, salīdzinot ar parastajiem OLED televizoriem.

 

Images of ultra detailed mountain flowers with XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Izmantojot XR HDR Remaster tehnoloģiju, šis televizors nosaka ekrānā katru objektu, analizē tā krāsu un pielāgo kontrastu, iegūstot vēl reālistiskākus attēlus. Uz objektu pamatotā apstrāde, izmantojot BRAVIA XR, iegūst pavisam jaunu precizitātes līmeni, pielāgojot nokrāsu, piesātinājumu, spilgtumu, kustības vektoru, joslas platumu un citus parametrus. Tas ļauj iegūt neticami reālistiskas ainas, kurām ir lielāks dziļums, skaidras tekstūras un dabīgas krāsas.

 

Close up of the feathers in a bird

XR 4K Upscaling

Pateicoties izšķirtspējas palielināšanas tehnoloģijai XR 4K Upscaling, attēla kvalitāte pietuvosies 4K neatkarīgi saturam vai avotam. Mūsu Cognitive Processor XR™ tehnoloģija piekļūst lielam datu apjomam, viedi atjaunojot zaudētās tekstūras un detaļas, lai attēli būtu maksimāli reālistiski.

 

Close-up of leaf showing detail with 4K XR Super Resolution

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution tehnoloģija attēlā nosaka atsevišķus objektus un ekrānā atveido patiesi reālistiskas tekstūras. Mūsu BRAVIA XR procesors precīzi analizē un apstrādā datus, lai atveidotu attēlus, kuru 4K izšķirtspēja četras reizes pārsniedz Full HD izšķirtspēju, bagātinot ainas ar reālistiskām detaļām un tekstūru.

 

Image of sunset and sea with 4K XR Smoothing

4K XR Smoothing

XR Smoothing tehnoloģija rada vienmērīgus, dabīgus 4K formāta attēlus un novērš attēla segmentēšanu, kas var rasties citos televizoros. Ainas tiek atveidotas tūkstošiem toņos, nokrāsās un gradācijās, izskatoties gluži kā reālām.

 

Image of woman on skateboard at skate park

XR OLED Motion

Mūsu Cognitive Processor XR™ darbinātā XR OLED Motion tehnoloģija novērš izplūšanu, secīgajos kadros nosakot un šķērsanalizējot galvenos vizuālos elementus. Šādi tiek radīti un starp oriģinālajiem kadriem ievietoti papildu kadri, lai nodrošinātu vienmērīgu un skaidru darbību pat ainās ar ātru kustību.

 

Comparison of screens showing hilltop town at night with and without low reflectivity

Mazāk zibšņu un atstarošanās, aizraujoša skatīšanās

Zibšņi un atstarošanās neļauj attēlus skaidri redzēt, sevišķi tumšās ainas, kur dziļums un detaļas bieži ir apslēptas. Ar āra gaismas ārkārtīgi zemu atstarošanas spēju mūsu OLED(QD-OLED) panelis nodrošina neticamu spilgtumu, krāsas un kontrastu gandrīz jebkādos apgaismojuma apstākļos. Pilnībā ļaujieties ainas baudīšanai bez traucēkļiem.

 

Split screen image of wall mounted TVs with screenshot of blue crater in orange rock showing true colours from all sides

Skaistas krāsas no visiem iespējamiem rakursiem

Televizora skatīšanās no malas vēl nekad nav bijusi tik patīkama. Mūsu jaunākās paaudzes pašizgaismojošais OLED(QD-OLED) panelis modelī A95K saglabā pastāvīgu spilgtumu. Krāsas saglabājas pastāvīgas un reālistiskas no visiem skatīšanās rakursiem.

 

Logo of 4K/120fps

4K formāts ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē

BRAVIA palīdzēs gūt priekšrocības pār sāncenšiem. Pateicoties saskarnei HDMI 2.1, savietojamās spēlēs varat iegūt kadru nomaiņas ātrumu līdz 120 kadriem sekundē, tādējādi varat pieņemt izaicinājumu šaušanas, sporta un citās spēlēs, kur vajadzīga augstas veiktspējas tehnika un momentāna reakcija. Turklāt jūs izbaudīsiet sevišķi vienmērīgu grafiku spēlēs ar samazinātu ieejas signāla aizturi — 8,5 ms, izmantojot 4K izšķirtspēju un kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, kā arī speciālo spēles režīmu.

 

Split screen of a driving game with a yellow car going round a track in the snow. Showing Game Mode OFF on top and Game Mode ON on the bottom

Datu pārraides ar niecīgu aizturi automātiskais režīms

Pateicoties datu pārraides ar niecīgu aizturi automātiskajam režīmam HDMI 2.1, BRAVIA televizors atpazīst, kad ir pieslēgta un ieslēgta konsole, un automātiski pārslēdzas uz niecīgas aiztures režīmu. Varēsiet izbaudīt vienmērīgāku, reaģētspējīgāku spēles procesu — tas ir sevišķi svarīgi intensīvās spēlēs ar ātru kustību.

 

Split screen of a video game character with arm outstretched and graphs explaining refresh rate at the bottom of each split. VRR Mode Off on one side. VRR Mode On on the other

Mainīgs atsvaidzes ātrums

Pateicoties mainīgajam atsvaidzes ātrumam HDMI 2.1, BRAVIA televizoros novērstas uzkāršanās un attēla pārrāvumi ekrānā. Šis televizors dinamiski pielāgo displeja atsvaidzes ātrumu, lai atbilstu spēles ierīces mainīgajam kadru ātrumam, nodrošinot vienmērīgāku spēles procesu.

 

Split screen of car driving game showing optimised gaming with Auto HDR Tone Mapping

Automātiskā HDR toņu kartēšana

Izmantojot automātisko HDR toņu kartēšanu, HDR iestatījumi uzreiz tiks optimizēti PS5™ konsoles sākotnējās iestatīšanas laikā. Jūsu PS5™ automātiski atpazīst atsevišķos BRAVIA televizoru modeļus un attiecīgi izvēlas jūsu televizoram vislabāko HDR iestatījumu. Tādējādi pat ainās ar spēcīgu kontrastu redzēsiet vissvarīgākās detaļas un krāsas ekrāna visspilgtākajās un vistumšākajās daļās.

 

Two screens showing Auto Genre Picture Mode on and off with PS5 console between them

Automātiskais attēla režīms atkarībā no žanra

BRAVIA televizors automātiski pārslēdzas spēļu režīmā, lai minimizētu ievades aizturi un darbību padarītu reaģētspējīgāku. Skatoties filmas PlayStation5® konsolēs, tas atkal pārslēdzas standarta režīmā, lai izteiksmīgākās ainās koncentrētos uz attēla apstrādi.

 

Image of soundwaves from TV with Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+ 

Skaņa dzirdama tieši no ekrāna, pateicoties Acoustic Surface Audio+™. Lielie aktuatori vibrē, unikāli pārveidojot visu ekrānu lielā akustiskā sistēmā, radot iespaidīgu skanējumu, kas pārvietojas kopā ar attēlu, tādējādi dzirdat reālistiskāku skaņas celiņu ar sevišķi skaidriem un dabīgiem dialogiem. Kreisā un labā zemo frekvenču akustiskā sistēma atskaņos spēcīgu zemo frekvenču skanējumu, lai mājās varētu izbaudīt kinoteātrim raksturīgo skaņu.

 

Close up of actuator vibrating screen to create sound

Lieli aktuatori

Divi lieli aktuatori A95K modelī izstrādāti ideāli apaļā formā, nodrošinot spēcīgu un reālistisku skaņu, lai ko jūs skatītos. Vibrējot ekrānu, aktuatori rada skaidri izteiktu vidējo un augsto frekvenču skanējumu, kas precīzi atbilst tam, kas notiek ekrānā.

 

Living room image showing multi dimensional sound with 3D Surround Upscaling

3D Surround Upscaling

Izmantojot BRAVIA XR™, telpiskās skaņas tehnoloģija tiek izmantota ikviena satura atskaņošanā. XR Surround virtuāli rada no sāniem un vertikāli ietverošu skaņu, izmantojot tikai televizora skaļruņus, tādējādi varat baudīt 3D audio, neuzstādot griestu vai vertikāli vērstus skaļruņus. Mūsu BRAVIA XR™ televizori ir savietojami arī ar Dolby Atmos®.

 

Screenshot of woman in street talking on mobile phone

Voice Zoom 2

Klausieties dialogus, televizorā nepalielinot skaļumu. Pat tad, ja runu ir grūti dzirdēt, Voice Zoom 2 nosaka balss tipu, to analizē un padara to skaidrāku.

 

Image of couple in living room watching BRAVIA TV with Acoustic Center Sync

Acoustic Center Sync

Kad BRAVIA XR televizoru pieslēdzat pie Sony skaņas paneļa, skaņas panelis pastiprina centrālā skaļruņa kanālu, lai skaidrāk un pilnīgāk atskaņotu vokālu. Tādējādi skaņa precīzi atbilst ekrānā notiekošajam, sniedzot satriecošu pieredzi.

 

Image of man in living room watching BRAVIA TV with 360 Spatial Sound

360 grādu telpiskās skaņas funkcijas atbalsts

Pielāgojiet Dolby Atmos® skaņu, pieslēdzot mūsu SRS-NS7 pārnēsājamo skaļruni pie BRAVIA XR™ televizora, lai iegūtu telpisko ieskaujošo skaņu. Lietojot arī dažas Sony austiņas, ir pieejama 360 grādu telpiskās skaņas funkcija, pateicoties bezvadu raidītājam WLA-NS7 (nopērkams atsevišķi).

 

Picture of A95K | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV  (Google TV)

Bluetooth pieslēdzamība

Pieslēdziet ar Bluetooth® savietojamās ierīces pie televizora, lai nodrošinātu bezvadu piekļuvi izklaides iespējām. Savienojiet pārī Bluetooth austiņas ar BRAVIA televizoru, un varat baudīt televīzijas pārraides un mūziku savā iecienītajā vietā bez jebkādiem traucējumiem vai pārtraukumiem.

 

Wall-mounted BRAVIA TV with waterfall screenshot above plinth

Ambient Optimization Pro 

Pieslēdziet BRAVIA XR televizoru pie komplektācijā iekļautā BRAVIA CAM un izbaudiet pavisam jaunas televizora iespējas. BRAVIA CAM atpazīst jūsu atrašanās vietu un attālumu no televizora, tādējādi attiecīgi pielāgo skaņas un attēla iestatījumus. Tas nozīmē, ka skaņa, tostarp dialogs, kļūst skaidrāka un aizraujošāka, savukārt attēla spilgtums tiek pielāgots skatīšanās videi.

 

Split screen graphic showing a person watching TV from afar and a person watching from up close

Attēla automātiskā kalibrēšana

Nosakot attālumu starp jums un televizoru, BRAVIA CAM pielāgo televizora attēla spilgtumu, tādējādi jūs varēsiet baudīt ideālu attēla kvalitāti neatkarīgi no tā, kur atrodaties istabā. Televizora gaismas un krāsas sensors optimizē attēlu atbilstoši apgaismojuma apstākļiem, lai nodrošinātu vislabāko skatīšanās pieredzi.

 

Image of screen with winter mountain scene showing benefit of Light and Colour Sensor

Gaismas un krāsas sensors

Kad istabā mainās gaismas avota nokrāsa, piemēram, no auksta uz siltu, attiecīgi mainās arī televizora attēla krāsas un var kļūt nedabīgas. Šajā televizorā ir RGB gaismas sensors, kas optimizē attēla krāsu un spilgtumu atbilstoši apgaismojuma avotam un istabas videi. 

 

Split screen graphic showing a person listening to TV from the front and a person listening to TV from the side

Skaņas automātiskā kalibrēšana - L/R balansa regulēšana

BRAVIA CAM seko jums un jūsu atrašanās vietai pat tad, ja skatāties no malas, un optimālas akustikas nodrošināšanai pielāgo kreisā un labā kanālu skaņas balansu. Neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas telpā, varēsiet baudīt tādas pašas kvalitātes skaņu kā tad, ja sēdētu tieši televizora priekšā.

 

Split screen graphic showing a person listening to TV close up and a person listening to another TV from afar

Skaņas automātiskā kalibrēšana - Automātiskā balss tālummaiņa

Nosakot jūsu skatīšanās attālumu, BRAVIA CAM spēj automātiski pielāgot balss tālummaiņu, lai varētu skaidri dzirdiet dialogu. Dialoga skaļums televizorā tiek palielināts, jums attālinoties no televizora, un tiek samazināts, jums pietuvojoties televizoram.

 

Graphic showing a child watching TV from close up and a child watching another TV from further back

Brīdinājums par pārāk mazu attālumu līdz televizoram

Brīdinājuma funkcija par pārāk mazu attālumu līdz televizoram ļauj iestatīt bērnam ieteikto skatīšanās attālumu un brīdina, ja bērns pārāk pietuvojas televizoram.

 

Graphic showing a person controlling TV by gesture control

Vadība ar žestiem

Vadība ar žestiem ļauj pārslēgt kanālus, noregulēt skaļumu un izmantot citas funkcijas ar vienkāršiem žestiem, nelietojot tālvadības pulti.

 

 

Image of person watching BRAVIA TV with another image of person walking away from BRAVIA TV showing how screen darkens with Auto Power Saving Mode

Automātiskais elektroenerģijas taupīšanas režīms

Automātiskais elektroenerģijas taupīšanas režīms optimizē elektroenerģijas patēriņu, automātiski aptumšojot ekrānu, kad neatrodaties televizora priekšā.

 

Image of couple in living room waving at a friend during video chat

Videosakari

Sazinieties ar draugiem un ģimenes locekļiem, izmantojot lielo ekrānu. Gūstiet vairāk prieka, savienojot televizoru pārī ar BRAVIA CAM.

 

Logo of Google™ TV

Google TV

Pārlūkojiet vairāk nekā 700 000 filmu un seriālu savos straumēšanas servisos, kas apkopoti un sakārtoti pēc tēmām un žanriem, pamatojoties uz jūsu interesēm.

 

Close-up of woman with remote controlling TV using her voice

Balss meklēšana

Ātrāk nekā jebkad atrodiet savu iecienītāko saturu, izmantojot savas balss spēku. Izmantojot balss meklēšanas funkciju, vairs nav vajadzīga sarežģīta navigācija vai nogurdinoša rakstīšana — pietiek pajautāt.

 

Image showing movie screen with smartphone

Atbalsta Apple AirPlay / Apple HomeKit

Izmantojot Apple AirPlay, varat televizorā straumēt video un audio tieši no iPhone, iPad vai Mac. Skatieties lielajā ekrānā filmas un izklaides raidījumus no Apple TV lietotnes, iecienītākajām lietotnēm vai pat Safari. Visiem viesiem istabā parādiet savus fotoattēlus.

 

Logo of Chromecast built-in

Iebūvētā Chromecast tehnoloģija

Vienā mirklī pārraidiet attēlu televizorā no sava telefona, planšetdatora vai klēpjdatora. Izmantojot iebūvēto Chromecast tehnoloģiju, varat tieši pārraidīt televizorā savas iecienītās filmas, raidījumus, lietotnes, spēles un daudz ko citu.

 

Image of backlit remote in day and night environments

Augstākas klases dizaina tālvadības pults

Mēs pilnībā pārveidojām savas tālvadības pults dizainu, lai nodrošinātu televizora vadību bez problēmām jebkurā diennakts laikā. Mūsu augstākās klases tālvadības pulti var viegli izmantot, pateicoties vienkāršotām pogām, fona apgaismojumam, tādēļ visu var skaidri redzēt pat tumsā, kā arī meklētāja funkciju, lai ar balss komandu varētu ātri atrast pazudušo pulti. Kompaktā pults ar alumīnija korpusu izskatās brīnišķīgi izsmalcināti un komfortabli turama rokā.

 

Image of remote being cleaned with wipe

Vienkārši tīrāma

Tālvadības pults gludo virsmu ar padziļinātām pogām un īpašu poliuretāna pārklājumu var vienkārši notīrīt un uzturēt tīru.

 

 

Image of connected devices controlled by Smart Remote

Viedā tālvadības pults

Visas pieslēgtās ierīces var vadīt ar mūsu viedo pulti. Pateicoties speciālam taustiņam, varat uzreiz piekļūt pieprasījumvideo servisiem, kas nodrošina izklaides raidījumus un filmas pēc pieprasījuma.

 

BRAVIA TV in living room on stand in Front position style for immersive viewing with image of colourful glass and crystals on screen

Divkāršs stils - novietošana priekšpusē

“One Slate” koncepcija, televizoru novietojot priekšpusē, ļauj skatītājam bez traucēkļiem pilnībā pievērst uzmanību ekrānam.

 

BRAVIA TV in living room on stand in Back position style for room harmony with image of colourful glass and crystals on screen

Divkāršs stils - novietošana aizmugurē

Televizora novietošana aizmugurē ļauj televizoru novietot ļoti tuvu sienai, lai tas būtu ideāli pieskaņots jūsu istabai.

 

Image of living room scene showing Living Decor concept

Living Décor

Mūsu Living Decor funkcija jūsu televizoru pārvērš par dzīvojamās telpas neatņemamu sastāvdaļu: iestatiet ekrānā mākslas darbus, personīgos fotoattēlus, ekrānsaudzētāja tēmas vai pulksteni.

 

BRAVIA TV with starburst behind showing the movie VENOM, available in BRAVIA CORE

BRAVIA CORE

Komplektā iekļauts un jūs gaida liels filmu skaits. Izmantojot BRAVIA XR tehnoloģiju, Pure Stream™ un IMAX® Enhanced, visam, ko jūs skatāties, ir satriecošs attēls un izteiksmīga skaņa. BRAVIA CORE kalibrēšanas režīmā varat mājās skatīties filmas ar to veidotāju iecerētajiem attēla iestatījumiem.

 

Logos of Dolby Vision® and Dolby Atmos®

Dolby Vision® un Dolby Atmos®

Baudiet mājās kinozāles efektus. Dolby Vision® tehnoloģija ļauj atdzīvināt ainas, savukārt Dolby Atmos® piepilda istabu ar iekļaujošu telpisko skaņu.

 

Logo of Creator Calibrated Mode

Creator kalibrēšanas režīms

BRAVIA XR televizoros Creator kalibrēšanas režīms var optimizēt attēla iestatījumus, kad skatāties Netflix un BRAVIA CORE saturu. Netflix adaptīvās kalibrēšanas režīms ļauj papildus optimizēt Netflix skatīšanās pieredzi atbilstoši istabas apgaismojuma apstākļiem, tādējādi varat baudīt Netflix saturu izcilā studijas kvalitātē tieši tā, kā to iecerējis satura veidotājs.

Komplektācija

  • AC Strāvas vads
  • Baterijas
  • Lietošanas instrukcija
  • Ātras uzstādīšanas palīgs
  • Tālvadības pults ar balss vadību
  • Galda statīvs
  • Kamera

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (QD-OLED)
Ekrāna izšķirtspēja
4K (3840x2160)
Ekrāna izmērs
55" (collas)
Ekrāna izmērs (cm)
139cm
Paneļa herci
100Hz
HDR atbalsts
Ir
Attēla apstrādes procesors
Cognitive Processor XR
Attēla dzidruma uzlabošana
XR Super Resolution
XR 4K Upscaling
Dual database processing
Krāsu uzlabošana
XR TRILUMINOS Max
XR Smoothing
Live Colour™ Technology
Kontrasta uzlabošana
Dynamic Contrast Enhancer
OLED XR Contrast Pro
Pixel Contrast Booster
XR HDR Remaster
Kustīga attēla atjaunošānās frekvence
XR OLED Motion
Auto mode
Malu attiecība
16:9
HDR standarts
HDR10
HLG
DolbyVision
Interfeiss
Operētājsistēma
Android TV
Aplikāciju veikals
Ir (Google Play Store)
Interneta pārlūks
Ir
YouTube
Ir
Netflix
Ir
Apple HomeKit
Ir
BRAVIA CORE™
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Wi-Fi
Ir
Wi-Fi frekvence
2.4GHz
5GHz
Wi-Fi Direct
Ir
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
Chromecast
Ir
Miracast/ Ekrāna spoguļošana
Ir
Apple AirPlay
Ir
Bluetooth audio profils
Ir (A2DP)
Video parametri
Uztvērēju parametri
Digital
Analog
DVB-T/T2
DVB-C
DVB-S/S2
Dolby video formāta atbalsts
Dolby Vision
Dolby Vision Bright
Dolby Vision Dark
Audio parametri
Audio izejas jauda
60W
DTS audio formāta atbalsts
Ir
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Atmos
Dolby Audio
Skaļruņi
Skaļruņu veids
Acoustic Surface Audio+
Zemfrekvences skaļrunis
2 gab
Audio ierosinātājs (aktuators)
2 gab
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
16GB
Pieslēgumi
HDMI ieejas
4
HDMI versija
2.1 (4K/120fps)
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Ir
Optiskā audio izeja
Nav
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Ir
USB ieejas
2gab
USB tips
Type A
Atbalstītās datu nesēja failu sistēmas
FAT16
FAT32
exFAT
NTFS
USB HDD ieraksta funkcija
Ir
SCART ieeja
Nav
RF antenas ieeja
Ir
Satelītantenas ieeja
Ir
Kompozītvideo ieeja
Ir
Komponentvideo (Y/Pb/Pr)
Nav
Zemfrekvences skaļruņa izeja
Nav
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Analogā audio izeja
Nav
Vispārējie parametri
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Rāmja krāsa
Titāna melns
Galda statīva krāsa
Melns
Modeļa gads
2022
Statīva pozīcija
Standarta pozīcija
Energo pārvalde un ekonomija
Elektrības patēriņš
84 kWh/1000h
Elektrības patēriņš HDR režīmā
114 kWh/1000h
Energo taupības režīms
Ir
Energo efektivitātes klase
G
Citi parametri
IMAX Enhanced certified
Ir
Iemigšanas režīms
Balss vadība
Ir
Vecāku kontrole
Ir
Apgaismojuma sensors
Ir
Ieslēgšanas, izslēgšanas taimeris
Ir
Barošanas bloks
Iebūvets
Krāsu sensors (RGB)
Ir
Tālvadības pults ar izgaismojumu
Ir
Izmērs un svars
Preces izmērs bez galda statīva (platums x augstums x dziļums)
122.5cm x 71.4cm x 4.3cm
Preces izmērs ar galda statīvu (platums x augstums x dziļums)
122.5cm x 72.8cm x 28cm
Iepakojuma izmērs (platums x augstums x dziļums)
136cm x 82.8cm x 19.4cm
Galda statīva platums (Standarta pozīcija)
122.2cm
Sienas stiprinājuma izmērs, VESA standarts (platums x augstums)
30 x 30cm
Televizora svars bez galda statīva
21.2kg
Preces svars ar iepakojumu
40kg

Saistītās preces

Filtri

Zeiss mikrošķiedras lupatiņa lēcu tīrīšanai

Saņem šodien līdz 19:00

14.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Pro 55"-85", VESA 700x400

200
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums VESA Super Slim Tilt & Turn 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

160
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums M Flexarm Thin 32"-55", VESA 600x400

Saņem šodien līdz 19:00

120
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Wallmount HD Portrait 60"-100", VESA 400X600

100
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Wallmount Tilt Air 32"-55", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

50
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Wallmount Fixed X Large 42"-90", VESA 800x600

Saņem šodien līdz 19:00

60
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Tilt Wallmount Large 55"-75", VESA 800x600

Saņem šodien līdz 19:00

44
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Wallmount Fixed Large 40"-86",VESA 800x400

Saņem šodien līdz 19:00

45
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Tilt Wallmount Medium 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

35
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Wallmount Medium 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

35
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Wallmount M 40"-75", VESA +600

Saņem šodien līdz 19:00

25
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Wallmount S 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

23
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

OEHLBACH HDMI 2.1 vads 1.5m Melns Select Video Link UHS

Saņem šodien līdz 19:00

29.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

One For All statīvs televizoram WM7481

Saņem šodien līdz 17:00

399.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

One For All statīvs televizoram WM7472

Saņem šodien līdz 19:00

249.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

HDMI Premium vads 1m

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sienas stiprinājums SU-WL850

Saņem šodien līdz 19:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

MDR-RF895RK Bezvadu austiņas

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 9%109 99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Micro HDMI vads 1.5m

Saņem šodien līdz 19:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sienas stiprinājums SU-WL450, 32-85"

Saņem šodien līdz 19:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

MDR-RF855RK Bezvadu austiņas

Saņem šodien līdz 19:00

95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt