Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Zelmer sulu spiede ZJE3800

65.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Kompakta sulas tilpne
Visa sula, kuru Jums pagatavo Zelmer ZJE8300 sulas spiede, sakrājas atsevišķi stāvošā sulas tilpnē, kuras tilpums ir 600 ml. Tas ir ļoti ērti, jo nav nepieciešamības pārtraukt sulas pagatavošanas procesu un tērēt laiku, lai pārlietu šķidrumu no viena konteinera citā. Šāda tilpne ievērojami atvieglo sulas spiedes tīrīšanas procesu.

Ātruma režīmi
Zelmer ZJE8300 sulas spiedes divi ātrumi dod Jums iespēju kvalitatīvi un bez pūlēm pagatavot nektāru no garšīgiem un svaigiem augļiem, dārzeņiem vai ogām. Pirmais režīms ir domāts tam, lai pagatavotu sulu no tādiem mīkstiem produktiem kā kivi vai tomāti, savukārt otrais režīms der cietiem produktiem, kā bumbieri vai burkāni. Baudiet garšīgo dzērienu, kas sniegs Jums enerģiju!

Īpaši ietilpīga biezumu tilpne
Īpaši ietilpīgā 1.5 l biezumu tilpne Zelmer ZJE8300 sulas spiedē ir piemērota atkritumiem, kuri paliek pāri no augļiem, dārzeņiem vai ogām. Tas atvieglo ierīces tīrīšanas procesu un saglabā tīrību Jūsu virtuvē. Gatavojot svaigu un veselīgu sulu lielai kompānijai, Jums nevajadzēs pārtraukt sulas pagatavošanas procesu, jo visi biezumi un atkritumi no augļiem, dārzeņiem un ogām uzkrāsies vienā konteinerā, kuru ir viegli iztukšot un mazgāt.

Ļoti jaudīga sulu spiede
Sulas spiede ir neaizvietojams palīgs saimniecībā, īpaši, ja Jūs rūpējaties par savu veselību. Jaudīgā un ekonomiskā Zelmer ZJE8300 sulas spiede ar jaudu 600 W tiks galā ar augļiem un dārzeņiem, ļaujot Jums ātri un vienkārši pagatavot svaigu sulu.

Atslēgšanās pārkaršanas gadījumā
Zelmer ZJE8300 sulas spiedes mehānisms ir pasargāts no spēcīgas pārkaršanas. Sasniedzot noteiktu temperatūru, mehānisms pats atslēdzas un pēc neilga laika to var atkal iedarbināt. Jums atliek vien sagādāt sulīgus augļus, dārzeņus vai ogas, pretī saņemot atspirdzinošu sulu.

Aizsardzība no nejaušas ieslēgšanas
Traumas, kuras var saņemt nejaušas sulas spiedes ieslēgšanas gadījumā, vairs nav bīstamas ne Jums, ne bērniem! Tas tiek nodrošināts, pateicoties Zelmer ZJE8300 sulas spiedes funkcijai „aizsardzība no nejaušas ieslēgšanas”. Sulas spiedes mehānisms nesāks darboties, līdz ko Jūs cieši neaiztaisīsiet vāku un nenospiedīsiet attiecīgo pogu.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Sulu spiedes
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt