Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Zelmer karstā gaisa katls ZAF5500

89.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Ietilpīga multi vārīšanas ierīce visai ģimenei
Ietilpīga multi vārīšanas ierīce Zelmer ZAF5500 ar trauka apjomu 5 l – tā ir lieliska izvēle lielai ģimenei vai viesu pieņemšanai. Tajā pašā laikā Zelmer ZAF5500 ir pietiekami kompakta, lai aizvietotu lielo virtuves tehniku, aizņemot vien niecīgu vietu uz galda vai virsmas.

8 pagatavošanas programmas
Tagad, lai ērti un bez problēmām pagatavotu garšīgu ēdienu, virtuvē vairs nav nepieciešama plīts, cepeškrāsns, tvaika katls un cita tehnika, kura aizņem daudz vietas. Pietiek vien ar unikālu iekārtu – Zelmer ZAF5500 multi vārīšanas ierīci! 8 programmas Zelmer ZAF5500 ļauj pagatavot sulīgu vistu vai aromātisku zivi, jūras veltes ar rīsiem, izvārīt zupu vai parastu mājas boršču, putru, makaronus, uztaisīt kartupeļu sacepumu un daudzus citus Jūsu iemīļotus ēdienus.

Trauka pretpiedeguma pārklājums
Zelmer ZAF5500 multi vārīšanas ierīces traukam ir augstas kvalitātes pretpiedeguma iekšējais pārklājums. Pateicoties tam, lai pagatavotu pilnvērtīgas pusdienas vai vakariņas, pietiks vien ar niecīgu eļļas daudzumu, kas padarīs ēdienu veselīgāku un tas nepiedegs.

Atliktais starts
Ar atliktā starta funkciju Zelmer ZAF5500 multi vārīšanas ierīcei iespējams atlikt ēdiena pagatavošanas procesu uz Jums piemērotāko laiku. Tādā veidā Jūs varat sagatavot multi vārīšanas ierīci vakarā, savukārt no rīta ēdiens precīzi uz brokastīm būs gatavs, turklāt, cienasts būs karsts tieši pirms ciemiņu atnākšanas.

Temperatūras uzturēšana
Gatava ēdiena temperatūras uzturēšana (automātiskā sildīšana) Zelmer ZAF5500 multi vārīšanas ierīcei dod iespēju saglabāt ēdienu karstu ilgāku laiku. Tādā veidā vakariņas vai pusdienas neatdzisīs, kamēr ģimene pulcējas pie galda vai pienāk viesi!

Taimeris
Vairs nav nepieciešamības pastāvīgi skatīties uz pulksteni un skaitīt minūtes, kuras ir nepieciešamas ēdiena pagatavošanai! Zelmer ZAF5500B multi vārīšanas ierīcei ir iebūvēts taimeris, kurš pateiks Jums priekšā, kad noslēgsies gatavošanas process.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Karstā gaisa katli
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt