Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips epilators Beauty Set 9000 Series
BRE740/90

165.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Sausā un mitrā epilācija
Jums vēl nav epilatora? Bez šīs ērtās un efektīvās ierīces nekādi nevar iztikt, sevišķi siltajā gada laikā! Vasara, saule, pludmale, pastaigas, ballītes… un vienmēr ir jāizskatās uz visiem 100. Philips BRE740/ 90 epilators palīdzēs Jums to panākt, piedāvājot ne vien sausās, bet arī mitrās epilācijas iespēju. Mitrā epilācija būtiski mazinās nepatīkamās sajūtas epilācijas laikā, jo pēc siltā ūdens iedarbības āda kļūst daudz mīkstāka, tāpēc matiņus likvidēt nebūs tik sāpīgi kā sausās epilācijas gadījumā. Pateicoties tam, ka Philips BRE740/ 90 depilatoram ir ūdensnecaurlaidīgs korpuss, to var izmantot tieši dušā!

Darbs no akumulatora
Philips BRE740/ 90 epilators spēj nostrādāt no akumulatora bez papildu uzlādes 40 minūtes. Tagad veikt epilāciju būs daudz ērtāk, jo tīkla vads vairs netraucēs, turklāt, Jūs varēsiet paņemt epilatoru līdzi ceļojumā, uz laukiem vai vienkārši veikt epilāciju pilnīgi jebkurā vietā mājās!

Mazgāšana zem ūdens
Philips BRE740/ 90 depilatora galviņu var mazgāt zem ūdens. Tā pēc lietošanas epilators būs tīrs, kas nodrošinās maksimāli efektīvu epilāciju nākamajā lietošanas reizē, kā arī palīdzēs novērst ierīces bojāšanos.

Apgaismojums
Ar iebūvēto apgaismojumu Philips BRE740/ 90 epilatorā gaisma tiek virzīta uz apstrādājamo zonu epilācijas laikā, pateicoties kam Jūs nepalaidīsiet garām nevienu matiņu! Turklāt Jūs varēsiet pilnvērtīgi izmantot epilatoru istabas vai vannas istabas vāja apgaismojuma gadījumā. Tas ir ērti un efektīvi!

Uzgalis skūšanai
Philips BRE740/ 90 epilators ir tik universāls, ka spēj aizvietot pilnvērtīgu elektrisko skuvekli! Vienkārši uzstādiet uz tā uzgali skūšanai un izmantojiet epilatoru, lai likvidētu matiņus gar bikini zonu un padusēs, novēršot sāpīgās sajūtas epilācijas procesā.

Birstīte sejas tīrīšanai
Vai Jūs zinājāt, ka nepieciešams kārtīgi noņemt meikapu, ja gribat ilgāk saglabāt ādas jaunību? Birstīte sejas tīrīšanai, kas nāk līdzi komplektā ar Philips BRE740/ 90 epilatoru, noņem kosmētiku un netīrumus līdz 6 reizēm labāk, nekā parastā mazgāšana! Āda būs tīra, gluda un saglabās jaunību.

Komplektācija

Tīrīšanas suka

Ķermeņa pīlinga suka

Somiņa

Skūšanas galviņa

Bikini trimmera galviņa

Bikini trimmera ķemme

Griešanas ķemme

Jutīgo zonu uzgalis

Optimāls uzgalis

Pedikīra pēdu vīle

Ķermeņa masāžas ierīces galviņa

Pincete ar lampiņu

Pildspalvveida trimmeris

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt