Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips nomaināms asmens OneBlade
QP225/50

24.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Unikāla OneBlade tehnoloģija

Tas ir ātri. Patiešām ātri. Philips OneBlade asmens ar pretberzes pārklājumu izmanto revolucionāru griezēju, kas nodrošina jaudu jebkāda garuma bārdai un ātru, gludu skuvumu, saudzējot ādu.

Asmens ar pretberzes pārklājumu

Tas ir plūstoši. Patiešām plūstoši. Mēs pievienojām stikla mikrolodīšu slāni, lai skūšanās laikā mazinātu berzi. Un tas palīdz mazināt skūšanās radītu kairinājumu, tāpēc nav nepieciešamas putas vai ūdens.

Asmens, ko grūti nogurdināt

Izturīgs nerūsējošā tērauda asmens, kura lietošanas laiks ir līdz 4 mēnešiem, lai saglabātu svaiguma sajūtu. Nomaiņa ir viegla un vienkārša. Kad uz asmens tiek parādīts nomaiņas indikators — izstumšanas ikona, asmens veiktspēja, iespējams, vairs nav optimāla. Ir pienācis laiks apsvērt asmens nomaiņu, lai uzlabotu skūšanos.

Pielāgošanās kontūrām

OneBlade pielāgojas sejas kontūrām, tāpēc jūs varat efektīvi un ērti noskūt bārdu jebkurā sejas daļā

Divpusējs asmens

Griež gan uz augšu, gan uz leju, lai jūs varētu skūties jebkurā virzienā. Iegūstiet vēlamo skuvumu dažu sekunžu laikā, izmantojot divpusējo asmeni!

Mitrai un sausai skūšanai

OneBlade ir ūdensdrošs (IPX7), tāpēc to ir viegli tīrīt: vienkārši noskalojiet to zem krāna. Varat skūties arī dušā ar vai bez putām — kā vēlaties.

Komplektācija

Iepakojumā 2gab nomaināmie asmeņi

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt