Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips elektriskā zobu birste Sonicare For Kids
HX6352/42

55.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Jautras uzlīmes palīdz bērniem pārvērst zobu birsti par draugu
Veselīgus ieradumus ir vieglāk saglabāt, ja varat tos individuāli pielāgot. Mūsu sērija “Izveidojiet savu briesmonīti” ļauj bērniem pārvērst zobu birstes rokturi par draudzīgu briesmonīti, izmantojot maināmas uzlīmes. Viņi var radīt jaunu tēlu, kad vien to vēlas. Kad zobu tīrīšanā palīdz draudzīgs briesmonītis, jūsu bērniem ir vieglāk priecāties par procesu un vienlaikus iegūt rūpīgu Sonicare tīrīšanu.

Palīdz bērniem tīrīt zobārstu ieteikto laiku
Sonicare bērniem palīdz bērniem tīrīt ieteiktās divas minūtes un nosedz visas mutes zonas, izmantojot 2 minūšu taimeri un 30 sekunžu tempa turētāju. Tas ir vienkāršs veids, kā palīdzēt bērniem attīstīt veselīgus zobu tīrīšanas paradumus.

Veic dziļu tīrīšanu arī tad, ja bērni tikai vēl mācās
Jūs varat būt pārliecināti, ka bērns iegūst vislabāko iespējamo tīrīšanu pat tad, ja viņa tehnika vēl tikai attīstās. Sonicare tehnoloģija izmanto maigus impulsus, lai iztīrītu zobstarpas un vietas gar smaganu līniju, tādējādi kompensējot mazās kļūdiņas, ko bērni pieļauj, kamēr vēl tikai mācās tīrīt zobus.

Aizsargā augošus zobus
Jauniem zobiem ir nepieciešama ļoti maiga kopšana, tādēļ Sonicare bērniem ir aprīkota ar gumijas birstes uzgali. Tas ir drošāks un rada patīkamas sajūtas mazajās mutēs.

Komplektācija

Suku uzgaļi Sonicare for Kids standarts un Sonicare for Kids kompakts

Rokturis Sonicare For Kids rokturis ar Bluetooth

Lādētājs

8 pielāgošanas uzlīmes

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Elektriskās Zobu Birstes
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt