Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips apģērbu tvaicētājs 3000 Series
STH3020/10

59.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Kompakts un salokāms risinājums

Mūsu 3000 sērijas rokas apģērbu tvaicētājs ir viegls, kompakts un salokāms, lai to varētu viegli lietot un glabāt, ļaujot jebkurā mirklī un jebkurā vietā atsvaidzināt apģērba izskatu. Tas ir lielisks palīgs ātrai apģērba gludināšanai mājās vai ceļā.

Kompakts un salokāms apģērbu tvaicētājs, viegli lietojams un uzglabājams
Mūsu 3000 sērijas rokas apģērbu tvaicētājs ir viegls, kompakts un salokāms, lai to varētu viegli lietot un glabāt, ļaujot jebkurā mirklī un jebkurā vietā atsvaidzināt apģērba izskatu. Tas ir lielisks palīgs ātrai apģērba gludināšanai mājās vai ceļā.

Gatavs lietošanai vien 30 sekunžu laikā
Tvaicēšanu var uzsākt vien 30 sekunžu laikā. Gaisma norāda, kad var sākt, lai tvaicēšana tiktu pabeigta, cik drīz vien iespējams. Nekādas gaidīšanas, nekādu raižu.

1000 W ar līdz 20 g/min. nepārtraukta tvaika ātrumu
Mūsu rokas apģērbu tvaicētājs, pateicoties 1000 W jaudai, nodrošina nepārtrauktu tvaiku līdz 20 g/min. Ātrai un ērtai tvaicēšanai.

Nav nepieciešams gludināmais dēlis! Ietaupiet laiku un aiztaupiet raizes!
Tvaicēšana bez raizēm. Ietaupiet laiku, kad steidzaties, nav nepieciešams uzstādīt gludināmo dēli.

Noņemama 120 ml ūdens tvertne vieglai uzpildīšanai
Philips 3000 sērijas rokas apģērbu tvaicētājam komplektā pievienota noņemama 120 ml ūdens tvertne, kas ļauj tvaicēt līdz 1 apģērbam bez atkārtotas uzpildes nepieciešamības. Varat viegli noņemt ūdens tvertni no tvaicētāja un uzpildīt to ar krāna ūdeni.

Tvaiks iznīcina 99,9 % baktēriju un 100 % putekļu ērcīšu*
Pēdējie mēneši likuši mums vairāk pievērsties veselīgu un higiēnisku risinājumu meklēšanai. Mūsu rokas tvaicētājs iznīcina 99,9 % baktēriju un 100 % putekļu ērcīšu*. Varat pat tvaicēt aizkarus un palagus.

Atsvaidziniet apģērbu, likvidējiet smakas, mazgājiet retāk
Mūsu 3000 sērijas rokas apģērbu tvaicētāja karstais tvaiks vienā mirklī atsvaidzina jūsu smalkos apģērba gabalus, likvidējot smakas. Mazgājiet retāk, gludiniet mazāk, ietaupiet enerģiju, un jūs paildzināsiet sava apģērba kalpošanas laiku!

Drošs uz visiem gludināmiem audumiem, garantēta aizsardzība pret apdegumiem
Apģērba tvaicētājs ir drošs lietošanai uz visu veidu gludināmiem apģērbiem un audumiem. Tvaika plātni var droši spiest pie jebkāda apģērba bez apdedzināšanas riska; tas ir lielisks risinājums tādiem smalkiem audumiem kā zīds.

Metāla tvaika plātne labākiem tvaicēšanas rezultātiem
Metāla tvaika plātne ļauj tvaicēšanas laikā droši piespiest tvaicētāju pie auduma, nodrošinot labākus tvaicēšanas rezultātus bez apdedzināšanas riska. Droši lietojams pat vissmalkākajiem apģērba gabaliem.

Iekļauta somiņa vieglai uzglabāšanai
Philips 3000 sērijas rokas apģērbu tvaicētājam komplektā pievienota somiņa, kas ir parocīga ceļojot vai vienkārši uzglabāšanai mājās.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Gludekļi
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt