Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

ZHIYUN stabilizators Crane M3 Combo

379.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

CRANE M3 - mazāks, bet ne mazāk spēcīgs

Pārnēsājams, bet profesionāls, ar lielisku savietojamību - tas vislabāk raksturo CRANE-M3. Kompakts korpusa dizains un optimizēta ass rokas struktūra nodrošina labāku satveršanas un lietošanas pieredzi. Ar pavisam jaunu divu krāsu temperatūras apgaismojumu un profesionālu audio risinājumu CRANE-M3 piedāvā izcilu filmēšanas pieredzi, izmantojot "viss vienā" dizainu.

 

Pilnīgi jauns, glīts dizains

Jaunais krāsu dizains piešķir elegantu izskatu. kardāns ar kompozītmateriāliem izcilai satvēriena pieredzei.

 

 

 

 

Ergonomisks vadības panelis

Ar ergonomisko vadības paneli ērti sasniedziet pogas, riteņus un vadības sviru. Atbalsta funkciju vadību un pārslēgšanu kameras protokolā, izmantojot universālo regulēšanas riteni.

 

 

 

Neliels korpuss, spēcīgs spēks

M3 ir aprīkots ar kompaktu konstrukciju, leņķveida aizmugurējiem motoriem un optimizētiem asu svirām, kas nodrošina kardānam tikpat mazu kā ūdens pudele ar pietiekamu ietilpību, lai uz tā varētu novietot dažāda veida kameras, nodrošinot stabilas un vienmērīgas kustības.

 

 

Iebūvēta divu krāsu temperatūru aizpildīšanas gaisma

Lumen Amplifier tehnoloģija ievērojami palielina spilgtumu un nodrošina 800 lūmenu (vidēji) apgaismojumu ar 2 cm gaismas avotu. Pat ar mazā pirkstiņa lieluma gaismas avotu var izgaismot 20 kvadrātmetru lielu telpu⁴. Atbalsta pakāpenisku krāsu temperatūras līmeņa un spilgtuma regulēšanu, izmantojot vadības riteni.

 

Daudzfunkcionāla paplašināšanas bāze

Bāzē iebūvēto uztvērēju var savienot pārī ar raidītāja moduli, lai bezvadu režīmā ar Bluetooth starpniecību vadītu mainstream kameras. Saderīgs ar kameras slēdža protokolu, atbalsta vadu funkciju vadību slēdža protokola atļaujas ietvaros. 6,5 mm audio pieslēgvieta atbalsta savienojumu ar tādām ierīcēm kā vadu profesionālie mikrofoni.

 

Uzlāde un darbības laiks

Atbalsta PD ātrās uzlādes protokolu. Pilnīgas uzlādes laiku var samazināt līdz 2 stundām. Darbības laiks līdz 8 stundām. Var uzlādēt ar barošanas banku, vienlaikus darbojoties.

 

 

Komplektācija

  • 1x Zhiyun Crane M3
  • 1x statīvs
  • 1x gaismas filtrs
  • 1x Type-C uzlādes kabelis
  • 1x Type-C - Type-C kameras uzlādes kabelis
  • 1x Type-C - USB kabelis
  • TransMount EasyGo somiņa
  • Telefona turētājs

Specifikācija

Aksesuāra tips
Stabilizatori
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Kameru stabilizatori
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt