Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Valera profesionāls jonizējošais matu fēns Professional Swiss Nano 6300 Light
SN6300 RC

89.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem rīt no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

2000 W – ekonomiskais
Valera SN6300 RC fēns ļaus ne tikai ātri izžāvēt, bet arī labi ieveidot matus bez friziera palīdzības. Valera SN6300 RC fēns ir perfekts tiem, kuri augstu vērtē laiku vai vienkārši nemīl ilgi žāvēt un ieveidot matus.

Vēsā gaisa plūsma
Vēsās gaisa plūsmas galvenā pozitīvā iezīme Valera SN6300 RC fēnā ir matu ieveidošanas stiprināšana. Tas kļūs par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, ja jūs bieži matus ieveidojat uz ruļļiem, lietojat matu taisnotāju vai lokšķēres. Viss, kas nepieciešams, – žāvējot matus ar siltu gaisa plūsmu, beigās appūst tos ar augstu gaisu. Ar Valera SN6300 RC fēnu mati tiks ne tikai lieliski nofiksēti, bet arī kļūs gludāki, kā arī veselīgāki, jo tieši vēsā gaisa plūsma ir daudz saudzīgāka matiem.

Jonizācija
Jonizācija (matu piesātināšana ar negatīvi lādētām daļiņām) ir perfekts risinājums tiem, kuriem ir nepakļāvīgi, blāvi vai sausi mati. Valera SN6300 RC fēna jonizācijas funkcija ļauj saglabāt mata iekšējo mitrumu, kas matus padara pakļāvīgākus, mirdzošākus un viegli ķemmējamus. Tas ir īpaši svarīgi ziemā, kad mūsu matiem parādās daudz „ienaidnieku” – sals, sniegs, vējš, sauss gaiss telpās.

Koncentrators
Koncentratora galvenā funkcija Valera SN6300 RC fēnā ir matu ieveidošana. Tas ļauj izveidot skaistu un kvalitatīvu frizūru mājas apstākļos bez profesionāļa palīdzības. Koncentratora darbības pamatprincips ir gaisa plūsmas sašaurināšana, kas ir īpaši labi katras šķipsnas atsevišķai apstrādei. Valera SN6300 RC fēna koncentratoru ir ērti lietot matu ieveidošanai ar ķemmi, uz ruļļiem uztītu matu žāvēšanai, kā arī parastai matu žāvēšanai.

Atslēgšanās pārslodzes gadījumā
Automātiskās atslēgšanās funkcija pārslodzes gadījumā Valera SN6300 RC fēnā tā ir garantija, ka pašā negaidītākajā brīdī jums nenāksies uz darbu iet ar neizžāvētiem vai neieveidotiem matiem, nebūs jātērē nauda jauna fēna iegādei, jo šīs ierīces kritiskās temperatūras sasniegšanas gadījumā fēns izslēgsies pats.

Komplektācija

TOUCH ME cool uzgalis 7,5cm

standarta uzgalis 6cm

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Fēns
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt