Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips putekļsūcējs robots ar mazgāšanas funkciju HomeRun 3000 Series Aqua
XU3110/02

679.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem rīt no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Savāc vairāk smalko putekļu nekā tikai ar sūkšanu
Robots vienā piegājienā sūc un mazgā cietos grīdas segumus, lai ik dienu tiktu galā ar smalko putekļu slāni, kas uzkrājas uz grīdām. Tīrot tiek noņemti vairāk smalko putekļu nekā tikai ar sūkšanu; kāju pēdas būs tīras pat tad, ja ejat ar basām kājām.

Automātiski iztukšojas: 30 dienas bez reizēm
Robots automātiski iztukšojas automātiskās iztukšošanās stacijā. Stacijā ir 3,0 litru vienreiz izmantojams, antialerģisks maiss, kurā līdz 30 dienām var atrasties putekļi un citi netīrumi — 30 dienas bez apgrūtinošas iztukšošanas. Universālo s-maisu var higiēniski izmest bez putekļu mākoņa — tas ir ideāli piemērots astmas un alerģijas slimniekiem.

Elegants dizains, kas iederas jūsu mājas interjerā
Robots un automātiskās iztukšošanās stacija ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, lai atbilstu jūsu mājas interjeram. Ierīce Philips HomeRun Vacuum un Mop Robot 3000 Series Aqua ir pieejama divos elegantos dizainos, kas piemēroti jūsu mājas interjeram: tumša un belugas metāliska (XU3100/01), kā arī gaiša un belugas metāliska (XU3110/02).

Intuitīva lietošana — lieliski piemērota iesācējiem
Lietotne Philips HomeRun Robot ir lietotājam draudzīga un intuitīva — tā ir ideāli piemērota iesācējiem. Tajā ir ietvertas detalizētas norādes un noderīgi videoklipi, lai jūs varētu pilnībā izmantot robotu. Lietotne sazinās ar robotu, lai vadītu to, ziņotu un atjauninātu tā tīrīšanas veiktspēju neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas, reāllaikā parādot vietas, kuras robots jau ir iztīrījis.

Īpaši spēcīga sūkšanas jauda palīdz savākt daudz netīrumu
Īpaši spēcīga sūkšanas jauda (rūpīgi pārbaudīta, lai sasniegtu līdz 4000 Pa) var iesūkt lielus netīrumus, piemēram, drupatas. Tas savāc uzkrātos netīrumus, kā arī tiek savākti pat smalkākie putekļi — no spraugām, paklāja šķiedrām un grīdsegām.

Ar vienu akumulatora uzlādi tīra līdz 200 minūtēm
Jaudīgais 4800 mAh litija jonu akumulators nodrošina darbības laiku līdz 200 minūtēm, tāpēc vairāk nekā 150 m platību var notīrīt ar vienu uzlādi, neraizējoties par jaudas zudumu. Kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, robots automātiski atgriežas stacijā, lai veiktu uzlādi. Kad akumulators uzlādēts, tas atgriežas vietā, kur darbs tika pārtraukts, lai to atsāktu.

Iztīriet katru telpu tieši tā, kā jums patīk
Lietotnes Philips HomeRun kartē varat izvēlēties, kuru telpu(-as) tīrīt un kādā secībā. Katrai telpai var norādīt tīrīšanas režīmu, piemēram: mitrs un sauss regulārai cieto grīdu tīrīšanai dzīvojamā istabā, žāvēt līdz sūkšanai tikai guļamistabā un intensīvs rūpīgai tīrīšanai virtuvē. Ja vēlaties, varat precizēt pielāgošanas iestatījumus, piemēram, sūkšanas jaudu vai slotas mitrumu.

Atpazīst paklājus un automātiski palielina sūkšanas jaudu
Robots automātiski palielina sūkšanas jaudu, uzbraucot uz paklāja vai grīdsegas, lai savāktu smalkas putekļu daļiņas, kas sakrājušās paklāja šķiedrās. Robotam ir četri dažādi sūkšanas līmeņi: Eko — efektīvai tīrīšanai ar nelielu enerģijas patēriņu un zemu trokšņa līmeni; Parasts — regulārai tīrīšanai un efektīvai smalko putekļu notīrīšanai no cietām grīdām; Augsta līmeņa — rūpīgai lielu grīdu tīrīšanai un Maks. — ideāli piemērots, lai satīrītu daudz netīrumu, piemēram, drupatas.

Tīra arī grūti sasniedzamās vietās
Pateicoties zemam augstumam (96 mm), tas iztīra arī grūti sasniedzamas vietās zem dīvāniem, gultām un citām mēbelēm. Rūpīgākai tīrīšanai robots izmanto savu sānu suku, iztīrot malas un iesūcot netīrumus. Robots var pārvietoties bez manuālas palīdzības. Tas var viegli šķērsot līdz 17 mm augstus šķēršļus, piemēram, braucot pāri durvju sliekšņiem un paklājiem vai grīdsegām. Turklāt seši pretnokrišanas sensori, kas atrodas robota apakšpusē, nepieļauj nokrišanu no augstuma vai kāpnēm.

Maksimālais grīdas tvērums: Neizlaidiet nevienu vietu
Robots izmanto 360 grādu navigāciju ar lāzeru (LiDAR), lai ātri skenētu visas telpas un izveidotu precīzu karti. Šī karte ir interaktīva, un to var izmantot lietotne Philips HomeRun, lai izveidotu unikālu tīrīšanas plānu visai mājai. Izveidojiet un saglabājiet līdz 5 stāviem detalizētas kartes savā mājā. Viedie algoritmi palīdz robotam atrast efektīvāko ceļu no telpas uz telpu un ap mēbelēm, vienlaikus sniedzoties dziļāk stūros un tuvāk sienām, lai netiktu izlaista neviena vieta.

Nosakiet, kur robotam ir ļauts tīrīt
Intuitīvā lietotne ļauj norādīt robota tīrīšanas vietu. Robots ir konstruēts tā, lai nepalaistu garām nevienu zonu. Zona “No-Go“ ir risinājums tām zonām, kur robots nav nepieciešams. Virtuālā siena nosaka iedomātu līniju jūsu mājās, kuru robots nešķērsos. Iestatiet un saglabājiet kartē “No-Mop” zonas, lai robots netīrītu paklājus un grīdsegas, tīrot grīdu.

Komplektācija

Automātiska iztukšošanas stacija

Mazgājama slota 2gab

Mazgājams filtrs

Galvenā suka

Sānu birste

Putekļu maisiņš 2gab

Aizsargājošs paklājs

Strāvas vads

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Putekļu Sūcēji
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt