Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips elektroskuveklis OneBlade
QP2721/20

29.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Philips OneBlade revolucionārā modernā tehnoloģija sejas apmatojuma kopšanai, ar kuru var skūt jebkura garuma matiņus. Pateicoties dubultai aizsardzības sistēmai - viegli slīdošam pārklājumam un noapaļotiem trimmera galiem - skūšanās ir viegla un ērta. Šī skūšanās tehnoloģija ir aprīkota ar ātrdarbīgu skuvekli (12 000 kustību minūtē), tāpēc efektīvi var noskūt pat garākus matiņus.

Piecas vienā regulējamas ķemmes

Unikāla atvērta ķemmes konstrukcija efektīvai griešanai bez aizķeršanās un darba pārtraukšanas - pat gariem un bieziem matiem.


Forma

Veidojiet precīzas malas ar abpusēji noapaļoto asmeni. Skūt jebkurā virzienā, lai nodrošinātu perfektu skūšanās redzamību. Uzlabojiet savu stilu dažu sekunžu laikā!

Skūšanās

Ar OneBlade skūšanas asmeni skūšanās nav tik tuvu ādai kā ar parastu asmeni, tāpēc tas ir saudzīgāks pret ādu. Pārvelciet pret matiem un viegli noskujiet jebkura garuma bārdu.

Divpusējs asmenis: skūšanās precizitāte un viegla kontrole.

OneBlade asmens seko jūsu sejas kontūrām, tāpēc varat viegli un ērti apcirpt un skūties jebkurā vietā. Izmantojiet abpusējo asmeni, lai modelētu malas un tīras līnijas, pārvelkot asmeni jebkurā virzienā.

Asmeņi, kas viegli nesalūst

Nerūsējošā tērauda asmeņi, kas kalpo līdz pat 4 mēnešiem**, lai saglabātu svaiguma sajūtu. Kad uz asmens parādās izmešanas ikona, asmens, iespējams, vairs nedarbojas optimāli. Lai iegūtu optimālus skūšanās rezultātus, ir pienācis laiks apsvērt asmeņu nomaiņu.


Ūdensizturīgs

OneBlade ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgs, tāpēc to ir viegli tīrīt: vienkārši noskalojiet to zem tekoša ūdens. Turklāt varat skūties mitrā vai sausā veidā, pat dušā - atkarībā no tā, ko vēlaties. Skūšanās putas nav nepieciešamas.

Komplektācija

Regulējama ķemme “pieci vienā”

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt