Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips matu veidotājs Air Styler 7000 Series
BHA710/00

69.99 59
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Gaisa plūsmas regulēšana
Pateicoties gaisa plūsmas regulēšanai matu veidotājam Philips BHA710/ 00 Jūs varat izvēlēties optimālu ātrumu maksimāli ātrai un kvalitatīvai Jūsu matu ieveidošanai, atkarībā no to tipa. Ar šo matu ieveidotāju Jūs varēsiet jebkurā brīdī veidot frizūras jebkuram dzīves gadījumam.

Vēsā gaisa plūsma
Pateicoties Philips BHA710/ 00 matu veidotāja vēsā gaisa plūsmas funkcijai Jūs varat ilgāk saglabāt ieveidoto matu formu, jo tā nostiprinās Jūsu frizūru. Vēsā gaisa plūsma ir arī saudzīgāka matiem, tāpēc tie būs veselīgi un gludi.

Jonizācija
Philips BHA710/ 00 matu veidotāja jonizācijas (matu piesātināšana ar negatīvi lādētām daļiņām) režīms palīdz no matiem noņemt statisko elektrību un ļauj saglabāt matu iekšējo mitrumu. Tas ir ideāls risinājums nepakļāvīgu, nespodru vai sausu matu īpašniekiem, kā arī ziemas laikā, kad mati sevišķi stipri elektrizējas un ir pakļauti laikapstākļu neveselīgai ietekmei.

Maza apaļa ķemme
Izmantojiet Philips BHA710/ 00 matu veidotāja mazo apaļo ķemmi, lai izveidotu nelielas lokas. Šis ķemmes tips ir ideāls risinājums tiem, kuri sapņo par rotaļīgiem viļņainiem matiem. Ķemme lieliski ieveidos lokas, turklāt mati izskatīsies apbrīnojami dabīgi.

Liela apaļa ķemme
Liela apaļa ķemme ar Philips BHA710/ 00 matu veidotāju ļauj vienlaicīgi žāvēt matus un veidot lielas viļņainas lokas. Ja savukārt Jums ir nepieciešams matus pacelt pie saknēm, ķemme lieliski tiks galā arī ar šo uzdevumu. Veidojiet frizūras katrai dienai vai īpašam gadījumam.

Komplektācija

Ievelkamu saru suka 30mm

Dabīga jauktu saru suka 50mm

Sukas vāciņš 50mm apaļajai sukai

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Veidotājs
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt