Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

SONY BRAVIA Theatre Bar 8 skaņas akustiskā sistēma
HT-A8000

849
Vai €28.68 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem šodien no 10:00

Piegāde ar kurjeru

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Dolby Atmos atbalsts
  • 360° skaņa
  • 5.0.2 kanālu skaņa
  • Bluetooth savienošana
  • Wi-Fi savienojums
  • 4K atbalsts

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Nepārspējama telpiskā skaņa ar “360 Spatial Sound Mapping” tehnoloģiju

Izjūtiet nepārspējamu telpisko skaņu savās mājās. “360 Spatial Sound Mapping” tehnoloģija jūsu priekšā izveido 5 virtuālos skaļruņus un atstaro skaņu no griestiem un sienām, ar vienu skaņas paneli nodrošinot kinozāles stila telpisko skaņu.

 

Izbaudiet plašāku telpisko skaņas pārklājumu

Tagad vairāk cilvēku var izbaudīt tādu pašu telpisko skaņu ar klātesamības efektu. “360 Spatial Sound Mapping” tehnoloģija nodrošina plašāku aptvērumu, salīdzinot ar parastajām virtuālajām telpiskās skaņas sistēmām.

 

Izmantojiet visu “360 Spatial Sound Mapping” tehnoloģijas potenciālu

Pievienojiet papildu bezvadu aizmugurējos skaļruņus, lai iegūtu vēl plašāku skaņas telpu. Kopā ar aizmugurējiem skaļruņiem “Bar 8” izveido līdz 11 virtuāliem skaļruņiem, ieskaitot tos, kas atrodas aiz jums, lai izveidotu īstu sajūtu kā kinoteātrī.

 

Pievienojiet bezvadu zemo frekvenču akustisko sistēmu un aizmugurējos skaļruņus, lai iegūtu pilnīgāku, piesātinātāku skaņu

Lai gūtu pilnīgu kinozāles radītu sajūtu, lietojiet Sony papildu bezvadu aizmugurējos skaļruņus ar papildu zemo frekvenču akustisko sistēmu, lai radītu vēl iespaidīgāku efektu.

 

Skaņa gluži kā kinoteātrī

Ienesiet savā istabā īstas kinozāles telpiskās skaņas kvalitāti. “BRAVIA Theatre Bar 8” ne tikai atbalsta nozares standarta formātus, tostarp Dolby Atmos® un DTS:X®, bet tam ir arī IMAX® Enhanced sertifikāts.

 

Pārveidojiet stereo saturu telpiskā skaņā

Sony jaunais pārveidotājs ļauj iegūt piesātinātu telpisko skaņu pat no stereo satura. Tā inovatīvais algoritms izdala un izvieto atsevišķus skaņas objektus, lai ļautu baudīt trīsdimensiju skaņu. Pārveidošanas laikā apstrādes tehnoloģija ar skaņas nošķiršanu, izmantojot mākslīgo intelektu, nosaka cilvēku balsis un padara tās skaidrākas.

 

Vienkārša skaļruņu izvietošana

Pievienojat aizmugurējos skaļruņus? Neraizējieties par ideālā novietojuma atrašanu. Skaņas lauka optimizācijas funkcija kalibrē skaņu atbilstoši skaļruņu atrašanās vietai un izmanto virtuālos skaļruņus, lai skaņas telpā aizpildītu visus trūkstošos elementus.

 

Kalibrēta atbilstoši jūsu istabai

Nav nepieciešams savā mājā neko pārkārtot, lai iegūtu kinozāles akustiku. Skaņas lauka optimizācijas funkcija analizē jūsu istabas akustiskos raksturlielumus, pēc tam ar uzlabotu signāla apstrādi tos nomaina ar kinoteātrim atbilstošiem raksturlielumiem.

 

Vislabākā klausīšanās jebkurā vietā

Baudiet augstas kvalitātes telpisko skaņu neatkarīgi no vietas, kur sēžat! Vienkārši veiciet kalibrēšanu ar sava viedtālruņa lietotni “BRAVIA Connect”, un “BRAVIA Theatre Bar 8” noteiks jūsu atrašanās vietu istabā un atbilstoši optimizēs skaņu.

 

Jauns 2 joslu skaļrunis

Atklājiet skaidru, plašu telpisko skaņu no viena skaņas paneļa. “Bar 8” modelim ir jauns 2 joslu skaļrunis ar pievienotiem augsto frekvenču skaļruņiem priekšpusē un centrā, kas nodrošina plašu telpisko skaņu un precīzu skaņas tēlu.

 

Četru kanālu zemo frekvenču skaļrunis nodrošina spēcīgu zemo frekvenču skanējumu

Pateicoties iebūvētajam četru kanālu zemo frekvenču skaļrunim, slaidais “Bar 8” piedāvā apbrīnojami jaudīgu, enerģisku zemo frekvenču skaņu.

 

Sānu skaļruņi piepilda telpu ar skaņu

Sānu skaļruņi atstaro plaša vērsuma skaņu no sienām, visu istabu piepildot ar paplašinātu skaņu un izklaides saturam sniedzot īstas drāmas un vērienīguma pieskaņu. Paplašināto skaņu veicina arī algoritma atpazītā apkārtnes skaņa.

 

Klausieties skaņu no augšas

Vertikāli vērsti skaļruņi atstaro skaņu no griestiem, radot no augšas nākošu ieskaujošu skaņu. “360 Spatial Sound Mapping” tehnoloģija rada virtuālus griestu skaļruņus, lai radītu vēl atmosfēriskāku skaņu.

 

Skaļruņu bloks X-Balanced

Skaļruņu unikālā taisnstūra forma maksimāli palielina diafragmas laukumu, lai iegūtu enerģisku zemo frekvenču skanējumu. Tā samazina dziņa amplitūdu, saglabājot skaņas spiedienu, tādējādi nodrošinot niecīgākus kropļojumus un skaidrāku balss skanējumu.

 

 

Veiciet visas darbības ar “BRAVIA Connect”

Viedtālruņa “BRAVIA Connect” lietotne vada sākotnējo iestatījumu procesu, palīdz problēmu risināšanā, ļauj regulēt skaļumu, skaņas lauku un citus iestatījumus. Tā jūs informē arī par programmatūras atjauninājumiem un ļauj vadīt savietojamo televizoru.

 

Ātra uzstādīšana

Vienkārši pieslēdziet “Bar 8” pie elektrotīkla, pievienojiet televizoram, izmantojot HDMI, un ieslēdziet. Izmantojot LAN, HDMI IN un HDMI OUT (eARC), esiet gatavi izbaudīt vēl nepieredzētu telpiskās ieskaujošās skaņas pieredzi.

 

Pieejams visiem

Lai palīdzētu skaņas paneli uzstādīt akliem vai vājredzīgiem cilvēkiem, taktilie punkti norāda QR kodu “BRAVIA Connect” lietotnei, kas piedāvā ekrāna lasītāja atbalstu. Taktilie punkti uz aizmugurējā paneļa norāda uz eARC HDMI pieslēgvietu, lai savienotu ar televizoru.

 

Vietu taupošs dizains

Komplektā iekļautais paliktnis ļauj skaņas paneli glīti novietot uz TV statīva, iegūstot vietu ietaupošu, integrētu izskatu.

 

Televizors un skaņas paliktnis ideālā saskaņā

Izbaudiet patiesu kinoteātra pieredzi. “Acoustic Center Sync” tehnoloģija ļauj “Bar 8” modelim izmantot jūsu savietojamo BRAVIA televizoru kā centrālo skaļruni. Tādējādi skaņa dzirdama no ekrāna, kas pielāgots kā integrētas skaļruņu sistēmas sastāvdaļa.

 

Nevainojami skaidra balss. Precīzs dialogs.

Vairs nekādu neskaidru balsu. Kopā ar savietojamo BRAVIA televizoru mūsu jaunā “Voice Zoom 3™” tehnoloģija, kas darbojas ar mākslīgā intelekta mašīnmācīšanos, atpazīst cilvēku balsis un palielina vai samazina to skaļumu, lai pat klusi dialogi būtu skaļi un skaidri dzirdami.

 

Vienkārša vadība ar BRAVIA televizoru

Vienkārši regulējiet telpisko skaņu ar BRAVIA televizora tālvadības pulti. Skaņas iestatījumi automātiski parādās BRAVIA televizora ātro iestatījumu izvēlnē, ļaujot vienkārši regulēt dažādas funkcijas, piemēram, skaņas lauku un skaļumu.

 

Tik reālistiskas filmas

Pateicoties HDMI 2.1 iespējai, “BRAVIA Theatre Bar 8” saglabā jebkura avota oriģinālo attēla kvalitāti līdz pat 8K HDR.

 

Spēļu spēlēšana ar klātbūtnes efektu

Pilnībā iejūtieties spēlē. Izbaudiet ieskaujošu skaņu ar PlayStation®5 konsoli ar optimizētiem attēla iestatījumiem, izmantojot automātisko HDR toņu kartēšanu un automātisko attēla režīmu atkarībā no žanra, kad pie šīs ierīces pieslēdzat BRAVIA™ televizoru un PS5® konsoli. Lai nodrošinātu reālistiskāku spēlēšanas pieredzi, šī ierīce atbalsta arī VRR, ALLM un SBTM.

 

Ļaujieties neticami augstas kvalitātes mūzikas baudījumam

Mūzika atdzīvojas tā, kā vēl nekad. Ar augstas izšķirtspējas skaņu baudiet celiņus tā, kā to iecerēja autori. Vai atklājiet “360 Reality Audio”, lai izjustu dzīvā koncerta mūziku ar patiesu klātbūtnes efektu.

 

Straumējiet mūziku no iecienītākajiem servisiem

Var baudīt ne tikai filmas. Varat augstā kvalitātē klausīties mūziku, kas apstrādāta ar pārveidotāju. Iebūvētais Spotify Connect™ un Apple “AirPlay” atbalsts ļauj atskaņot visus jūsu iecienītākos celiņus.

 

Bluetooth® pieslēgums

Bezvadu režīmā straumējiet audio saturu. Bluetooth® tehnoloģija ļauj vienkārši no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora baudīt mūziku, Podcast apraides un citu saturu.

 

DSEE Ultimate

Izmantojot “Edge-AI”, DSEE Ultimate™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti, atjaunojot akustiskā skanējuma detaļas, lai panāktu lielāku klausīšanās baudījumu.

 

Informācija par drošības atjauninājumiem

Ja Sony ierīcei ir atjaunināma programmatūra, Sony var izdot drošības atjauninājumus un ierīces pareizai funkcionēšanai nepieciešamos atjauninājumus.



 

Komplektācija

  • Maiņstrāvas vads
  • Tālvadības pults baterijas
  • Kājas
  • HDMI kabelis
  • Uzziņu rokasgrāmata
  • Tālvadības pults
  • TV centrālā skaļruņa režīma kabelis
  • Sienas stiprinājuma kronšteins
  • Sienas montāžas veidne

Specifikācija

Audio parametri
Kanāli
5.0.2
Audio izejas jauda
60W
Audio formāti
LDAC
SBC
AAC
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby Atmos
Dolby TrueHD
Dolby Dual Mono
DTS audio formāta atbalsts
Ir
S-Master HX digitālais pastiprinātājs
Ir
360° skaņa
Ir
DTS kodeki
DTS
DTS HD High Resolution Audio
DTS HD Master Audio
DTS ES
DTS 96/24
DTS: X
Virtuālas telpiskās skaņas tehnologija
360 Spatial Sound Mapping
Video parametri
4K atbalsts
Ir
HDR tehnoloģija
Ir
8K atbalsts
Nav
Dolby video formāta atbalsts
Dolby Vision
Pieslēgumi
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Ir
HDMI ieejas
1
HDMI izejas
1
Optiskā digitālā audio ieeja
Nav
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Nav
Analogā audio ieeja
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir
Spotify connect
Ir
Chromecast
Nav
Apple AirPlay
Ir
Citi parametri
FM uztvērējs
Nav
Balss asistents
Nav
Balss vadība
Nav
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
6.4 x 110 x 11.3cm
Svars
4700 grami

Saistītās preces

Filtri

SONY micro HDMI vads 1.5m

Saņem šodien no 10:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY HDMI Premium vads 1m

Saņem šodien no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY SA-RS3S Papildu bezvadu aizmugurējie skaļruņi ar kopējo jaudu 100W

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 150449 299
Vai €10.10 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY SA-SW3 200W papildu bezvadu zemfrekvences skaļrunis

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 150449 299
Vai €10.10 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY SA-SW5 300W papildu bezvadu zemfrekvences skaļrunis

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 200699 499
Vai €16.86 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY SA-RS5 Papildu bezvadu aizmugurējie skaļruņi ar kopējo jaudu 180W

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 160699 539
Vai €18.21 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

OEHLBACH HDMI 2.1 vads 1.5m Melns Select Video Link UHS

Saņem šodien no 10:00

29.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt