Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

50mm F1.4 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-50F14GM

1698
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 100 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Shot of female subject in urban location showing high resolution and background bokeh

Ar vieglu un kompaktu objektīvu ierakstīti satriecoši attēli

Son jaunākā objektīva tehnoloģija ļauj ar kompaktu, vieglu 50 mm objektīvu iegūt izcilu izšķirtspēju un bokē efektu. Ar F1.4 apertūru nodrošināto izcilo izšķirtspēju un kontrastu visā attēlā šis ātrdarbības objektīvs piedāvā skaidru reālismu fotoattēlu un filmu ierakstē, kas apmierinās visdažādākos lietotājus — no lietpratīgiem amatieriem līdz visprasīgākajiem profesionāļiem.

 

Close-up view of lens showing aperture control ring

G Master™ kvalitāte līdz pat pašām attēla malām

Divi augstas precizitātes ārkārtīgi asfēriskie elementi efektīvi izlabo izkropļojumus un lielāko daļu aberācijas veidu, tādējādi augsta izšķirtspēja tiek panākta līdz pat attēla malām. Šajā jaunajā optiskajā konstrukcijā tiek izmantots arī zemas dispersijas stikla elements, lai slāpētu hromatisko aberāciju, tādējādi iegūstot skaidrus un asus attēlus bez krāsu izplūšanas.

 

Example of bokeh expression

Nepārspējams G Master bokē efekts

Inovatīva optika un maksimālā apertūras vērība F1.4 nodrošina lielisku bokē efektu. Ārkārtīgi asfēriskie XA tipa elementi novērš bokē gredzenveida efektus, savukārt sfēriskās aberācijas optimizācija elementu izstrādes un ražošanas gaitā ļauj iegūt skaistu bokē efektu ar minimizētu krāsu izplūšanu. Apaļās diafragmas apertūras mehānisms ar 11 lapiņām rada burvīgu bokē efektu pie maksimālās apertūras vērtības.

 

Backlit scene

Nano AR Coating II pārklājums nodrošina izcilu skaidrību

Sony oriģinālais Nano AR Coating II process nodrošina plānu, vienmērīgu pārklājumu uz objektīva virsmas, novēršot iekšējo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos. Izcils kontrasts un skaidrība tiek panākta pat tad, ja kadrā ir saule vai citi spēcīgas gaismas avoti.

 

Close-up image

Iegūstiet pārsteidzoši detalizētu tuvplānu

Izmantojot automātisko fokusēšanos, minimālais fokusa attālums ir 0,41 metrs un maksimālais palielinājums ir 0,16 reizes (izmantojot manuālo fokusēšanu — 0,38 metri un 0,18 reizes), piedāvājot papildu iespējas fotoattēlu un filmu ierakstē. XA ārkārtīgi asfēriskie objektīva elementi saglabā asumu jebkurā fokusa attālumā, savukārt vienmērīgs, dziļš bokē efekts pie F1.4 apertūras nošķir objektu no fona.

 

Lens being carried by hand

XA objektīva elementi kompaktā un vieglā korpusā

Sony vismodernākā optiskā tehnoloģija kompaktā, vieglā objektīvā nodrošina lielisku izšķirtspēju. Inovatīvas konstrukcijas XA ārkārtīgi asfēriskie elementi, augstas veiktspējas XD lineārie motori un kompaktais apaļās apertūras bloks kopā darbojas lielas apertūras objektīvā ar nieka 80,6 mm diametru un 96,0 mm garumu, kas sver tikai 516 gramus.

 

Illustration showing actuators

Ātra, precīza, klusa autofokusēšanās un izsekošana

Šis augstas veiktspējas objektīvs ļauj maksimāli efektīvi α sērijas korpusu ātruma potenciālu, ātri fokusējoties uz objektiem pat šaurā lauka dziļumā. Sony ārkārtīgi dinamiskie XD lineārie motori un uzlabotais vadības algoritms nodrošina vienmērīgu, ātru fokusēšanos, ierakstot fotoattēlus un filmas.

 

Movie shooting

Vienmērīga, klusa autofokusēšanās filmu ierakstē

XD lineārie motori un uzlabotais vadības algoritms optimizē reakciju uz vadības signāliem, nodrošinot precīzu fokusēšanos un minimizētu vibrāciju vienmērīgai, klusai autofokusēšanās darbībai, kas var nodrošināt lielu priekšrocību filmu ierakstē pat ar lielu kadru nomaiņas ātrumu. Tiek atbalstīta arī “fokusa elpošanas” kompensācijas funkcija savietojamos α sērijas korpusos.

 

View of lens with arrow showing focus ring rotation

Intuitīva manuālās fokusēšanas vadība

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokusēšanās gredzena pagriešana ļauj uzreiz atbilstoši mainīt fokusu līdzīgi mehāniskās fokusēšanās sistēmas darbībai. Precīza, intuitīva vadība ļauj jūsu radošās idejas pārvērst iespaidīgos attēlos.

 

Close-up view of lens showing aperture control ring

Atsevišķs diafragmas apertūras gredzens

Diafragmas apertūras gredzens ar klikšķu ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi nodrošina tiešu, manuālu apertūras vadību. Īrisa diafragmas bloķēšanas slēdzi var bloķēt, lai diafragmas apertūras gredzens būtu fiksēts stāvoklī “A”, vai to var manuāli iestatīt no F1.4 līdz F16. Atbloķētā stāvoklī diafragmas apertūras gredzenu var laideni pagriezt visos iestatījumos.

 

Close-up view of lens showing Focus hold buttons and focus mode switch

Pielāgojams fokusa saglabāšanas taustiņš un citas iespējas vadības uzlabošanai

Fokusa saglabāšanas taustiņš un fokusēšanās režīma slēdzis paplašina ierakstes iespējas. Divās vietās novietotajiem pielāgojamajiem fokusa saglabāšanas taustiņiem no korpusa izvēlnes var piešķirtas citas funkcijas atbilstoši ierakstes vajadzībām. Piemēram, šiem taustiņiem varat piešķirt fokusējamās zonas palielināšanas funkciju, lai ierakstes laikā varētu ātri pārbaudīt fokusu. 

 

Illustration of dust and moisture resistance

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina papildu drošumu, kas nepieciešams ierakstē ārpus telpas sarežģītos apstākļos.

 

Illustration of fluorine coating

Savietojams ar 67 mm filtriem

Pie šī objektīva var piestiprināt standarta 67 mm uzskrūvējamos filtrus. Pateicoties savai iekšējai fokusēšanās sistēmai, priekšējais elements negriežas fokusēšanās laikā, ļaujot parocīgi izmantot apaļos polarizācijas filtrus ainavu ierakstē vai mainīgos ND filtrus filmu ierakstē. FE 24mm F1.4 GM un FE 35mm F1.4 GM objektīviem ir vītnes, lai varētu piestiprināt 67 mm filtrus, tādējādi pastāv filtru kopīgošanas iespēja.

 

Illustration of fluorine coating

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž pirkstu nospiedumus, putekļus, ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, atvieglojot jebkādu netīrumu notīrīšanu no objektīva virsmas.


 

Komplektācija

  • Saules blende: ALC-SH173
  • Priekšējais vāciņš: ALC-F67S
  • Aizmugurējais vāciņš: ALC-R1EM
  • Mīksta somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
38cm
Filtra diametrs
67mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
75mm
Fokusa attālums
50mm
Diafragmas atvērums
F1.4 - F16
Skata leņķis (35mm)
47°
Skata leņķis (APS-C)
32°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
516 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.1ø x 9.6cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt