Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips matu fēns 3000 Series
BHD350/10

24.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

2100 W – jaudīgs
Philips BHD350/ 10 fēns ļaus ne tikai ātri izžāvēt, bet arī labi ieveidot matus bez friziera palīdzības. Philips BHD350/ 10 fēns ir perfekts tiem, kuri augstu vērtē laiku vai vienkārši nemīl ilgi žāvēt un ieveidot matus.

Vēsā gaisa plūsma
Vēsās gaisa plūsmas galvenā pozitīvā iezīme Philips BHD350/ 10 fēnā ir matu ieveidošanas stiprināšana. Tas kļūs par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, ja jūs bieži matus ieveidojat uz ruļļiem, lietojat matu taisnotāju vai lokšķēres. Viss, kas nepieciešams, – žāvējot matus ar siltu gaisa plūsmu, beigās appūst tos ar augstu gaisu. Ar Philips BHD350/ 10 fēnu mati tiks ne tikai lieliski nofiksēti, bet arī kļūs gludāki, kā arī veselīgāki, jo tieši vēsā gaisa plūsma ir daudz saudzīgāka matiem.

Jonizācija
Jonizācija (matu piesātināšana ar negatīvi lādētām daļiņām) ir perfekts risinājums tiem, kuriem ir nepakļāvīgi, blāvi vai sausi mati. Philips BHD350/ 10 fēna jonizācijas funkcija ļauj saglabāt mata iekšējo mitrumu, kas matus padara pakļāvīgākus, mirdzošākus un viegli ķemmējamus. Tas ir īpaši svarīgi ziemā, kad mūsu matiem parādās daudz „ienaidnieku” – sals, sniegs, vējš, sauss gaiss telpās.

Koncentrators
Koncentratora galvenā funkcija Philips BHD350/ 10 fēnā ir matu ieveidošana. Tas ļauj izveidot skaistu un kvalitatīvu frizūru mājas apstākļos bez profesionāļa palīdzības. Koncentratora darbības pamatprincips ir gaisa plūsmas sašaurināšana, kas ir īpaši labi katras šķipsnas atsevišķai apstrādei. Philips BHD350/ 10 fēna koncentratoru ir ērti lietot matu ieveidošanai ar ķemmi, uz ruļļiem uztītu matu žāvēšanai, kā arī parastai matu žāvēšanai.

Komplektācija

Uzgalis 14mm

ThermoProtect piederums

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Fēns
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt