Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony atmiņas karte CFexpress Tough G Series Type B 480GB
CEB-G480T

389
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Izgatavots neticami izturīgs

Izstrādāts izturīgs ar izcilu izturību, kas vairāk nekā 3 reizes pārsniedz CFexpress lieces standarta izturību, un papildu stingrību, kas pārbaudīta līdz 70 ņūtonu spēkam. Tas spēj izturēt 5 metru augstuma kritienus, ekstrēmas temperatūras, rentgena starus, elektrostatiskos un intensīvus UV saules starus, tāpēc ir gatavs visgrūtākajām vidēm.

 

Strādājiet ātrāk un produktīvāk

CFexpress B tipa atmiņas kartes, kas ir XQD® un CFAST® standartu dabiska evolūcija, paver plašas iespējas profesionāļiem. Tā ir piemērota augstas izšķirtspējas failiem un ātrdarbīgiem ierakstiem nelielā, bet izturīgā formātā, tāpēc tā ir ideāli piemērota darba plūsmas paātrināšanai un produktivitātes uzlabošanai, ļaujot jums atvēlēt vairāk laika radošam darbam.

 

Ātras reaģēšanas fotogrāfija

CEB-G sērija ar ierakstīšanas ātrumu līdz 1750 MB/s nodrošina lielisku fotografēšanas pieredzi. Pateicoties lielajam rakstīšanas ātrumam, tas lieliski sader ar augstas izšķirtspējas kamerām.  

 

 

Stabila un uzticama augstas kvalitātes videogrāfija

Pateicoties VPG400 sertifikācijai, CEB-G960T un CEB-G1920T nodrošina stabilu video uzņemšanu ar augstu bitu plūsmu vai kadru skaitu 4K izšķirtspējā un augstākā izšķirtspējā, padarot to par dabisku augstas klases videokameru partneri.

 

Paātrināt darbu ar CFexpress karšu lasītāju

Šis papildu karšu lasītājs MRW-G1", kas optimizēts Sony CFexpress B tipa atmiņas kartēm, ļauj jums pārsūtīt datus, izmantojot USB interfeisu, un pilnībā izmantot priekšrocības, ko sniedz ātrdarbīga dublēšana un efektīvāka darba plūsma. Tas ir kompakts, viegli pārnēsājams un darbojas gan ar Sony CFexpress B tipa, gan Sony XQD G sērijas un M sērijas atmiņas kartēm."

 

Efektīva darba plūsma

Paātriniet savu darba plūsmu ar karšu lasītāju MRW-G1 un lielo nolasīšanas ātrumu līdz 1850 MB/s ātrai datu pārsūtīšanai un dublēšanai. Strādājiet nevainojami, apstrādājot lielus augstas izšķirtspējas fotoattēlus un augstas bitu pārraides ātruma video, lai realizētu projektus jūsu iztēles ātrumā. 

 

Izturīgs. Uzticams. Gatavs.

Ņemiet savu CFexpress B tipa atmiņas karti līdzi uz sporta pasākumiem, filmēšanas vietām vai ekspedīcijām brīvā dabā. Tā ir izstrādāta ilgstošai profesionālai lietošanai visgrūtākajās vidēs, piemēram, sniegotos kalnos un smilšainos tuksnešos, lai jūs varētu pilnīgi droši fotografēt, mainīt un uzglabāt.

 

For the roughest places

With a tough design, CFexpress Type B memory cards offer superior strength up to 3x greater than the CFexpress standard, additional rigidity tested to 70 newtons of force, and can withstand falls up to 5 metres high. 

 

Piemērots vissarežģītākajām vietām

CFexpress B tipa atmiņas kartes ar izturīgu konstrukciju nodrošina līdz pat 3 reizes lielāku izturību nekā CFexpress standarts, papildu stingrību, kas pārbaudīta līdz 70 ņūtonu spēkam, un spēj izturēt kritienus līdz pat 5 metru augstumā. 

 

 

Media Scan Utility: Skenē un uzrauga atmiņu

Laika gaitā zibatmiņa zibatmiņa nolietojas un vairs neuzskaita datus. Lietojot kopā ar karšu lasītāju MRW-G1, Sony Media Scan Utility automātiski skenē jūsu CFexpress B tipa atmiņas karti, informējot jūs par tās stāvokli, lai jūs varētu rīkoties, pirms tā ir sasniegusi ierobežojumus. 

 

Atjauno zaudētos failus

Pat tad, ja kaut kas neizdodas, varat izvairīties no katastrofas, izmantojot lejupielādējamu Sony atmiņas karšu klientiem paredzētu glābšanas programmatūru, kas atjauno nejauši izdzēstus failus un bojātas fotogrāfijas un videoklipus mūsdienu izplatītākajos formātos.

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt