Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony MP3 Walkman atskaņotājs NW-A105
NW-A105/B

Prece vairs nav pieejama!

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Picture of A100 Walkman® A Series

Krāsu harmonija

Jaunais h.ear klāsts ir pieejams jūsu dzīves stilam perfekti piemērotās krāsās. Tās lieliski saskaņotas ar dažādiem toņiem un krāsām. Izmēģiniet tās ar savu iecienītāko apģērbu un pārliecināsieties, cik vienkārši var sasniegt harmoniju.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Stilīgs izskats, nepārspējama skaņa

Stilīgā NW-A100 sērija ir pārdomāta līdz pēdējam sīkumam, atbalsta Android™, ar tiešas lejupielādes un straumēšanas funkcijām, izmantojot Wi-Fi, var baudīt mūziku un savu dzīvesveidu.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Savietojamība ar augstas izšķirtspējas audio

Izbaudiet par CD kvalitāti augstākas studijas kvalitātes skaņas smalkākās nianses, pateicoties augstas izšķirtspējas audio tehnoloģijai. Mūsu mūzikas kaislība apvieno ikvienu komponentu no signāla līdz skaļrunim, tādējādi rodas sajūta, ka mūzikas izpildījums notiek tieši jūsu priekšā.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Augstas izšķirtspējas audio pārraide bezvadu režīmā

Izbaudiet lieliskas kvalitātes mūziku ar augstas izšķirtspējas audio, pateicoties mūsu augstākās klases bezvadu pārraides kodekam LDAC. Pateicoties 3 reižu ātrākai datu pārraidei, salīdzinot ar standarta BLUETOOTH® tehnoloģiju, varat izbaudīt jebkādas mūzikas klausīšanos augstākā kvalitātē.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

S-Master HX™ nodrošina augstas izšķirtspējas audio visaugstākajā kvalitātē

Izbaudiet iemīļotās mūzikas visas nianses ar S-Master HX™ digitālo pastiprinātāju, kas nodrošina augstas izšķirtspējas audio visaugstākajā kvalitātē ar samazinātiem kropļojumiem un troksni.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

DSEE Ultimate™

Mūsu DSEE Ultimate™ procesors vēl vairāk paaugstina audio izšķirtspēju un viedi atpazīst instrumentus, balsis un mūzikas žanrus. Nosakot tos un audio relatīvo enerģiju, šī tehnoloģija spēj precīzi atjaunot digitālajā saspiešanā zaudētās nianses, lai nodrošinātu precīzu skanējumu pat saspiestajos formātos. Izmantojot mākslīgā intelekta tehnoloģiju, DSEE Ultimate™ precīzi atveido oriģinālā skaņas avota frekvences un dinamisko diapazonu.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

DSD failu atskaņošana

Izbaudiet dabīgo skaņu un intensīvu detalizētību DSD audio formātos līdz 11,2 MHz, pateicoties NW-A100 sērijas augstas kvalitātes PCM pārveidošanai.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

NFC™ ar vienu pieskārienu un Bluetooth® nodrošina tūlītēju pieslēgumu

Near Field Communication (NFC) un Bluetooth® bezvadu tehnoloģija ļauj ātri un vienkārši pieslēgt mūzikas avotu. Lai ātri savienotu un sāktu straumēšanu, vienkārši pielieciet ar NFC iespējoto ierīci pie NW-A100 sērijas ierīces. Nav NFC? Nekādu problēmu! Pieslēdziet ar Bluetooth, un gatavs! Savietojamība ar LDAC™ un aptX™ HD audio.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Uzlabota skaņas kvalitāte, pateicoties frēzētam cieta alumīnija rāmim

Augstākās klases frēzēta alumīnija rāmis nodrošina labāku izturību, kas nepieciešama zemākai pretestībai, kā arī skaidrai, stabilai skaņai un spēcīgu zemo frekvenču skanējumam.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Plēves kondensators

NW-A100 sērijas atskaņotāji ir aprīkoti ar augstas kvalitātes plēves kondensatoriem, kuri pastiprināšanas posmā nodrošina augsto frekvenču visa diapazona precīzu pārraidi un dabīgu skaņu.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Kvalitatīvas skaņas nodrošināšanas rezistors

Uz virsmas montētais kvalitatīvas skaņas nodrošināšanas rezistors nodrošina vienmērīgu, efektīvu barošanas sadali shēmas komponentiem, lai iegūtu stabili augstu skaņas kvalitāti.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Optimizēta iespiedplates shēma

Nošķirot audio bloku (izcelts sarkans) un barošanas/digitālo bloku (izcelts zils), iespiedplates shēma ir optimizēta, lai novērstu digitālo traucējumu ietekmi uz skaņas kvalitāti.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Uzlabota lodēšana, izmantojot zeltu, skaidrākas skaņas iegūšanai

Pateicoties zelta izcilajai vadītspējai, signāla zudumi tiek samazināti līdz minimumam. NW-A100 sērijas atskaņotāju iespiedshēmas plates savienošanai ar akumulatoru tiek izmantots augstas kvalitātes svinu nesaturošs lodmetāls ar nelielu zelta saturu, tādējādi nodrošinot skaidrāku skanējumu un vokālu.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Android™ atbalsts

NW-A100 sērijas atskaņotāji atbalsta Android™, nodrošinot vienkāršu piekļuvi plašam mediju lietotņu un mūzikas servisu klāstam.

 

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Savietojams ar Wi-Fi pieslēgumu tiešai lejupielādei un straumēšanai

NW-A100 sērijas atskaņotāji atbalsta Android™ un savietojami ar Wi-Fi, piedāvājot dažādākas mūzikas klausīšanās iespējas. Izbaudiet iecienītākās mūzikas straumēšanu un mūzikas lietotnes tieši savā Walkman vai pieslēdziet pie datora, lai piekļūtu savai mūzikas kolekcijai.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Lietotāja saskarne audiokasetes izskatā

Atgādinot par leģendāro TPS-L2, 1979. gada oriģinālo Walkman® modelim, NW-A100 sērijas atskaņotāji ir aprīkoti ar īpašu audiokasetes izskata lietotāja saskarni un ekrānsaudzētāju. Kasetes izskats Walkman® displejā atšķiras atkarībā no atskaņotās mūzikas kodeka.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

USB Type-C™ pieslēgvieta

NW-A100 sērijas atskaņotāji ir aprīkoti ar USB Type-C™ pieslēgvietu, kas nodrošina dažādu ierīču vienkāršu pieslēgšanu.

 

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Uzglabājiet vēl lielāku mūzikas apjomu, pateicoties microSD karšu pieslēgšanas iespējai

Paplašiniet jau tagad lielo NW-A100 sērijas atskaņotāju atmiņas ietilpību ar microSD karti — ievietojiet pieslēgvietā šādu karti, lai jebkurā vietā atskaņotu nebeidzamus atskaņošanas sarakstus un baudītu milzīgu mūzikas kolekciju.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Līdz 26 stundu ilgs akumulatora darbības laiks

Kad akumulators ir pilnībā uzlādēts, varat mūziku atskaņot līdz 26 stundām, kad atskaņojat MP3 failus pie 128 kbps. Ideāls risinājums braucienos vai ikdienas darbos.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

Vinila procesors

Atjaunojiet digitālajiem celiņiem siltumu un vinila skaņuplatēm raksturīgo īpašo skanējumu, pilnībā ļaujieties savu iecienītāko albumu bagātīgajām melodijām un dinamikai. Izbaudiet vāji saklausāmo zemo frekvenču rezonansi, strēles pretestību un virsmas troksni, kas sniedz autentisku klausīšanās pieredzi.

 

Picture of A100 Walkman® A Series

MQA™ failu atskaņošana un dekodēšana

NW-A100 sērijas atskaņotāji var atskaņot un dekodēt MQA™ failus, tādējādi varat atskaņot vēl vairāk bezzuduma kvalitātes mūzikas.

Specifikācija

Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Ekrāna izmērs
3.6" (collas)
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Audio parametri
Skaņas uzlabošana
DSEE HX
ClearAudio+
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir
Audio formāti
MP3
WMA
APE
DSD
FLAC
AIFF
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora uzlādes laiks
5.5h
Akumulatora ātrā uzlāde
Nav
Izmērs un svars
Svars
103 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9.9 x 5.6 x 1.1cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt