Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony SA-RS5 Papildu bezvadu aizmugurējie skaļruņi ar kopējo jaudu 180W

699 539
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Izbaudiet 360 grādu telpisko skaņu, izmantojot savu skaņas paneli

Modeļa SA-RS5 skaļruņi darbojas ar mūsu jaunākajiem savietojamiem skaņas paneļiem, izmantojot divus augšup vērstus skaļruņus un plaša vērsuma zemo frekvenču skaļruņus, tādējādi 360 Spatial Sound Mapping tehnoloģija var jūsu istabā radīt vairākus virtuālos skaļruņus. Kad optimizētajā skaņas laukā jūs no visām pusēm aptver vairāki virtuāli skaļruņi, katru skaņu dzirdēsiet neticami skaidri. It kā jūsu dzīvojamā istaba atrastos filmā.

 

Katra skaļruņa komponenti

1 - Augšup vērsts skaļrunis 2 - Mīksta kupola tipa augsto frekvenču skaļrunis 3 - Plaša vērsuma zemo frekvenču skaļrunis 4 - Duālie pasīvie radiatori

 

 

Iespaidīga skaņa no augšup vērstiem skaļruņiem

Lai radītu iespaidīgāku skaņu, augšup vērstie skaļruņi atstaro skaņu no griestiem.

 

 

180W kopējā izejas jauda

2 x 90 W izejas jauda šos skaļruņus padara par skaņas paneļa lielisku papildinājumu, atdzīvinot filmas un mūziku.

 

 

Skaidra, plaša skaņa

Aizmugurējos skaļruņos ir gan zemo, gan augsto frekvenču skaļrunis, tādējādi radot bagātīgu, plašu skaņas telpu ar izcili skaidru skaņu. Duālie pasīvie radiatori pastiprina zemo frekvenču skanējumu.

 

Piestipriniet tos pie sienas

Novietojiet tos uz galda vai vienkārši piestipriniet pie sienas — lai tie vislabāk iederētos jūsu istabā.

 

 

 

Elastīgas izvietojuma iespējas — nav nepieciešams pieslēgums pie elektrotīkla rozetes

Izstrādāti, lai nodrošinātu elastīga izvietojuma iespējas — bezvadu konstrukcija un iekšējās baterijas nozīmē, ka šos skaļruņus pēc vēlēšanās var izmantot pilnībā bez kabeļa vai strāvas vada.

 

10 stundu darbības laiks, izmantojot bateriju, un ātra uzlāde

Pateicoties līdz 10 stundu darbības laikam ar pilnībā uzlādētu bateriju, varat iestatīt šos skaļruņus, neraizējoties par pieslēgumu ar strāvas vadu pie elektrotīkla. Varat tos uzlādēt un novietot uzglabāšanai, pēc tam izņemt, kad nepieciešams. Ja steidzaties, nieka 10 minūšu uzlāde nodrošinās 90 minūšu darbības laiku.

 

Pieslēdziet bez vadiem

Vienkārši ieslēdziet bezvadu aizmugurējos skaļruņus, un tie automātiski izveidos bezvadu savienojumu ar savietojamu skaņas paneli. Tas notiek ātri, vienkārši un bez traucējošiem kabeļiem.

 

Visvirzienu bloka konstrukcija

Šie skaļruņi ir izstrādāti, izmantojot visvirzienu bloka koncepciju, lai būtu atbilstoši mūsu savietojamiem skaņas paneļiem. Tas ir cilindriskas formas vienots stabils bloks, kas nodrošina 360 grādu telpisko skaņu; pateicoties plakanajai aizmugurējai virsmai, to var ideāli novietot pie sienas.

 

Izmantojot vienu pogu, varat optimizēt skaņas lauku savā istabā

Jebkurā laikā aktivējiet skaņas lauka optimizāciju, nospiežot ierīces OPTIMIZE pogu. Kopā ar savietojamu skaņas paneli šie skaļruņi viedi izmēra attālumu starp skaļruņiem un griestiem, izmantojot duālos mikrofonus katrā skaļrunī, tādējādi nodrošinot viedu un vienkāršu iestatīšanu.

Specifikācija

Audio parametri
Pastiprinātāja izejas jauda
180W
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt