Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

HT-A9 360 grādu telpiskās skaņas akustiskā sistēma

1999 1659
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Dolby Atmos atbalsts
  • 4.0.4 kanālu skaņa
  • Bluetooth savienošana
  • Wi-Fi savienojums
  • 8K atbalsts

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

 

360 grādu telpiskā skaņa, kas piemērojas jūsu videi

Mūsu revolucionārā 360 Spatial Sound Mapping tehnoloģija no nieka četriem faktiskiem skaļruņiem izveido līdz divpadsmit virtuālo skaļruņu. 

 

360 grādu telpiskās skaņas sajūta gluži kā uz skatuves

Kad optimizētā skaņas laukā jums visapkārt ir daudzi virtuālie skaļruņi, pat spārnu vēzienu vai vēja brāzmu dzirdēsiet neticamā intensitātē. It kā jūsu dzīvojamā istaba atrastos filmā.

 

Piedzīvojiet sevišķi plašu 360 grādu telpisko skaņu

Sevišķi plašā klausīšanās zona piepilda visu jūsu dzīvojamo telpu. Jūsu ģimene un draugi sajutīs tādu pašu skaņas piedzīvojumu, lai kurā istabas vietā atrastos. Klausīšanās zona nav ierobežota ar televizora priekšpusi, bet aptver daudz plašāku telpu.

 

Daudzpusīgs izkārtojums jebkādam dzīvojamās istabas tipam

Nav nepieciešams pārkārtot mēbeles vai precīzi novietot skaļruņus. Modelis HT-A9 katrā skaļrunī izmanto duālus mikrofonus, lai precīzi izmērītu to relatīvo augstumu un stāvokli, ļaujot sistēmai izveidot divpadsmit virtuālus skaļruņus un pilnībā aptvert jūsu telpu ar aizraujošu telpisko skaņu.

 

Pieslēdziet bez vadiem

Novietojiet vadības bloku pie televizora un pieslēdziet, izmantojot HDMI. Pie vadības bloka pieslēdziet bezvadu režīmā četrus skaļruņus, tādējādi dzīvojamā istabā nav vajadzīgi vadi.

 

Skaņas lauka optimizācija

Jebkurā brīdī aktivējiet skaņas lauka optimizāciju, televizora ekrāna sākuma izvēlnē veicot vienkāršo iestatīšanu. HT-A9 mājas kinozāles sistēma izmēra attālumu starp skaļruņiem un griestiem, lai nodrošinātu viedu un vienkāršu iestatīšanu.

 

Plaša vērsuma zemo frekvenču skaļrunis (skaļruņu bloks X-Balanced)

Mēs samazinājām dobuma efektu šajā jaunajā plaša vērsuma X-Balanced zemo frekvenču skaļrunī, minimizējot tā ieliekuma dziļumu.

 

Inovatīva skaļruņa konstrukcija

Mūsu skaļruņi ir izstrādāti, izmantojot vismūsdienīgākās tehnoloģijas, lai nodrošinātu lielisku skaņas kvalitāti un plašu vērsumu, kas ir nepieciešams 360 Spatial Sound Mapping tehnoloģijas darbībai.

 

Vertikāli vērsts skaļrunis (skaļruņu bloks X-Balanced)

Šis skaļruņu bloks X-Balanced atstaro skaņu no griestiem, lai radītu iespaidīgu skaņu, kas nāk no augšas.

 

Nošķeltas deflektora malas

Deflektors ir izgatavots ar nošķeltām malām, lai samazinātu skaņas distrakciju skaļruņa sānos.

 

Skaļruņu bloks X-Balanced

Šo skaļruņu unikālā taisnstūra forma palielina diafragmas laukumu, lai iegūtu spēcīgāku zemo frekvenču skanējumu. Tā samazina dziņa amplitūdu, saglabājot skaņas spiedienu, tādējādi nodrošinot niecīgākus kropļojumus un skaidrāku balss skanējumu.

 

19 mm mīksta kupola tipa augsto frekvenču skaļrunis

Šis 19 mm mīksta kupola tipa augsto frekvenču skaļrunis darbojas kopā ar zemo frekvenču skaļruni, lai atveidotu skaidru, dabīgu vidējo līdz augsto frekvenču skaņu.

 

Ārkārtīgi reālistiskas filmas un spēles

Skatieties krāšņas ainas ar reālistiskām krāsām un dziļumu. Visa sākotnējā attēla kvalitāte tiek saglabāta, kad atskaņojat ar HT-A9 mājas kinozāles sistēmu, tādējādi varēsiet visu uzmanību pievērst filmām. Arī spēļu spēlēšana sniedz ievērojami aizraujošākas un reālistiskākas sajūtas, jo HT-A9 atbalsta jaunākos formātus.

 

Ļaujieties neticami augstas kvalitātes mūzikas baudījumam

Izmantojot augstas izšķirtspējas audio, izbaudiet kristālskaidras mūzikas atskaņošanu tieši tā, kā to paredzēja izpildītājs. Vai atklājiet jaunas aizraujošas klausīšanās iespējas ar 360 Reality Audio, lai sajustos kā īstā koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot HT-A9 mājas kinozāles sistēmu, mūzika atdzīvojas tā, kā nekad agrāk.

 

Visu saspiesto failu atjaunošana reāllaikā

Izmantojot Edge-AI (mākslīgais intelekts) funkciju, DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti. Dinamiski atpazīstot instrumentu skanējumu, mūzikas žanrus un katras dziesmas individuālos elementus, piemēram, vokālu un starpspēli, tā atjauno saspiešanas gaitā zudušo augstā diapazona skaņu, nodrošinot bagātīgāku, pilnīgāku klausīšanās pieredzi.

 

Papildu zemo frekvenču akustiskā sistēma SA-SW5

300 W dziļš, piesātināts zemo frekvenču skanējums, izmantojot 180 mm dzini ar pasīvo radiatoru.

 

Papildu zemo frekvenču akustiskā sistēma SA-SW3

200 W skaņa no kompakta zemo frekvenču reflektora ar 160 mm dzini.

 

Klausieties sevišķi dziļu zemo frekvenču skanējumu, izmantojot papildu zemo frekvenču akustisko sistēmu

Pievienojot sistēmai papildu zemo frekvenču akustisko sistēmu, varat atskaņot iespaidīgāku un jaudīgāku zemo frekvenču skaņu nekā jelkad agrāk. Pieejami divi modeļi, lai atskaņotu dziļāku zemo frekvenču skanējumu, skaidrāku vokālu un nodrošinātu lielāku precizitāti jebkāda satura atskaņošanā.

 

 

Vislabāk darbojas ar Sony televizoriem

Kopā ar BRAVIA™ televizoriem modelis HT-A9 nodrošina lieliskus audiovizuālos iespaidus ar vislabāko skaņas un attēla kvalitāti. Tā ir BRAVIA televizoram ideāli piemērota ieskaujošās skaņas sistēma.

 

Vienkārša vadība ar BRAVIA televizoru

Viss ir ideāli saskaņots, kad pieslēdzat pie jaunāko BRAVIA XR™ televizoru klāsta. Veiciet skaņas iestatījumus un regulējiet skaļumu, izmantojot tikai televizora tālvadības pulti, un iecienītāko programmu skatīšanās laikā vienkārši pārbaudiet audio sistēmas statusu. Izmantojot integrēto lietotāja saskarni, mājas kinozāles sistēmas iestatījumi automātiski parādās BRAVIA televizora ātro iestatījumu (Quick Setting) izvēlnē.

 

Vēl iespaidošāka klausīšanās ar Acoustic Center Sync

Ar komplektā iekļauto kabeli pieslēdzot pie BRAVIA televizora, jūsu mājas kinozāles sistēmā televizora skaļrunim ir centrālā kanāla loma, ietilpstot 360 Spatial Sound Mapping tehnoloģijas konfigurācijā. Tādējādi skaņa precīzi atbilst ekrānā notiekošajam, sniedzot satriecošu pieredzi.

 

Skaņa ideāli atbilst ekrānā notiekošajam

Izmantojot Acoustic Center Sync tehnoloģiju, dialogs būs dzirdams tieši no tās vietas, kur aktieris atrodas ainā. Darbība un skaņa ir precīzi saskaņotas, tādējādi skatīšanās kļūst vēl aizraujošāka.

 

Bluetooth® pieslēgums

Straumējiet mūziku bezvadu režīmā no sava viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora, izmantojot Bluetooth® tehnoloģiju.

 

Ikvienam mājās ir vislabākā vieta

Pateicoties sevišķi platajai klausīšanās zonai, visa ģimene var pilnībā izbaudīt straumēto mūziku, pat sēžot malās.

 

 

Baudiet mūziku ar visu ģimeni

Varat viegli piekļūt populārajiem mūzikas servisiem, piemēram, Spotify un straumēt visus iecienītākos albumus un atskaņošanas sarakstus, izmantojot Chromecast un Apple AirPlay 2. Sapulciniet ģimeni un sāciet ballīti.

 

Wi-Fi straumēšana

Pieslēdziet internetam, izmantojot iebūvēto Wi-Fi vai LAN, un straumējiet mūziku no sava mājas tīkla ierīcēm.

 

Spotify Connect™

Tieši no skaļruņa atskaņojiet Spotify, savā ierīcē izmantojot Spotify Connect™ lietotni, lai atskaņošanu pārvaldītu attālināti.

 

Iebūvētā Chromecast tehnoloģija

Straumējiet mūziku, tiešsaistes radio un Podcast apraides savā audio ierīcē no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Vienkārši nospiediet Cast pogu.

 

Apple AirPlay 2

Kopīgojiet mūziku mājas kinozāles sistēmā no iecienītākajām Apple ierīcēm. Tas viss ir iespējams ar vienu pieskārienu.

 

Balss vadība

Izmantojot Google Home lietotni, vienkārši pievienojiet HT-A9 savu skaļruņu grupai, un atliks tikai runāt uz viedo skaļruni, lai HT-A9 sāktu atskaņot mūziku, regulēt skaļumu vai izmantot daudzas citas funkcijas.

 

Pateicoties telpiskajai skaņai, izbaudiet filmas kā vēl nekad agrāk

Viedais algoritms pie parastajiem ieskaujošās skaņas celiņiem un pat stereo audio pievieno no augšas nākošo, pilnībā ieskaujošu skaņu, visu atskaņoto pārvēršot elpu aizraujošā 360 grādu telpiskās skaņas pārdzīvojumā. Lai to aktivētu, vienkārši nospiediet Immersive AE taustiņu uz tālvadības pults.

 

Visvirzienu bloka konstrukcija

Modelis HT-A9 ir viena no mūsu jaunākajām mājas kinozāles skaņas sistēmām, kuras izstrādē izmantota visvirzienu bloka koncepcija. Tas ir cilindriskas formas vienots stabils bloks, kas nodrošina 360 grādu telpisko skaņu. Pateicoties plakanajai aizmugurējai virsmai, to var ideāli novietot pie sienas. Pērļu gaiši pelēkā krāsa lieliski iederas ar sienām, plauktiem un citiem interjera elementiem.

 

Pārvērtiet visu dzīvojamo istabu par brīnišķīgu vietu visai ģimenei

Modeļa HT-A9 sevišķi plašā telpiskā skaņa padara filmu skatīšanos ģimenes lokā saviļņojošu un aizraujošu kā vēl nekad agrāk.

 

Ātra iestatīšana

Modelis HT-A9 ir praktiski gatavs lietošanai, to izņemot no iepakojuma. Vienkārši pieslēdziet pie elektrotīkla, pievienojiet televizoram, izmantojot HDMI, un ieslēdziet. Izmantojot LAN, HDMI IN un HDMI OUT (eARC), esiet gatavi izbaudīt vēl nepieredzētu telpiskās ieskaujošās skaņas pieredzi.

Specifikācija

Audio parametri
Kanāli
4.0.4
Pastiprinātāja izejas jauda
504W
Priekšējo skaļruņu izejas jauda
50W
Priekšējo skaļruņu frekvenču diapazons
200-10000 Hz
Priekšējo skaļruņu pretestība
6 Ohm
Augšējo skaļruņu izejas jauda
30W
Augšējo skaļruņu frekvenču diapazons
200-10000 Hz
Augšējo skaļruņu pretestība
6 Ohm
Audio formāti
LDAC
SBC
Linear PCM
AAC
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby Atmos
Dolby TrueHD
Dolby Dual Mono
DTS audio formāta atbalsts
Ir
S-Master HX digitālais pastiprinātājs
Ir
Augstas izšķirtspējas audio
Nav
DTS kodeki
DTS
DTS HD High Resolution Audio
DTS HD Master Audio
DTS ES
DTS 96/24
DTS: X
Virtuālas telpiskās skaņas tehnologija
360 Spatial Sound Mapping
Dolby Surround
Neural: X
Video parametri
3D formāta atbalsts
Nav
4K atbalsts
Ir
HDR tehnoloģija
Ir
8K atbalsts
Ir
Dolby video formāta atbalsts
Dolby Vision
Pieslēgumi
USB tips
Type A
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Ir
HDMI ieejas
1
HDMI izejas
1
Optiskā digitālā audio ieeja
Nav
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Ir
Analogā audio ieeja
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir (Wi-Fi straumēšana)
Spotify connect
Ir
Bluetooth darbības attālums
30m
Chromecast
Ir
Apple AirPlay
Ir
Citi parametri
FM uztvērējs
Nav
Balss asistents
Google Assistant
Balss vadība
Ir
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
5.2 x 15 x 15cm
Svars
730 grami
Centrālā skaļruņa izmērs (G x A x P)
16 x 14.7 x 31.3cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt