Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

50" X90J Televizors
XR-50X90J

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • 4K HDR panelis
  • Ekrāna tips: LCD
  • Kognitīvais procesors XR
  • Google TV

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

XR attēls

Izbaudiet dziļus, dabīgus, skaistus attēlus no jebkura rakursa ar minimālu gaismas atstarošanos. Mūsu revolucionārais procesors momentāni veic attēla šķērsanalīzi atbilstoši cilvēka redzes uztverei un optimizē simtiem tūkstošu elementu. Kopā ar mūsu Full Array LED paneli šī tehnoloģija nodrošina sevišķi reālistiskus attēlus ar dabisku kontrastu.

 

XR krāsa

Baudiet dabiskas un cilvēka acij patīkamas krāsas. Pateicoties Cognitive Processor XR tehnoloģijai, mūsu unikālajā displejā ir pieejama plašāka krāsu palete un katra krāsa tiek atveidota ar smalkām atšķirībām gluži tāpat, kā redzams reālā pasaulē. Ar palielinātu nokrāsu skaitu un piesātinājumu var skatīt ziedu košos toņus un reālistisko tekstūru. Pat blāvas krāsas izskatās reālistiskas.

 

XR Triluminos Pro™

Ar mūsu Cognitive Processor XR tehnoloģiju aprīkotajā televizorā krāsas izskatās ļoti skaistas. Paplašināta krāsu palete ar lielāku nokrāsu klāstu un piesātinājumu ļauj pat tumšās vietās redzēt dabīgus toņus un smalkākās detaļas.

 

XR HDR Remaster tehnoloģija

Izmantojot XR HDR Remaster tehnoloģiju, šis televizors nosaka ekrānā katru objektu, analizē tā krāsu un pielāgo kontrastu, iegūstot vēl reālistiskākus attēlus. Uz objektu pamatotā apstrāde, izmantojot BRAVIA XR, iegūst pavisam jaunu precizitātes līmeni, pielāgojot nokrāsu, piesātinājumu, spilgtumu, kustības vektoru, joslas platumu un citus parametrus. Tas ļauj iegūt neticami reālistiskas ainas, kurām ir lielāks dziļums, skaidras tekstūras un dabīgas krāsas.

 

XR Contrast Booster 5 tehnoloģija

Precīzi līdzsvarojot apgaismojumu pa visu ekrānu, dažas vietas aptumšojot un dažas vietas izgaismojot, XR Contrast Booster tehnoloģija regulē spilgtumu zibšņu visgaišākajās zonās un ēnu vistumšākajās zonas. Kad gaišas zonas izskatās gaišāk un tumšas zonas — tumšāk, attēli izskatās reālistiskāki, dziļāki un detalizētāki.

 

XR kontrasts

Sajūtiet aizraujošu kontrastu — gluži kā reālā dzīvē. Mūsu Cognitive Processor XR tehnoloģija veic datu šķērsanalīzi un uzlabo attēlu kvalitāti analoģiski cilvēka acs fokusam, iegūstot reālistiskas krāsas un dziļumu. XR Contrast Booster tehnoloģija gaišas vietas padara gaišākas un tumšākas vietas — tumšākas, nodrošinot attēla detalizāciju, kas nepazūd ēnās vai pārmērīgi izgaismotās vietās.

 

4K XR Super Resolution tehnoloģija

XR Super Resolution tehnoloģija attēlā nosaka atsevišķus objektus un ekrānā atveido patiesi reālistiskas tekstūras. Mūsu BRAVIA XR procesors precīzi analizē un apstrādā datus, lai atveidotu attēlus, kuru 4K izšķirtspēja četras reizes pārsniedz Full HD izšķirtspēju, bagātinot ainas ar reālistiskām detaļām un tekstūru.

 

XR 4K Upscaling tehnoloģija

Šis televizors, kas aprīkots ar Cognitive Processor XR tehnoloģiju, pārveido 2K formāta signālus gandrīz 4K formāta kvalitātē, radot neticami reālistisku un iekļaujošu skatīšanās efektu. XR 4K Upscaling tehnoloģija piekļūst lielam datu apjomam un to izmanto, analizējot šablonus ainās un atveidojot vissmalkākās detaļas.

 

XR skaidrība

Jebkādu saturu vai attēla avotu varēsiet izbaudīt gandrīz 4K izšķirtspējā, pateicoties XR 4K Upscaling tehnoloģijai. Mūsu Cognitive Processor XR tehnoloģija piekļūst lielam datu apjomam, viedi atjaunojot zaudētās tekstūras un detaļas, lai attēli būtu maksimāli reālistiski. Pavērojiet tik detalizētus attēlus, piemēram, reālistiski atveidoto dzīvnieku dabīgo kažoku un skaidrās klinšu kontūras.

 

XR Motion Clarity tehnoloģija

Dažos ekrānos sporta sacensības un ātras darbības dinamiskas ainas var izskatīties izplūdušas. Mūsu jaunākā LED XR Motion Clarity™ tehnoloģija nodrošina vienmērīgu, spilgtu un skaidru attēlu. Katrs moments tiek individuāli kontrolēts, tā ilgums — optimizēts, bet vajadzības gadījumā spilgtums palielināts, tādējādi neko nepalaidīsiet garām.

 

4K XR Smoothing tehnoloģija

XR Smoothing tehnoloģija rada vienmērīgus, dabīgus 4K formāta attēlus un novērš attēla segmentēšanu, kas var rasties citos televizoros. Ainas tiek atveidotas tūkstošiem toņos, nokrāsās un gradācijās, izskatoties gluži kā reālām.

 

XR kustība

Sporta pārraižu un dinamisku filmu skatīšanās nu ir kļuvusi daudz patīkamāka. Mūsu Cognitive Processor XR procesors ar XR Motion Clarity™ tehnoloģiju šķērsanalizē datus, lai nodrošinātu vienmērīgu, spilgtu un skaidru attēlu.

 

Acoustic Multi-Audio™

Mūsu Acoustic Multi-Audio™ tehnoloģija televizora aizmugurē izmanto skaņas pozicionēšanas augsto frekvenču skaļruņus, tādējādi skaņa seko darbībai, nodrošinot pilnīgas klātbūtnes efektu.

 

4K formāts ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē

BRAVIA palīdzēs gūt priekšrocības pār sāncenšiem. Pateicoties saskarnei HDMI 2.1, savietojamās spēlēs varat iegūt kadru nomaiņas ātrumu 120 kadrus sekundē, tādējādi gūsiet priekšrocības šaušanas, sporta un citās spēlēs, kur vajadzīga augstas veiktspējas tehnika un momentāna reakcija. Turklāt jūs izbaudīsiet sevišķi vienmērīgu grafiku spēlēs ar samazinātu ieejas signāla aizturi — mazāk nekā 8,5 ms, izmantojot 4K izšķirtspēju un kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, kā arī speciālo spēles režīmu.

 

XR Sound Position tehnoloģija

Lai nodrošinātu reālistisku skanējumu, XR Sound Position tehnoloģija atklāj aiz attēla apslēptās skaņas būtību. Izmantojot skaņas pozicionēšanas augsto frekvenču skaļruņus šajā BRAVIA XR Full Array LED televizorā, skaņa precīzi sinhronizēta ar ekrānā redzamo attēlu, sniedzot pilnīgas klātbūtnes efektu.

 

Google TV

Pārlūkojiet vairāk nekā 700 000 filmu un seriālu savos straumēšanas servisos, kas apkopoti un sakārtoti pēc tēmām un žanriem, pamatojoties uz jūsu interesēm.

 

3D Surround Upscaling tehnoloģija

Mūsu BRAVIA XR signāla apstrādes tehnoloģija ļauj šajā televizorā atskaņot vairākdimensiju skaņu, kas rada pilnīgu klātbūtnes efektu. Sajūtiet skaņu sev apkārt, ne tikai no kreisās un labās puses, bet arī vertikāli. 3D Surround Upscaling tehnoloģija ļauj savās mājās piedzīvot jaunāko audio formātu, piemēram, Dolby Atmos® radīto kinoteātra sajūtu, kā arī baudīt vertikālo telpisko skanējumu, atskaņojot ar Dolby Atmos nesavietojamu saturu.

 

XR Surround tehnoloģija

Izmantojot BRAVIA XR, telpiskās skaņas tehnoloģija tiek izmantota ikviena satura atskaņošanā. XR Surround rada no sāniem un vertikāli ietverošu skaņu, tādējādi varat baudīt 3D audio, neuzstādot griestu vai vertikāli vērstus skaļruņus.

 

Atbalsta Apple AirPlay / Apple HomeKit

Izmantojot Apple AirPlay, varat televizorā straumēt video un audio tieši no iPhone, iPad vai Mac. Skatieties lielajā ekrānā filmas un izklaides raidījumus no Apple TV lietotnes, iecienītākajām lietotnēm vai pat Safari. Visiem viesiem istabā parādiet savus fotoattēlus.

 

Iebūvētā Chromecast tehnoloģija

Chromecast ļauj maksimālā kvalitātē translēt iecienītākos video, spēles un lietotnes savā televizorā ar iebūvēto Chromecast tehnoloģiju. Vienkārši pieskarieties translācijas taustiņam Android vai iOS ekrānā, lai iecienīto saturu parādītu lielajā ekrānā. Pārraidiet saturu, pēc tam turpiniet kā parasti lietot savu tālruni vai planšetdatoru.

 

Balss meklēšana

Ātrāk nekā jebkad atrodiet savu iecienītāko saturu, izmantojot savas balss spēku. Izmantojot balss meklēšanas funkciju, vairs nav vajadzīga sarežģīta navigācija vai nogurdinoša rakstīšana — pietiek pajautāt.

 

Rāmis ar gludu virsmu

Tā kā televizora rāmis ir ļoti šaurs, jūsu skatiens ir piesaistīts attēlam ekrānā, nevis tam, kas atrodas tam apkārt.

 

Viedā tālvadības pults

Visas pieslēgtās ierīces var vadīt ar viedo pulti. Pateicoties speciālam taustiņam, varat uzreiz piekļūt pieprasījumvideo servisiem, kas nodrošina izklaides raidījumus un filmas pēc pieprasījuma.

 

Gaismas sensors

Parastos televizoros spilgtums saglabājas nemainīgs neatkarīgi no istabas apgaismojuma, tādējādi attēli mēdz būt pārāk tumši vai gaiši. Šajā televizorā ir iekļauts gaismas sensors, kas optimizē attēla spilgtumu atbilstoši istabas apstākļiem, palielinot spilgtumu gaišās telpās un to samazinot tumšās telpās, lai nodrošinātu ideālus skatīšanās apstākļus.

 

Akustiskā automātiskā kalibrēšana

Šis televizors nosaka jūsu atrašanās vietu neatkarīgi no tā, kurā istabas vietā jūs esat, un optimizē skaņu, lai jūs varētu baudīt tādu pašu skaņu kā tad, kad sēžat televizora priekšā. Istabas vide var mainīt skaņu. Piemēram, aizkari absorbē skaņu, savukārt priekšmeti televizora priekšā var traucēt skaņas plūsmai, pazeminot skaņas kvalitāti. Šis televizors nosaka šķēršļus un atskaņo atbilstoši istabas īpatnībām optimizētu skaņu.

 

Living Decor

Mūsu Living Decor funkcija jūsu televizoru pārvērš par dzīvojamās telpas neatņemamu sastāvdaļu: iestatiet ekrānā mākslas darbus, personīgos fotoattēlus, ekrānsaudzētāja tēmas vai pulksteni.

 

IMAX Enhanced standarts

Šis Sony 4K Smart televizors atbalsta IMAX Enhanced standartu — tas ir optimizēts, lai parādītu skaidru attēlu un skaņu. Izbaudiet iespaidīgo mājas izklaidi IMAX Enhanced attēla režīmā, kas pilnībā izmanto visu IMAX Enhanced uzlabotās kvalitātes saturu.

 

Netflix kalibrēšanas režīms

Šis režīms tika speciāli izstrādāts, lai baudītu Netflix oriģinālo saturu un atveidotu televizorā tādas pašas kvalitātes attēlu, kāds ir studijas sākotnējam materiālam. Netflix kalibrēšanas režīms nodrošina autora vīzijas un ieceres precīzu atveidi.

 

Dolby Vision® un Dolby Atmos®  

Baudiet mājās kinozāles efektus. Dolby Vision® tehnoloģija ļauj atdzīvināt ainas, savukārt Dolby Atmos® piepilda istabu ar iekļaujošu telpisko skaņu.

 

BRAVIA CORE™

Komplektā iekļauts un jūs gaida liels filmu skaits. Izmantojot BRAVIA XR tehnoloģiju, Pure Stream un IMAX Enhanced, visam, ko jūs skatāties, ir satriecošs attēls un izteiksmīga skaņa.

Komplektācija

  • AC Strāvas vads
  • Baterijas
  • Lietošanas instrukcija
  • Ātras uzstādīšanas palīgs
  • Tālvadības pults ar balss vadību
  • Galda statīvs

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
LCD
Ekrāna izšķirtspēja
4K (3840x2160)
Ekrāna izmērs
50" (collas)
Ekrāna izmērs (cm)
126cm
Paneļa herci
100Hz
Ekrāna aptumšošana
Local dimming
HDR atbalsts
Ir
Attēla apstrādes procesors
Cognitive Processor XR
Attēla dzidruma uzlabošana
XR Super Resolution
XR 4K Upscaling
Dual database processing
Krāsu uzlabošana
XR Triluminos Pro™
XR Smoothing
Live Colour™ Technology
Kontrasta uzlabošana
Dynamic Contrast Enhancer
XR HDR Remaster
XR Contrast Booster
Kustīga attēla atjaunošānās frekvence
XR Motion Clarity
Malu attiecība
16:9
HDR standarts
HDR10
HLG
DolbyVision
Ekrāna apgaismojuma veids
Direct (Full Array LED)
Interfeiss
Operētājsistēma
Android TV
Android versija
Android 10
Aplikāciju veikals
Ir (Google Play Store)
Interneta pārlūks
Ir
YouTube
Ir
Netflix
Ir
Apple HomeKit
Ir
BRAVIA CORE™
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Wi-Fi
Ir
Wi-Fi frekvence
2.4GHz
5GHz
Wi-Fi Direct
Ir
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
Chromecast
Ir
Miracast/ Ekrāna spoguļošana
Ir
Apple AirPlay
Ir
Video parametri
Uztvērēju parametri
Digital
Analog
DVB-T/T2
DVB-C
DVB-S/S2
Audio parametri
Skaņas uzlabošana
S-Master
Audio izejas jauda
20W
DTS audio formāta atbalsts
Ir
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Atmos
Dolby Audio
Skaļruņi
Skaļruņu veids
stereo
Pīkstulis
2 gab
Pilna diapazona skaļrunis
2 gab
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
16GB
Pieslēgumi
HDMI ieejas
4
HDMI versija
2.1
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Ir
Optiskā audio izeja
Ir
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Ir
USB ieejas
2gab
USB tips
Type A
Atbalstītās datu nesēja failu sistēmas
FAT16
FAT32
exFAT
NTFS
USB HDD ieraksta funkcija
Ir
SCART ieeja
Nav
Conax slots
Ir
RF antenas ieeja
Ir
Satelītantenas ieeja
Ir
Kompozītvideo ieeja
Ir
Komponentvideo (Y/Pb/Pr)
Nav
Zemfrekvences skaļruņa izeja
Nav
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Analogā audio izeja
Ir
Vispārējie parametri
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Rāmja krāsa
Melna
Galda statīva krāsa
Titāna melns
Modeļa gads
2021
Energo pārvalde un ekonomija
Elektrības patēriņš
85 kWh/1000h
Elektrības patēriņš HDR režīmā
121 kWh/1000h
Energo taupības režīms
Ir
Energo efektivitātes klase
G
Citi parametri
IMAX Enhanced certified
Ir
Iemigšanas režīms
Balss vadība
Ir
Vecāku kontrole
Ir
Acoustic surface audio
Nav
Apgaismojuma sensors
Ir
Ieslēgšanas, izslēgšanas taimeris
Ir
Barošanas bloks
Iebūvets
Krāsu sensors (RGB)
Nav
Tālvadības pults ar izgaismojumu
Nav
Izmērs un svars
Preces izmērs bez galda statīva (platums x augstums x dziļums)
111.9cm x 64.9cm x 7cm
Preces izmērs ar galda statīvu (platums x augstums x dziļums)
111.9cm x 71.5cm x 28.6cm
Iepakojuma izmērs (platums x augstums x dziļums)
122.5cm x 78.2cm x 14.1cm
Galda statīva platums (Standarta pozīcija)
106.1cm
Sienas stiprinājuma izmērs, VESA standarts (platums x augstums)
30 x 30cm
Televizora svars bez galda statīva
13.5kg
Televizora svars ar galda statīvu
14.1kg
Preces svars ar iepakojumu
19kg

Saistītās preces

Filtri

MDR-RF855RK Bezvadu austiņas

Saņem šodien no 11:00

95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

MDR-RF895RK Bezvadu austiņas

Saņem šodien no 11:00

Ietaupi 9%109 99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu skaļrunis televizoram ar tālvadību

Saņem šodien no 11:00

Ietaupi 50.95199.95 149
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt