Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony HT-AX7 360 grādu telpiskās skaņas akustiskā sistēma

499
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • 360° skaņa
  • Bluetooth savienošana

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Pārveidojiet skanējumu, lai pilnībā iegremdētos telpiskajā skaņā

Modelis HT-AX7 izmanto “360 Spatial Sound Mapping” tehnoloģiju, kas ļauj jūs ieskaut ar telpisko skaņu, priekšpusē un aizmugurē izveidojot vairākus virtuālos skaļruņus. Vienkārši novietojiet trīs skaļruņus sev apkārt, un pilnībā sajutīsieties telpiskās skaņas ieskauti.

 

Stereo skaņas pārveidošana telpiskajā skaņā

Sony skaņas pārveidotājs stereo skaņu pārvērš trīsdimensiju telpiskā skaņā, nošķirot atsevišķus skaņas objektus un tos izvieto, lai radītu vēl iekļaujošāku klausīšanās pieredzi. Varat arī baudīt trīsdimensiju skaņu no video vai mūzikas straumēšanas servisu stereo satura bez īpašiem mūzikas avotiem.

 

Atbrīvojieties no vadiem

Modelī HT-AX7 darbojas Bluetooth® tehnoloģija, nodrošinot bezvadu savienojumu starp priekšējiem un aizmugurējiem skaļruņiem. To var vienkārši pārnēsāt, kā arī iekļaut savā ikdienā un mājā.

 

Nevainojami pārnēsājams

Modelis HT-AX7 ir mazs un darbināms ar akumulatoru, tādējādi to var viegli pārnēsāt uz dažādām istabām, aiznest uz drauga māju vai paņemt līdzi atvaļinājumā.

 

Nepārtraukta klausīšanās pieredze

Pateicoties akumulatora lādiņam, kas nodrošina 30 stundu darbību, un ātras uzlādēšanas funkcijai, varat ar 10 minūšu uzlādi gūt 2,5 stundu atskaņošanas iespēju, tādējādi varat baudīt iecienītāko saturu, neraizējoties par barošanu.

 

Trīs vienā — maksimāla vienkāršība

Iespējams izmantot uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma, varat uzlādēt aizmugurējos skaļruņus, tos novietojot uz priekšējā skaļruņa. Turklāt, pateicoties vieglajai konstrukcijai un iespējai pārnēsāt ar vienu roku, atvienojamos aizmugurējos skaļruņus var parocīgi novietot, kur vien vēlaties.

 

Konstrukcijas un skaņas harmonija

Tā kā nav vadu, kas istabā varētu radīt nekārtību, šis skaļrunis ideāli papildina jebkuru māju. Tā elegantā un universālā konstrukcija lieliski iederas jebkuras telpas interjerā, radot stilīgu un saskaņotu izskatu.

 

Mazs izmērs. Lielisks sniegums.

Modelim HT-AX7 ir divi priekšējie skaļruņi un divi pasīvie radiatori sānos. Priekšējos skaļruņus darbina skaļruņu bloks “X-Balanced”, kas nodrošina spēcīgu un skaidru skaņu.

 

Mazāk kropļojumu, iespaidīgāka klausīšanās

Šo skaļruņu unikālā taisnstūra forma maksimāli palielina diafragmas laukumu, lai iegūtu spēcīgāku zemo frekvenču skanējumu. Tā samazina dziņa amplitūdu, saglabājot skaņas spiedienu, tādējādi nodrošinot niecīgākus kropļojumus un skaidrāku balss skanējumu.

 

Nekādu problēmu, tikai jautrība

Sāciet uzreiz izmantot modeli HT-AX7, pateicoties “Sony | Home Entertainment Connect” lietotnei. Vienkārši lejupielādējiet lietotni un ar tās palīdzību veiciet sākotnējos iestatījumus un kļūmju novēršanu, pēc tam varēsiet no viedtālruņa pilnībā kontrolēt skaļuma līmeni, skaņas lauku un citas funkcijas.

 

Bezproblēmu savienojamība

Pateicoties Bluetooth® tehnoloģijai, varat modeli HT-AX7 vienkārši pieslēgt pie savas ierīces. Bezvadu aizmugurējie skaļruņi tiek automātiski savienoti pārī ar galveno ierīci, tādējādi vienkārši izvietojiet skaļruņus istabā, nospiediet atskaņošanas pogu un pilnībā iejūtieties skaņas pasaulē.

Komplektācija

  • Ātrās iestatīšanas ceļvedis
  • USB Type-C kabelis

Specifikācija

Audio parametri
Audio izejas jauda
51W
Priekšējo skaļruņu izejas jauda
45W
Augšējo skaļruņu izejas jauda
6W
Audio formāti
SBC
AAC
S-Master HX digitālais pastiprinātājs
Ir
360° skaņa
Ir
Virtuālas telpiskās skaņas tehnologija
360 Spatial Sound Mapping
Pieslēgumi
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Nav
HDMI izejas
Nav
Optiskā digitālā audio ieeja
Nav
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Nav
Analogā audio ieeja
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Wi-Fi
Nav
Citi parametri
Balss asistents
Nav
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
9.7 x 30.6 x 12.3cm
Svars
1400 grami
Centrālā skaļruņa izmērs (G x A x P)
12.3 x 13.3 x 30.6cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt