Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Profesionālais displejs 65" 4K Ultra 24/7
FW-65BZ40H

Prece vairs nav pieejama!

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

4K attēla izšķirtspēja (3840 x 2160 pikseļi)

4K formāts nodrošina četras reizes augstāku detalizāciju salīdzinājumā ar Full HD, ar vairāk nekā 8 miljonu pikseļu izšķirtspēju ļauj iegūt skaidrāku attēlu displejos un informatīvos tablo komerciālajās un izglītības iestādēs.

 

Saskatiet smalkākās detaļas

4K X-Reality PRO tehnoloģija paaugstina attēlu izšķirtspēju līdz gandrīz 4K kvalitātes līmenim. Attēlu asums un kvalitāte tiek uzlaboti reāllaikā, ļaujot saskatīt papildu detaļas, kuras nebija redzamas zemākas izšķirtspējas attēlos.

 

Ļoti spēcīgs spilgtums un kontrasts

Spēcīga spilgtuma, augsta kontrasta panelis ar lokālo aptumšošanu ir ideāli piemērots, lai parādītu 4K HDR (augsts dinamiskais diapazons) saturu, atklājot smalkas detaļas gan spēcīgi apgaismotās, gan aptumšotās vietās.

 

Piesātinātas, dabīgas krāsas ar TRILUMINOS displeja tehnoloģiju

TRILUMINOS displeja tehnoloģija atveido plašu krāsu gammu, tādēļ attēliem ekrānā ir košākas, reālistiskākas nokrāsas un toņi.

 

Vienmērīgas, plūstošas kustības parādīšana ekrānā

X-Motion Clarity™ nodrošina objektu ātras kustības vienmērīgāku, dabīgāku atveidošanu ekrānā.

 

Ātra iestatīšana Pro režīmā

Pielāgojiet un saglabājiet displeja iestatījumus un funkcijas, pēc tam tos kopējiet uz vairākiem displejiem, izmantojot USB zibatmiņu.

 

One Step Setting funkcija

One Step Setting funkcija ļauj būtiski ietaupīt laiku korporatīvajā vidē, optimizējot attēla un tīkla iestatījumus, tādējādi jebkurā apspriežu telpā ar vienu taustiņu varēsiet vadīt informatīvos tablo.

 

Vienkārša digitālā tablo izveide

Integrētais HTML5 atbalsts ļauj vienkārši izveidot skaistus informatīvos tablo. Apvienojiet grafiku, tekstu, video un tīkla tiešraides saturu, lai ātri izveidotu pievilcīgus informatīvos tablo bez papildu aprīkojuma un īpašas apmācības.

 

Uzticama nepārtraukta darbība

BRAVIA displeji ir izstrādāti uzticamai nepārtrauktai darbībai, izturot vissarežģītākos korporatīvās un audiovizuālās prezentācijas vides apstākļus.

 

Satura translēšana ar Apple AirPlay2 tehnoloģiju

Izmantojot Apple AirPlay2 tehnoloģiju, varat vienkārši straumēt BRAVIA displejā video un skaņu tieši no iPhone, iPad vai Mac.

 

Iebūvētā Google Chromecast funkcija

Pateicoties Google Chromecast funkcijai, varat no mobilās ierīces tieši translēt video un lietotnes BRAVIA displejā. Vienkārši nospiediet Cast pogu savā Android vai iOS ierīces ekrānā un uzreiz varat izbaudīt saturu lielajā BRAVIA displejā.

 

Daudzveidīga tālvadība

BRAVIA displeja attālināta vadība, ieskaitot ieslēgšanu/izslēgšanu, ieejas signāla izvēli un skaļuma regulēšanu, notiek ar IP protokolu, RJ45 pieslēgvietā izmantojot tīmekļa API vai izmantojot RS-232C pieslēgvietu.

 

Elastīgas piestiprināšanas un uzstādīšanas iespējas

Pateicoties VESA standartu atbalstam un elastīgām uzstādīšanas iespējām (vertikāli, slīpi un uz galda), displeju var vienkārši integrēt visdažādākajās vidēs.

 

Pieslēgšanās iespēja, kad tā visvairāk nepieciešama

Modelis FW-65BZ40H atbalsta datu pārraidi, izmantojot Wi-Fi 5 GHz un 2,4 GHz, kā arī Bluetooth 4.2.

Saistītās preces

Filtri

Sienas stiprinājums SU-WL450, 32-85"

Saņem šodien no 11:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sienas stiprinājums SU-WL850

Saņem šodien no 11:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

One For All statīvs televizoram WM7472

Saņem šodien no 11:00

249.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

One For All statīvs televizoram WM7481

399.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt