Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony fotokamera RX100 V ar 1.0"-tipa sensoru
DSC-RX100M5A

799
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • 2.9 optiskais palielinājums
  • Iebūvēta stabilizācija
  • RAW formāta atbalsts
  • Kompakta
  • Iebūvēts skatu meklētājs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

ZEISS® Vario-Sonnar T* objektīvs attēlu precīzai atveidošanai

Liela diametra ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektīvs piedāvā izcilas kvalitātes attēlus pilnā savā 24-70 mm optiskajā diapazonā. Platā F1.8-2.8 diafragmas apertūra nodrošina lielu aizvara ātrumu un novērš izplūdušu attēlu ieraksti, kā arī rada skaistu bokē efektu. Pateicoties ļoti efektīvajam T* pārklājumam, tiek būtiski samazināti zibšņi un attēlu dubultošanās.

 

Exmor RS™ CMOS sensors nodrošina lielu ātrumu

Efektīva 20,1 megapikseļa 1,0 tipa vairākslāņu CMOS attēla sensors ar DRAM mikroshēmu ļauj ierakstīt sevišķi palēninātu kustību ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 960 kadriem sekundē, savukārt sevišķi liela ātruma izkropļojumu novēršanas aizvars var darboties ar ātrumu līdz 1/32000 sekundes, kas ir pārāk ātri, lai uztvertu ar cilvēka aci. Savukārt 315 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās nodrošina ārkārtīgi precīzu autofokusēšanos un efektīvu izsekošanu.

 

Lielātruma BIONZ X attēla procesors

Salīdzinot ar savu priekšteci, uzlabotais BIONZ X attēla procesors sasniedz lielāku apstrādes ātrumu, tādējādi varat ierakstīt ātras kustības objektus ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 24 kadriem sekundē. Uzlabotais attēla apstrādes algoritms ļauj ierakstīt dabīgākus detalizētus attēlus ar niecīgākiem trokšņiem visā jutīguma diapazonā.

 

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm ar lielisku izsekošanas veiktspēju  

Augstas precizitātes reāllaika autofokusēšanās pēc acīm kopā ar augstas veiktspējas autofokusēšanās izsekošanu ir sevišķi noderīga portretu ierakstē. Tā ir efektīva pat tad, kad objekts skatās uz leju un promvērsts no kameras, vai kad sejas ir apgaismotas no aizmugures vai daļēji aptumšotas, un saglabā fokusu uz kustīgo objektu acīm, kad izmantojat AF-C iestatījumu.

 

Plaša autofokusēšanās pārklājuma zona ar blīvi izvietotiem 315 punktiem

Fokusēšanās uz objektu notiek ātrāk, pateicoties 315 fāzu noteikšanas autofokusēšanās punktiem plašā attēla zonā (apmēram 65% no kadra laukuma). Hibrīdās autofokusēšanās sistēma apvieno blīvi izvietotos sevišķi ātras fāzu noteikšanas fokusa punktus ar kontrasta precizitātes autofokusēšanos, lai nodrošinātu uzticamu fokusēšanos uz nelieliem vai ātras kustības objektiem.

 

Autofokusēšanās nieka 0,05 sekundēs

Ātra hibrīdā autofokusēšanās apvieno fāzu noteikšanas autofokusēšanās ātrumu un kontrasta noteikšanas autofokusēšanās precizitāti, kas ļauj sasniegt fokusu nieka 0,05 sekundēs; tādējādi objektus var precīzi izsekot un perfekti notvert mirkli.

 

Klusa ierakste īpašās situācijās

Varat izslēgt kameras aizvara skaņu, veicot turpmāk minētos kameras iestatījumus: “Aizvara tips: elektronisks” un “Audio signāli: izsl.”. Tādējādi klusas ainas un pret troksni jutīgus objektus varat ierakstīt klusumā pat nepārtrauktajā ierakstē.

 

Vienmērīga izsekošana nepārtrauktā ierakstē ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 24 kadri sekundē

Modelis RX100 V var veikt nepārtraukto ieraksti ar pilnu 20,1 megapikseļa izšķirtspēju un kadru nomaiņas ātrumu līdz 24 kadriem sekundē un autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu. Turklāt kamera samazina elektroniskā skatumeklētāja un LCD ekrāna aptumšošanu, un šāds samazinājums vienkāršo kustīgu objektu novērošanu un acumirklīgu brīžu ieraksti.

 

Fokusēšanās zonas reģistrācija

Savlaikus iestatiet fokusēšanās zonu ātrai izsaukšanai. Tas ir ideāls risinājums sporta sacensību ierakstei, piemēram, vieglatlētikā, motorsportā vai tenisā, kā arī jebkuram kustīgam objektam, kurš iekļūst kadrā. Vienkārši piešķirot autofokusēšanās zonas izvēli pielāgojumu taustiņam, varat piešķirt fokusēšanās prioritāti šai zonai, vienkārši nospiežot to, kad objekts tajā iekļūst.

 

AF-A režīms automātiski pārslēdz fokusēšanās režīmu

AF-A režīmā kamera automātiski pārslēdzas starp AF-S režīmu (viena attēla autofokusēšanās: kamera fiksē fokusu, kamēr aizvara taustiņš ir piespiests līdz pusei) un AF-C režīmu (nepārtraukta autofokusēšanās: kamera fokusējas uz objektiem, kamēr aizvara taustiņš ir piespiests līdz pusei) atkarībā no izmaiņām, piemēram, pēkšņa objekta kustība un spilgtums, kas noteikts kadra ierakstes laikā. 

 

Lieliskas 4K filmas

Ierakstot 4K (QFHD izšķirtspēja: 3840 x 2160) filmas, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas, kamera ievāc apmēram 1,7 reizes vairāk datu, salīdzinot ar 4K filmas ierakstes standarta prasībām. Šis pārdiskretizācijas efekts ļauj iegūt izcilas izšķirtspējas attēlus ar minimizētu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām.

 

Lielātruma (1/32000 s) darbības aizvars novērš izkropļojumus

Lielātruma (līdz 1/32000 s) darbības  izkropļojumu novēršanas aizvars minimizē slīdošā aizvara efekta radītos attēla izkropļojumus. Ārkārtīgi ātra aizvara darbība ļauj ierakstīt attēlus ar izplūdušu fonu, izmantojot lielu diafragmas apertūras iestatījumu pat ļoti spilgtā apgaismojumā maksimāli EV19 līmenī.

 

Ātra hibrīdā autofokusēšanās filmu ierakstei RX100 sērijas kamerā

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās augstas izšķirtspējas 4K filmu ierakstē saglabā asus un skaidrus attēlus, pateicoties sistēmas fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās sensoram, kas nodrošina precīzu fokusēšanos un izsekošanu.  

 

Neticami palēnināta kustība, veicot ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 960 kadriem sekundē

Ar režīma vadības riteni izvēloties ierakstes režīmu ar lielu kadru nomaiņas ātrumu (HFR), varat vienkārši ierakstīt filmas ar sevišķi lēnu kustību, iemūžinot sekundes daļu ilgstošos mirkļus. Atkarībā no ierakstes objekta kustības ātruma izvēlieties kadru nomaiņas ātrumu 960/1000 kadri sekundē, 480/500 kadri sekundē vai 240/250 kadri sekundē (NTSC/PAL). Attēla kvalitāte kadru nomaiņas ātrumā 240/250 kadri sekundē ir gandrīz Full HD, 480/500 kadri sekundē kvalitātes prioritātes režīmā — HD. Papildus pieejamais trigera režīms ļauj ierakstīt no 3 līdz 7 sekundes, pirms nospiežat MOVIE taustiņu, tādējādi varat iemūžināt pat neprognozējamus mirkļus.

 

Fotoattēlu tveršanas funkcija ļauj ierakstīt skaidrus fotoattēlus no filmas

Fotoattēlu tveršanas funkcija ļauj atskaņošanas laikā 4K filmā izvēlēties kadru un to saglabāt kā fotoattēlu ar augstu detalizāciju un vairāk nekā 8 megapikseļu izšķirtspēju. Līdzīgā veidā no ierakstītas Full HD filmas varat izveidot 2 megapikseļu fotoattēla failu.

 

Vadības gredzens nodrošina uzlabotas fotoattēlu ierakstes iespējas

Parocīgs vadības gredzens uz objektīva ļauj profesionālā līmenī manuāli vadīt kameras darbību, radoši izvēloties aizvara ātrumu, diafragmas apertūru un citus parametrus — tā ir vēl viena priekšrocība, kas šo kameru padara par ideāli piemērotu nopietniem fotogrāfiem.

 

Spilgtais XGA OLED Tru-Finder™ skatumeklētājs parāda to, uz ko pavērsta kamera

Izbīdāmā Tru-Finder elektroniskā skatumeklētāja izšķirtspēja ir ekvivalenta 2,359 miljoniem punktu. Spilgtais, pašizgaismojošais OLED displejs nodrošina augstu kontrastu, kas ir lieliski piemērots kadru iepriekšējai pārlūkošanai un iestatījumu pielāgošanai. Elektroniskā skatumeklētāja okulāra optiskie elementi ir apstrādāti ar ZEISS® T* pārklājumu, tādējādi noslāpējot nevēlamos zibšņus un nodrošinot redzamību visā kadra laukumā.  

 

Pielāgojumu taustiņš ļauj parocīgi izpausties radošumam

Pielāgojumu (C) taustiņam var ieprogrammēt jebkuru no 62 atšķirīgajām kameras funkcijām, piemērojot kameras iespējas savam ierakstes stilam. Piešķirot šim taustiņam bieži izmantotu funkciju vai iestatījumu, varat to tūlīt izsaukt, lai nodrošinātu ātrāku, intuitīvāku kameras darbību.

 

180˚ leņķī sagāžams LCD ekrāns nodrošina elastīgas ierakstes iespējas

Augstas izšķirtspējas 3 collu tipa ekrāns ar sagāšanas iespēju ir lieliski piemērots pašportretu ierakstei un kadra precīzas kompozīcijas veidošanai situācijās, kad ierakste notiek, turot kameru augstu virs galvas vai ar mazu slīpuma leņķi. To var parocīgi izmantot augstās/zemās ierakstes pozīcijās, nodrošinot lielāku elastīgumu un radoši veidojot kompozīciju.

 

Paplašinātais ISO jutības diapazons ļauj ierakstīt praktiski jebkādos apstākļos

Ierakstiet asus attēlus pat vājā apgaismojumā, izmantojot līdz pat ISO 12800 jutību. Automātiskais ISO režīms var automātiski noteikt optimālos iestatījumus vai ļaut manuāli izvēlēties paplašinātos ISO iestatījumus līdz pat ISO 80. Papildus automātiskajam ISO režīmam varat noteikt aizvara ātruma minimālo vērtību, lai novērstu izplūdušu attēlu pat ierakstē vājā apgaismojumā.

 

Spilgta sākotnēja pārlūkošana

Kadru kompozīcija tiks pareizi izveidota pat tad, ja ierakstāt zvaigžņotās debesis vai citas tumšā laika ainas. Displejā vai skatumeklētājā redzamo attēlu var uz laiku padarīt spilgtāku, lai varētu izveidot kompozīciju, nepasliktinot ierakstītā attēla kvalitāti; šim nolūkam izmantojiet vienkāršu izvēlni vai pielāgojumu taustiņu, kuram piešķirta vajadzīgā funkcija.

 

Dubultās ierakstes režīms — fotoattēlu ierakste filmas ierakstes laikā

Ierakstiet līdz 17 MP izšķirtspējas fotoattēlus, kamēr notiek filmas ierakste. Kamera ļauj ierakstīt efektīvus augstas kvalitātes fotoattēlus vienlaikus ar filmas ieraksti. Automātiskā dubultās ierakstes funkcija ļauj kamerai automātiski ierakstīt fotoattēlus, kamēr notiek filmas ierakste. Izvēlieties fotoattēlu ierakstes biežumu automātiskās dubultās ierakstes režīmā — pieejama liela, standarta un maza biežuma ierakstes iestatījumi.

 

Individuāli iestatījumi, izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne)

Izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne), varat saglabāt izvēlnes parametrus, lai tos uzreiz varētu aktivizēt, vai pielāgot izvēlnes. Varat piešķirt kameras taustiņam līdz 30 funkcijām, lai kameras saskarni pārveidotu atbilstoši savām ierakstes vēlmēm.

 

Augstas kvalitātes XAVC S vai AVCHD formāta filmas ierakste

XAVC S ierakstes formāts ir speciāli izveidots profesionālai filmu ierakstei un liela izmēra failu apstrādei, tas ļauj ierakstīt pat dinamiskas kustības ainas ar niecīgiem attēla trokšņiem līdz pat 4K izšķirtspējai ar ātrumu 100Mbps. Vieglākiem ierakstes apstākļiem un vienkāršai datu koplietošanai ir pieejams AVCHD formāts.

 

Fiksējošā autofokusēšanās paplašinātām fotoattēlu ierakstes iespējām

Lai aktivētu fiksējošo autofokusēšanos, vienkārši nospiediet aizvara taustiņu līdz pusei. Tā automātiski pielāgo autofokusēšanās mērķa rāmja izmēru atbilstoši objekta izmēram, uzlabojot izsekošanas efektivitāti, tādējādi pilnībā izmantojot visas fotoattēlu ierakstes iespējas.

 

Manuālās fokusēšanas palīdzība un uzlabota kontūru akcentēšanas funkcija

Izmantojiet šīs fokusēšanās palīgfunkcijas, lai uzlabotu tās precizitāti vai pielāgotu manuālās fokusēšanas parametrus. Manuālās fokusēšanas (MF) palīgfunkcija palielina jebkuru attēla zonas daļu, lai veiktu precīzāku pielāgošanu, savukārt uzlabota kontūru akcentēšanas funkcija izceļ fokusā esošās zonas, lai ātri un vienkārši apstiprinātu fokusu. Gan palielinājumu, gan krāsu pastiprinājumu var pielāgot; tas ir ideāli piemērots makro ierakstei ar paaugstinātām fokusēšanās prasībām.

 

Attālināta vadība/satura kopīgošana ar vienu pieskārienu

Attālinātas vadības ar vienu pieskārienu funkcija var viedtālruni vai planšetdatoru pārvērst skatumeklētājā/tālvadības pultī. Satura kopīgošanas ar vienu pieskārienu funkcija ļauj pārsūtīt fotoattēlus/videoierakstus uz citu ierīci. Vienkārši instalējiet Imaging Edge Mobile lietotni NFC atbalstošā Android operētājsistēmas ierīcē, izmantojot Wi-Fi, pēc tam pieskarieties kamerai ar ierīci, lai tās savienotu. Savietojamība ar QR kodu ļauj izveidot savienojumu ar viedtālruņiem, kuri neatbalsta NFC tehnoloģiju.  

 

Faila nosaukuma iestatīšana

Kamera ļauj mainīt jebkura faila nosaukuma pirmās trīs rakstzīmes (“DSC” pēc noklusējuma) ar izvēlētajām trijām rakstzīmēm. Tas vienkāršo failu pārvaldību un ir sevišķi noderīga, izmantojot vairākas kameras ar dažādiem uzdevumiem.

 

Plašs filmu ierakstes profesionālu režīmu klāsts

Varat izmantot ne tikai filmu ierakstes pamatfunkcijas, bet arī uzlabotas ierakstes funkcijas, tostarp attēla profila iestatījumus, lai noregulētu krāsu telpu, gammu un citus attēla raksturlielumus. S-Log2 funkcija ļauj ierakstīt video plašā dinamiskā diapazonā, kas ir ļoti parocīgi pēcapstrādes posmā un dažādu kameru satura sinhronizācijai. Turklāt ar laika kodu un starpniekfailu ierakstes iespēju varat šo iespēju integrēt profesionālā video veidošanas darba procesos.

 

Imaging Edge™ lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu ieraksti; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

Capture One (paredzēta Sony)

Capture One Express (paredzēta Sony) — godalgota bezmaksas attēlu rediģēšanas programmatūra, kas paredzēta augstas kvalitātes RAW datu apstrādei, piedāvā attēlu failu vienkāršu pārvaldību un iespaidīgus rediģēšanas rīkus. Capture One Pro (paredzēta Sony) — programmatūras maksas versija, kurā iekļauts vēl vairāk rediģēšanas rīku un kas ļauj apstrādāt attēlus ierakstes laikā.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

Komplektācija

  • Kamera
  • Maiņstrāvas adapteris
  • Akumulators (NP-BX1)
  • Mikro USB vads
  • Plaukstas siksniņa
  • Siksniņas adapteris

Specifikācija

Foto un video ieraksts
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 1000 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 960 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 500 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 480 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 250 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 240 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
HD (1280 x 720) 30 kadri/s
HD (1280 x 720) 25 kadri/s
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
24 kadri sekundē
Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 125-12800
ISO jūtība (foto)
ISO 125–12800 (ISO 80–25600 paplašinātā režīmā)
Lietošanas apstākļi
Triecienizturība
Nav
Ūdens izturība
Nav
Putekļu izturība
Nav
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/2000sek
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
SD
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
microSD
microSDHC
microSDXC
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO-HG Duo
Memory Stick Micro (M2)
Lēca
Minimālais fokusa attālums
5cm
Optiskais palielinājums
2.9x
Lēcas tips
ZEISS Vario-Sonnar T*
Digitālais palielinājums
11x
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
24mm - 70mm
Fokusa attālums
8.8mm - 25.7mm
Diafragmas atvērums
F1.8 - F2.8
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Skatu meklētājs
Ir, elektronisks, XGA OLED
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
5.81 x 10.16 x 4.1cm
Svars
272 grami
Pieslēgumi
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Nav
USB tips
Micro-B
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Nav
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Attēla sensors
Attēla malu attiecība
3:2
1:1
16:9
4:3
Pikseļu skaits
20.1Mpix
Sensora izmērs
1.0
Sensora veids
Exmor RS CMOS
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-BX1
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
220 kadri
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
65min
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Skārienjutīgs ekrāns
Nav
Lokāms LCD ekrāns
(180° uz augšu, 45° uz leju)
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Fokusa sistēma
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (315) punkti
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (25) punkti
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
u.c.
Bezvadu pieslēgumi
NFC
Ir
GPS
Nav
Bluetooth
Nav
Wi-Fi
Ir

Saistītās preces

Filtri

Sony akumulators NP-BX1

Saņem šodien līdz 19:00

55
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony soma LCS-RXG/B priekš DSC-RX100

129.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony vada aizsargs CP-TR1

44.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony fotokameras rokturis ar vadību VCT-SGR1

119.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony ādas ietvars LCJ-RXK/B priekš DSC-RX100

85
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt