Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips elektroskuveklis seja + ķermenis OneBlade 360
QP2834/20

64.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Unikāla OneBlade tehnoloģija

Philips OneBlade revolucionārā tehnoloģija ir īpaši paredzēta sejas apmatojuma kopšanai. Ar šo ierīci var noskūt jebkāda garuma matiņus. Divkāršā aizsardzības sistēma jeb slīdošs pārklājums apvienojumā ar noapaļotiem galiem padara skūšanos vienkāršāku un ērtu. Skūšanas tehnoloģija iekļauj ātru griezēju (12 000 reizes minūtē), lai efektīvi noskūtu pat garākus matiņus.

Innovative 360 asmens

Inovatīvais 360 asmens ir nolokāms visos virzienos, pielāgojoties sejas izliekumiem. Konstrukcija nodrošina pastāvīgu saskari ar ādu un lielisku vadību. Varat pavisam vienkārši apkopt un noskūt matiņus grūti aizsniedzamās vietās ar dažām kustībām un izcilām ērtībām.

Griešana

Unikāls atvērtas ķemmes dizains pat garos un biezos bārdas matiņos nodrošina efektīvu apgriešanu bez nosprostošanās un bez pārtraukumiem jūsu ikdienas rutīnā.

Aplīdziniet

Izveidojiet precīzas malas, pateicoties divpusējam asmenim. Jūs varat veikt skūšanu jebkurā virzienā, lai iegūtu lielisku rezultātu un redzētu ikvienu nogriezto matiņu. Izveidojiet savu stilu dažās sekundēs!

Noskujiet

OneBlade neskuj tik tuvu ādai kā tradicionāls asmens, tāpēc āda netiek kairināta. Skujiet pretim matiņu augšanas virzienam un noskujiet jebkāda garuma matiņus uz sejas vai ķermeņa. Iekļauti divi asmeņi – viens sejas kopšanai un viens ķermeņa kopšanai.

Divpusējs asmens

OneBlade pielāgojas jūsu sejas kontūrām, ļaujot viegli un ērti apgriezt un noskūt visas zonas. Izmantojiet divpusējo asmeni, lai izveidotu malas un precīzas līnijas, virzot asmeni jebkurā virzienā.

Piestiprināms ādas aizsargs

Piestipriniet ādas aizsargu, lai iegūtu papildu aizsardzību jutīgās zonās.

Piestiprināma ķemme ķermeņa matiņiem

Piestipriniet ķermeņa matiņu ķemmi (3 mm) vieglai apgriešanai jebkurā virzienā.

Asmens, ko grūti nogurdināt

Nerūsējošā tērauda asmens, kura lietošanas laiks ir līdz 4 mēnešiem**, lai radītu svaiguma sajūtu. Kad uz asmens parādās simbols, asmens veiktspēja, iespējams, vairs nav optimāla. Ir pienācis laiks apsvērt asmens nomaiņu, lai uzlabotu skūšanos

USB-A uzlāde

Uzlādēšanu var veikt mājās vai atrodoties ceļā, tas ir lieliski ikdienā un ceļojot.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt