Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 24-50mm F2.8, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-2450G

1299
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Lens sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

A portrait of a woman looking upwards and gazing into the distance. The focus is on her right eye and hair, showcasing the high resolution. The blue cloths in the background are smoothly blurred

Kompakta F2,8 tālummaiņa, kas ir gatava doties jebkur

Šī universālā tālummaiņa ar 24-50 mm diapazonu, kas ir ideāli piemērots ikdienas fotografēšanai, piedāvā lielu F2,8 maksimālo atvērumu un skaistu attēla atveidi visos fokusa attālumos, turklāt tā ir ļoti kompakta un viegla konstrukcija. Ar inovatīvo FE 24-50 mm F2,8 G jūs iegūstat izsmalcinātu attēla kvalitāti ar lielu atvērumu gan fotografēšanai, gan filmēšanai.

 

A sample image showing blue and white lace-like pattern fabrics hanging down. Strong sunlight in the background without flare nor ghosting

Izcils asums jebkurā fokusa attālumā

Uzlabota optiskā konstrukcija, kas ietver četrus asfēriskos elementus un divus ED (īpaši zemas dispersijas) elementus, nodrošina augstu izšķirtspēju visā 24-50 mm tālummaiņas diapazonā. Atspīdumi, spoku veidošanās un krāsu izplūdums ir efektīvi slāpēti, nodrošinot skaidru un detalizētu attēlošanu.

 

A sample image showing a craftsman adding patterns to a white jar using a brush and blue paint. The focus is on the brush, while the foreground of the jar and the background blurred

Dziļš bokeh izceļ objektu

Maksimālais atvērums, kas visā tālummaiņas diapazonā ir nemainīgs F2,8, modernā optiskā konstrukcija un 11 lāpstiņu apļveida diafragmas bloks - tas viss harmoniski darbojas, lai nodrošinātu vienmērīgu, dziļu bokeh efektu, kas ir Sony G objektīvu līnijas raksturīga iezīme. Izsmalcināts bokeh izceļ objektus.

 

A usage image showing a user shooting a colourful corn at the minimum focus distance of the FE 24-50mm F2.8 G

Iespaidīgs tuvplāna sniegums

Pateicoties rūpīgai optiskajai optimizācijai, ir panākta augsta tuvplāna veiktspēja visos fokusa attālumos. Maksimālais palielinājums ir 0,3x (AF)/0,33x (MF) ar minimālo fokusa attālumu 0,19 m (AF)/0,18 m (0,59 pēdas) (MF) diapazona plašajā galā, kas nodrošina lielisku tuvplāna veiktspēju, kas apvienojumā ar kompaktajiem izmēriem padara šo objektīvu lieliski piemērotu galda fotogrāfijai.

 

A diagram showing the actuator employed in the FE 24-50mm F2.8 G

Autofokuss, kas maksimāli palielina ķermeņa potenciālu

Divi īpaši optimizēti lineārie motori un precīza vadības sistēma ļauj fokusēt jebkuru objektu ar ievērojamu ātrumu un precizitāti. Izsekošanas veiktspēja ir izcila, un tā ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē bez grūtībām turas līdzi Sony modernā modeļa α9 III korpusam. Precīzs un kluss fokuss tiek vienmērīgi iegūts un saglabāts pat tad, kad uzņemat 4K 120p vai FHD 240p filmas ar augstu kadru uzņemšanas ātrumu.

 

A usage image of a user holding the α7CII with the FE 24-50mm F2.8 G from a high position, showing the compact lens size

Kompakts F2,8 objektīvs, kas der visur

Lai gan šis objektīvs var lepoties ar augstas veiktspējas optisko konstrukciju ar četriem asfēriskiem elementiem un lielu F2,8 maksimālo atvērumu, tā diametrs ir tikai 74,8 mm (3 collas) un garums 92,3 mm (3-3/4 collas). Selektīvs inženiertehnisko plastmasu izmantojums uzlabo izturību, vienlaikus samazinot svaru līdz tikai 440 gramiem (15,6 oz.), lai nodrošinātu veiklu mobilitāti un minimālu slodzi garās fotografēšanas sesijās.

 

A usage image of with FX3 on a gimbal, with the FE 24-50mm F2.8 G lens attached

F2,8 mobilajā tālummaiņas objektīvā ir lieliski piemērots filmām

Precīzs, kluss autofokuss un F2,8 apertūra kompaktā, vieglā tālummaiņas objektīvā var būt priekšrocība filmēšanā. Minimāla smaguma centra novirze padara šo objektīvu par labu izvēli kardāna vai drona montāžai. Kombinācijā ar korpusā iebūvētu aktīvā režīma stabilizāciju tas var nodrošināt stabilus no rokas uzņemtus kadrus plašā leņķī, ejot kājām. Tiek atbalstīta elpošanas kompensācija un metadatu ierakstīšana.

 

Split screen: the left-side view of the lens with focus, zoom, and aperture ring highlighted (left); the right-side view of the lens with aperture click switch highlighted (right)

Trīs vadības gredzeni kompaktā objektīvā

Lai nodrošinātu tiešu un intuitīvu radošo kontroli, fotografējot un filmējot, šis objektīvs ir aprīkots ar pilnu trīs vadības gredzenu komplektu: fokusa, tālummaiņas un diafragmas. Diafragmas gredzena klikšķa pieturas var ieslēgt vai izslēgt, lai pielāgotos uzņemšanas situācijai.

 

The left-side view of the lens barrel with focus hold button and focus mode switch highlighted

Visaptveroša kontrole

Papildus trim vadības gredzeniem FE 24-50mm F2.8 G ir arī pielāgojama fokusa noturēšanas poga un AF/MF slēdzis. Lineārā reakcija MF nodrošina tūlītēju, intuitīvu manuālo fokusa kontroli. Iekšējais fokuss atvieglo rotējošu 67 mm filtru, piemēram, mainīgo ND tipu, kurus bieži izmanto, filmējot filmas, lietošanu.

 

An illustration of locations of dust and moisture resistant seals on the lens body

Uzticamība sarežģītos apstākļos

Putekļu un mitruma izturīgs dizains nodrošina maksimālu uzticamību sarežģītos āra apstākļos, un priekšējam elementam ir fluora pārklājums.

 

An image of the Road to Zero project logo

Videi draudzīgs

Sony projekta "Ceļš uz nulli" mērķis ir līdz 2050. gadam panākt nulles ietekmi uz vidi. Šī izstrādājuma ietekme uz vidi ir samazināta līdz minimumam, sākot no izstrādes līdz piegādes ķēdei, ražošanai un iepakošanai. Mēs arī pārejam uz neplastmasas iepakojuma materiāliem. Produktu maisiņiem tiek izmantoti augu izcelsmes neaustie audumi.

 

Komplektācija

Blende: ALC-SH178
Objektīva priekšējais vāciņš: ALC-F67S
Objektīva aizmugurējais vāciņš: ALC-R1EM

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Lens
Minimālais fokusa attālums
19cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
67mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
36mm - 75mm
Fokusa attālums
24mm - 50mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
84° - 47°
Skata leņķis (APS-C)
61° - 32°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
440 grami
Izmēri (diametrs x garums)
7.48ø x 9.23cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt