Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips putekļsūcējs robots ar mazgāšanas funkciju HomeRun 3000 Series Aqua
XU3000/02

499.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Vienlaicīga putekļsūcēja un mazgāšanas slotas funkcija

Robots vienā piegājienā sūc un mazgā cietos grīdas segumus, lai ik dienu tiktu galā ar smalko putekļu slāni, kas uzkrājas uz grīdām. Tīrot tiek noņemti vairāk smalko putekļu nekā tikai ar sūkšanu; kāju pēdas būs tīras pat tad, ja ejat ar basām kājām.

Lietotne HomeRun

Lietotne Philips HomeRun Robot ir lietotājam draudzīga un intuitīva — tā ir ideāli piemērota iesācējiem. Tajā ir ietvertas detalizētas norādes un noderīgi videoklipi, lai jūs varētu pilnībā izmantot robotu. Lietotne sazinās ar robotu, lai vadītu to, ziņotu un atjauninātu tā tīrīšanas veiktspēju neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas, reāllaikā parādot vietas, kuras robots jau ir iztīrījis.

Spēcīga sūkšanas jauda (Robbie)

Īpaši spēcīga sūkšanas jauda (rūpīgi pārbaudīta, lai sasniegtu līdz 4000 Pa) var iesūkt lielus netīrumus, piemēram, drupatas. Tas savāc uzkrātos netīrumus, kā arī tiek savākti pat smalkākie putekļi — no spraugām, paklāja šķiedrām un grīdsegām.

Ilgs akumulatora darbības laiks (Robbie)

Jaudīgais 4800 mAh litija jonu akumulators nodrošina darbības laiku līdz 200 minūtēm, tāpēc vairāk nekā 150 m platību var notīrīt ar vienu uzlādi, neraizējoties par jaudas zudumu. Kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, robots automātiski atgriežas stacijā, lai veiktu uzlādi. Kad akumulators uzlādēts, tas atgriežas vietā, kur darbs tika pārtraukts, lai to atsāktu.

Ekskluzīvs tīrīšanas plāns

Lietotnes Philips HomeRun kartē varat izvēlēties, kuru telpu(-as) tīrīt un kādā secībā. Katrai telpai var norādīt tīrīšanas režīmu, piemēram: mitrs un sauss regulārai cieto grīdu tīrīšanai dzīvojamā istabā, žāvēt līdz sūkšanai tikai guļamistabā un intensīvs rūpīgai tīrīšanai virtuvē. Ja vēlaties, varat precizēt pielāgošanas iestatījumus, piemēram, sūkšanas jaudu vai slotas mitrumu.

Paklāja papildu apstrāde (Robbie)

Robots automātiski palielina sūkšanas jaudu, uzbraucot uz paklāja vai grīdsegas, lai savāktu smalkas putekļu daļiņas, kas sakrājušās paklāja šķiedrās. Robotam ir četri dažādi sūkšanas līmeņi: Eko — efektīvai tīrīšanai ar nelielu enerģijas patēriņu un zemu trokšņa līmeni; Parasts — regulārai tīrīšanai un efektīvai smalko putekļu notīrīšanai no cietām grīdām; Augsta līmeņa — rūpīgai lielu grīdu tīrīšanai un Maks. — ideāli piemērots, lai satīrītu daudz netīrumu, piemēram, drupatas.

Manevrēšanas spēja (Robbie)

Pateicoties zemam augstumam (96 mm), tas iztīra arī grūti sasniedzamas vietās zem dīvāniem, gultām un citām mēbelēm. Rūpīgākai tīrīšanai robots izmanto savu sānu suku, iztīrot malas un iesūcot netīrumus. Robots var pārvietoties bez manuālas palīdzības. Tas var viegli šķērsot līdz 17 mm augstus šķēršļus, piemēram, braucot pāri durvju sliekšņiem un paklājiem vai grīdsegām. Turklāt seši pretnokrišanas sensori, kas atrodas robota apakšpusē, nepieļauj nokrišanu no augstuma vai kāpnēm.

Komplektācija

Uzlādes stacija

Mazgājama slota 2gab

Mazgājams filtrs

Galvenā suka

Sānu birste

Aizsargājošs paklājs

Strāvas vads

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Putekļu Sūcēji
Dokstācija
Ir
Aplikācijas funkcijas un opcijas
Telpu atlasīšana
Režīmu izvēle katrai telpai
Telpu secības izvēle
Ierobežotas tīrīšanas zonas
Nelielu šķēršļu noteikšana
Nav
Bluetooth savienojums
Nav
Dokstacijas automātiskā iztukšošana
Nav
Wi-Fi pieslēgums
2.4 GHz
5 GHz
Dokstacijas svars
400
Sūkšanas jauda
4000 Pa
Uzlāde, izmantojot dokstaciju
Ir
Navigācijas veids
360° lāzernavigācija (LiDAR)
Akumulatora ietilpība
4800 mAh
Šķēršļu atpazīšana, izmantojot mākslīgo intelektu
Nav
Paklāja noteikšanas sensors
Paklāja noteikšanas sensors
Pretnokrišanas sensori, lai noteiktu stāvu nogāzi, 3gab
Tukšas ūdens tvertnes sensors
Pilnas putekļu tvertnes sensors
Pilna putekļu maisiņa sensors
Stacijas meklētājs
Akumulatora darbības laiks
Līdz 200 min
Baterijas spriegums
14.76V
Uzlādēšanas laiks
6.5 stunda/-s
Akumulatora tips
Litija jonu
Slapjā tīrīšana
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt