Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

24-70mm F2.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-2470GM

2099 1862
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 200 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Jauns standarta tālummaiņas objektīvu iespēju laikmets

Nevainojamas konstrukcijas un tehnoloģijas apvienojums tālummaiņas objektīvā ar pastāvīgu F2.8 diafragmas atvērumu ļauj maksimāli izmantot pašreizējo un nākamo augstas izšķirtspējas kameru iespējas. Šī standarta tālummaiņas objektīva fokusa attālumu diapazons — no 24 mm līdz 70 mm; tas ir ideāla izvēle augstas kvalitātes attēlu iegūšanai, kas ir sevišķi svarīgi portretiem, ainavām, momentuzņēmumiem un ne tikai tiem.

 

Izcila izšķirtspēja un bokē efekts

XA tipa ārkārtīgi asfērisks lēcas elements ar nevainojamu precīzi apstrādātu virsmu ne tikai nodrošina satriecošu izšķirtspēju pa visu kadru un detalizētību visā fokusa attāluma diapazonā, bet tam ir arī izšķiroša nozīme vienmērīga, maiga bokē efekta iegūšanā, kas var kalpot par iespaidīgu izpausmes līdzekli dažādās fotoattēlu ierakstes situācijās.

 

Dabīgu krāsu precīza atveidošana

Objektīva optiskajā sistēmā ietilpst viens zemas dispersijas un viens sevišķi zemas dispersijas stikla elements, kas atbilst visaugstākajiem standartiem, palīdz iegūt reālistisku attēlu bez krāsu izkropļojumiem, novēršot aksiālu un laterālu hromatisko aberāciju, vienlaikus maksimāli uzlabojot izšķirtspēju, lai kadrā parādītu lielisku tekstūru un detaļas.  

 

Uzlabots bokē efekts ar 9 lapiņu diafragmu

Šī objektīva satriecoši skaisto bokē efektu uzlabo 9 lapiņu apaļā diafragma, kas nodrošina vienmērīgumu un dabīgu gaismas sadalījumu.

 

Maksimāla gaismasspēja F2.8 jebkādā fokusa attālumā

Pastāvīgs F2.8 maksimālais diafragmas atvērums ļauj saglabāt nemainīgus ekspozīcijas iestatījumus visā fokusa attālumu diapazonā, iegūstot augstas kvalitātes rezultātu gan vājā apgaismojumā, gan ar sevišķi lielu aizvara ātrumu. Visaugstākā attēla kvalitāte tiek pastāvīgi nodrošināta pie jebkādas diafragmas apertūras vai fokusa attāluma.

 

Precīza fokusēšanās zibenīgā ātrumā

Papildus objektīvu ar lielu diafragmas apertūru pozicionēšanai ar ārkārtīgi augstas precizitātes fokusēšanos DDSSM (Direct Drive SSM) sistēma minimizē nevēlamu kustību, bet uzlabota vadības sistēma un algoritmi palielina autofokusēšanās darbības ātrumu. Turklāt DDSSM darbojas vienmērīgi un klusi — tas ir sevišķi svarīgi, veicot filmu un fotoattēlu ieraksti.

 

Daudzpusīga un parocīga fokusēšanās vadība

Ātras reaģēšanas iespēja uz strauji mainīgajiem ierakstes apstākļiem ir būtisks faktors vēlamā ierakstes rezultāta sasniegšanā. Parocīgi novietotais manuālas fokusēšanas / automātiskās fokusēšanās režīma slēdzis un fokusa saglabāšanas taustiņš nodrošina daudzpusīgu, profesionālu vadību, ļaujot ierakstīt dažādus objektus un situācijas.  

 

Lieliska skaidrība un kontrasts

Sony oriģinālais Nano AR pārklājums noslāpē nevēlamo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos jo īpaši tad, kad veic ieraksti ar apgaismojumu no aizmugures. Tādējādi tiek pastāvīgi iegūts augsts attēla kontrasts un skaidrība ar dziļiem melniem toņiem visdažādākajās fotoattēlu ierakstes situācijās. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Tālummaiņas bloķēšana uzlabo pārnēsājamību

Dažkārt transportēšanas laikā sava svara dēļ tālummaiņas objektīvi var izbīdīties, radot neērtības un palielinot nejaušu bojājumu risku. Tālummaiņas fiksēšanas slēdzis nodrošina vienkāršu, drošu tālummaiņas mehānisma bloķēšanas veidu drošai, parocīgai transportēšanai.

 

Blendes fiksācija un atbloķēšana

Blendes fiksēšanas mehānisms novērš blendes nejaušu atvienošanos transportēšanas laikā, savukārt blendes atbrīvošanas taustiņš ļauj vajadzības gadījumā blendi vienkārši noņemt un nomainīt.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Objektīva konstrukcija nodrošina maksimālu aizsardzību pret putekļiem un mitrumu, ļaujot uzticami darboties grūtos apstākļos. Ierakstiet bez bažām pat lietū un vējā.

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende
  • Priekšējais aizsargvāciņš
  • Aizmugurējais aizsargvāciņš
  • Somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
38cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
82mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
9
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
36mm - 105mm
Fokusa attālums
24mm - 70mm
Diafragmas atvērums
F2.8
Skata leņķis (35mm)
84° - 34°
Skata leņķis (APS-C)
61° - 23°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
886 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.76ø x 13.6cm

Saistītās preces

Filtri

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 19:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargfiltrs 82mm Zeiss T MC

189
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt