Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Zelmer rokas blenderis ZHB4752

69.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Ļoti jaudīgs blenderis
Zelmer ZHB4752 Vario Titanium XL rokas blenderis ar jaudu 1800 W viegli apstrādās dārzeņus, gaļu, riekstus un citus cietus produktus. Sasmalciniet burkānus salātiem pusdienām vai vakariņām, savukārt brokastīs sagraiziet augļus musli pagatavošanai vai samaisiet piena kokteili.

Nerūsējoša tērauda gremdējamā daļa
Gremdējamā daļa no nerūsējoša tērauda Zelmer ZHB4752 Vario Titanium XL rokas blenderi padara par ļoti izturīgu. Ar šo blenderi Jūs varat apstrādāt ne vien mīkstus, bet arī salīdzinoši cietus, kā arī karstus produktus – sasmalcināt dārzeņus un gatavot karstas krēmzupas vai kartupeļu biezeņus.

Pretšļakstīšanās sistēma
Ar pretšļakstīšanās sistēmu Zelmer ZHB4752 Vario Titanium XL rokas blenderim Jums nenāksies vākt pa virtuvi izmētātos produktu gabaliņus, slaucīt galdu vai sienas no šļakstiņiem pēc blendera lietošanas. Turklāt pretšļakstīšanās funkcija aizsargās arī Jūs no produktu iekļūšanas acīs vai apdegumiem karstu produktu apstrādes procesā.

Turbo režīms
Zelmer ZHB4752 Vario Titanium XL rokas blenderim ir turbo režīma poga cietāko produktu apstrādei. Izmantojiet šo režīmu, lai apstrādātu burkānus, sieru, riekstus un citus cietus produktus.

Maināmā ātruma kontrole
Zelmer ZHB4752 Vario Titanium XL roku blendera ātruma kontroles iespēja ļauj izvēlēties optimālo režīmu produkta apstrādei. Dažādiem produktiem ieteicams atšķirīgs blendera darbības ātrums, jo no tā ir atkarīgs, cik veiksmīgi tiks sasmalcināts produkts.

Uzgalis-putotājs
Ar uzgali-putotāju Zelmer ZHB4752 Vario Titanium XL rokas blenderim Jums nevajadzēs ņemt ārā mikseri gadījumā, ja Jūs gribēsiet, piemēram, sakult olas vai saldo krējumu. Putotājs labi tikt galā ar savu uzdevumu, un Jūs varēsiet gatavot gardākos krēma pildījumus tortēm, cept pankūkas un radīt lieliskus desertus.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Blenderi
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt