Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

SmallRig 2938 Cage priekš Sony ZV-1/ZV-1 II/ZV-1F
SR 2938

39.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

SmallRig Cage Sony ZV-1 II / ZV-1F / ZV-1 kamerai 2938 ir pieguļošs pilns būris, kas paredzēts ZV-1 II / ZV-1F / ZV-1 aizsardzībai, piederumu stiprinājumiem un ērtai satveršanai. Apakšā ir vairāki 1/4"-20 vītnes vītnes, kas ļauj nomainīt akumulatoru un atmiņas karti, neatskrūvējot fotografēšanas rokturi vai statīvu.

Kaste tiek piestiprināta pie kameras objektīva, un tās iekšpusē ir gumijas spilventiņš, kas novērš skrāpējumus. Augšpusē ir vairāki 1/4"-20 vītņgriezumi papildu aukstajam botas stiprinājumam 2044 un mini augšējam rokturim 2821. Krātiņa labajā pusē var piestiprināt arī statīvu, lai uzņemtu vertikāli un uzņemtu TikTok. Sprosts nodrošina papildu auksto kurpi apakšā mikrofonam vai gaismai. Varat arī piestiprināt kabeļa skavu 1693, lai aizsargātu HDMI kabeli. Turklāt būris nodrošina siksniņas ligzdu katrā pusē un rokturi, lai nodrošinātu ērtu satvērienu.

Komplektācija

1x būris
1x sešstūra atslēga

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt