Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Zelmer gaļas maļamā mašīna ZMM3501B

65.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Uzgalis „Kebbe” pagatavošanai
Ieprieciniet sevi un Jūsu tuvākos ar „Kebbe” – dobjas gaļas desiņas (trubiņas). Pievienojiet desas apvalku pie speciālā uzgaļa mājas desu pagatavošanai šaurā kakliņa, un gaļas maļamā mašīna Zelmer ZMM3501B pati piepildīs to ar pildījumu. Tālāk Jums atliek tikai apcept šīs trubiņas un pasniegt vēl karstas uz galda!

Uzgalis desu pagatavošanai
Gaļas maļamā mašīna Zelmer ZMM3501B ir spējīga pagatavot desiņas mājas apstākļos. Pievienojiet desas apvalku pie speciālā uzgaļa mājas desu pagatavošanai šaurā kakliņa, un gaļas maļamā mašīna pati piepildīs to ar pildījumu. Neaizmirstiet pieturēt apvalku un regulēt vienmērīgu desas aizpildīšanas procesu.

Revers
Revers ļauj atbrīvot gaļas maļamo mašīnu no cīpslām, nepārtraucot gaļas malšanas procesu. Gaļas maļamā mašīna Zelmer ZMM3501B var sagriezt maļamo spirāli pretējā virzienā, un izgrūst cīpslas un citus pārpalikumus caur iekraušanas atveri.

Smalcinātājs
Gaļas maļamā mašīna Zelmer ZMM3501B ne tikai pagatavo kvalitatīvu malto gaļu, bet arī ir spējīga vienmērīgi sagriezt un sakapāt dažādus dārzeņus.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Gaļas maļamās mašīnas
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt