Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Tamron 70-300mm F4.5-6.3, E-mount pilna kadra objektīvs

499 399
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Tamron sērija
  • Pilnkadra objektīvs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Tamron ir virkne populāru telefoto tālummaiņas objektīvu, ko vienas lēcas digitālajām spoguļkamerām (DSLR) var izstiept līdz 300 mm un tagad Tamron laiž klajā jauno 70-300 mm F4.5-6.3 objektīvu. Šis ir pirmais modelis, kas paredzēts Sony pilna kadra bezspoguļkamerām. Tas ir pasaulē vismazākais un visvieglākais telefoto tālummaiņas objektīvs Sony E stiprinājumam.

Teleobjektīvs ir lieliski piemērots, lai piekļūtu tuvāk saviem subjektiem neatkarīgi no tā, vai esat laimīgs entuziasts (-e) vai pilnasinīgs (-a) profesionālis (-e) fotogrāfs (-e). Šis ir daudzpusīgs objektīvs, kas piemērots vairākām dažādām lietošanas jomām, piemēram, sportam, savvaļas dzīvniekiem un portretiem, taču daudzi teleobjektīvi var būt diezgan lieli un neparocīgi. Jaunais Tamron telefoto objektīvs ievieš pārmaiņas. Jaunais objektīvs ir izstrādāts, lai sniegtu fotogrāfiem prieku, vieglai telefoto uzņemšanai jebkur. Objektīva svars ir 545 g, un tas joprojām spēj nodrošināt satriecošu attēla kvalitāti.

Objektīva uzbūve sastāv no 15 elementiem 10 grupās. Zemas dispersijas (LD) objektīva elements samazina aksiālās hromatiskās un citas aberācijas. Kopā ar Tamron platjoslas pretatspīdēšanas (BBAR) pārklājumu, kas ir labi pazīstams ar lieliskām pretaspīdēšanas īpašībām, tas nodrošina lielisku optisko sniegumu. Jaunajam objektīvam ir tāds pats 67 mm filtra diametrs kā citiem Tamron pilna kadra spoguļkameru sērijas objektīviem.

Objektīva stiprinājuma apgabalā un citās kritiskās vietās ir blīvējums, lai apturētu mitruma iesūkšanos un putekļu iekļūšanu tajā. Šī funkcija nodrošina papildu aizsardzības līmeni, fotografējot ārā skarbos apstākļos. Autofokusa (AF) piedziņas sistēmai ir īpaši kluss RXD pakāpju motors un tā ir saderīga ar daudzām Sony kameras funkcijām, tostarp ķermeņa attēla stabilizāciju, acu AF, tiešo manuālo fokusu (DMF) un ātro hibrīdo AF.

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Tamron
Minimālais fokusa attālums
80cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
67mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
7
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
105mm - 450mm
Fokusa attālums
70mm - 300mm
Diafragmas atvērums
F4.5 - F32
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
545 grami
Izmēri (diametrs x garums)
7.7ø x 14.8cm

Saistītās preces

Filtri

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt