Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony WF-C700N/V Trokšņu slāpējošās bezvadu austiņas

109
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem ceturtdien no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Trokšņu slāpēšana
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti
  • Ūdensizturība

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Jūsu stilam piemērotas krāsas

Modeļa WF-C700N tekstūra, kvalitāte un krāsas ir izstrādātas, paturot prātā jūsu stilu un komfortu. Varat izvēlēties no melnas, baltas, mēļas vai zaļganpelēkas krāsas un atrast sev vislabāk piemēroto.

 

 

 

Kabatas izmēra futrālis

Cilindrisks uzlādēšanas futrālis ļauj viegli uzglabāt austiņas un tās vienmēr paņemt līdzi, lai kurp jūs dotos.

 

 

 

Personiskāka mūzikas baudīšana

Noslāpējiet apkārtnes skaņas, izmantojot trokšņu noteikšanas sensora tehnoloģiju, un baudiet ieskaujošās mūzikas skanējumu.

 

 

 

Dabīgāka un pielāgojamāka apkārtnes skaņa

Apkārtnes skaņas režīmā WF-C700N modeļa austiņas uztver vairāk apkārtējo skaņu, pateicoties uz ārējiem mikrofoniem, tādējādi varat baudīt dabīgāku klausīšanos un nezaudēt saikni ar apkārtni. Turklāt Sony | Headphones Connect lietotne ļauj 20 līmeņos pielāgot apkārtnes skaņas skaļumu vai izmantot balss fokusēšanās iestatījumu, lai varētu sarunāties, nenoņemot austiņas.

 

Adaptīvā skaņas vadība automātiski veic pielāgošanu atbilstoši jūsu darbībām

Adaptīvā skaņas vadība ir viedā funkcija, kas sajūt, kuru jūs atrodaties un ko darāt, pēc tam pielāgot apkārtnes skaņas iestatījumus, lai nodrošinātu ideālu klausīšanās pieredzi. Tā pat atpazīst jūsu bieži apmeklētās vietas, piemēram, darbavietu, vingrošanas zāli vai iecienīto kafejnīcu, un pārslēdzas uz situācijai piemērotajiem skaņas režīmiem.

 

Ergonomisks virsmas dizains

WF-C700N modeļa austiņas cilvēka ausij perfekti atbilstošu formu apvieno ar ergonomisku virsmas dizainu, kas nodrošina stabilāku nēsāšanu. Mēs izstrādājām modeli WF-C700N, izmantojot milzīgu datu apjomu par ausu formām, kas apkopots kopš pasaulē pirmo ausī ievietojamo austiņu parādīšanās 1982. gadā, kā arī dažādu ausu tipu jutības novērtējumu, lai iegūtu ideālu formu, kas ir komfortabla daudziem cilvēkiem.

 

Pilnīgas klātbūtnes klausīšanās efekts

5 mm dzinis ar visiem standartiem atbilstošu diafragmu nodrošina spēcīgu zemo frekvenču skanējumu un augstas kvalitātes vokālu. Pateicoties bagātīgam vidējo frekvenču skanējumam, var skaidri atskaņot mūziku, filmas un Podcast apraides.

 

 

Tieši tāda skaņa, kāda jums patīk

Pielāgojiet skaņu atbilstoši savai gaumei. Izvēlieties no dažādiem iepriekšveiktajiem iestatījumiem, lai pielāgotu skaņas kvalitāti atbilstoši atskaņotās mūzikas žanram. Varat arī izveidot un saglabāt savus iepriekšveiktos iestatījumus, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotnes EQ Custom funkciju.

 

 

Piešķiriet savai mūzikai dabīgāku skanējumu

Kad oriģinālais mūzikas fails ir saspiests, tas zaudē augsto frekvenču elementus, kas celiņam piešķir izteiksmīgumu un piesātinātību. Mūsu digitālās skaņas uzlabošanas tehnoloģija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tos precīzi atjauno, lai radītu oriģinālam ierakstam tuvu augstas kvalitātes skaņu.

 

 

360 grādu telpiskās skaņas personalizētājs

Izmantojot Sony | 360 Spatial Sound Personalizer lietotni, varat izbaudīt savai gaumei optimizētu skaņu. Šī lietotne uztver un analizē jūsu ausu formu, ļaujot austiņām izveidot savu personisko telpiskās skaņas lauku, kad tās savienotas pārī ar BRAVIA XR™ televizoru.

 

 

Dolby Atmos pieredze

Ar Sony WLA-NS7 bezvadu raidītāju, kas pieslēgts BRAVIA XR televizoram, austiņas jums visapkārt rada ideālu virtuālo skaļruņu izkārtojumu, tādējādi varat baudīt Dolby Atmos dāvāto pieredzi. Iegremdējieties ainā un sajūtieties pašā darbības centrā.

 

 

Vienkāršas telefonsarunas brīvroku režīmā

Sarunāties var brīvi un vienkārši, izmantojot brīvroku režīmu — iebūvētais augstas kvalitātes mikrofons nodrošina vēl skaidrāku skaņu. Jums pat nevajadzēs izņemt tālruni no kabatas.

 

 

 

Telefonsarunas bez pārtraukumiem

Režģu struktūra ap mikrofonu līdz minimumam samazina vēja troksni, tādējādi varat justies komfortabli un skaidri sarunāties pat ārpus telpām.

 

 

 

Universāls lietojums, lielākas ērtības

Neatkarīgi no tā, vai klausāties mūziku, piedalāties tiešsaistes nodarbībā vai strādājat no mājām, WF-C700N modeļa austiņas nodrošinās augstas kvalitātes skaņu.

 

 

 

Vairākpunktu pieslēgums

Lai nodrošinātu maksimāli parocīgu lietošanu, šīs Bluetooth® austiņas var vienlaikus savienot pārī ar divām Bluetooth ierīcēm. Kad saņemat ienākošo zvanu, austiņas nosaka, kura ierīce zvana un automātiski pieslēdzas pie pareizās ierīces. 

 

 

Vienkārša darbināšana ar taustiņiem

Kreisā poga uz WF-C700N korpusa ļauj ar vienas pogas nospiešanu pārslēgt starp trokšņu slāpēšanas un apkārtnes skaņas režīmiem. Izmantojot labo pogu, varat atskaņot dziesmas, apturēt atskaņošanu vai pārslēgt dziesmas. Izmantojot abas pogas, varat vienkārši piekļūt viedtālruņa balss palīgam un sarunāties pa telefonu brīvroku režīmā. Nospiežot 4 reizes vai vairāk, varat arī vienkārši regulēt skaļumu.

 

 

Klausieties visu dienu, uzlādējiet dažu minūšu laikā

Klausieties līdz 15 stundām, pateicoties parocīgajam uzlādēšanas futrālim. Ja jāsteidzas, 10 minūšu ātra uzlādēšana ar papildus pieejamo maiņstrāvas adapteru nodrošinās līdz stundu ilgu papildu atskaņošanas laiku.

 

 

Šļaksti un sviedri vairs nav problēma

Austiņām ir IPX4 ūdensizturības klase, un ne šļaksti, ne sviedri netraucēs to darbībai, tādējādi varat turpināt dejot mūzikas ritmā.

 

 

Balss vadība

Nospiediet pogu, lai saņemtu Google vai Siri palīdzību, tādējādi varat izdarīt nepieciešamo, nepārtraucot to, ko pašlaik darāt, piemēram, atskaņojot iecienītās dziesmas, sūtot teksta ziņas un zvanot, ātri meklējot atbildes, kā arī rīkojoties ar kalendāru un atgādinātājiem.

 

 

Stabila, uzticama Bluetooth pieslēdzamība

Pateicoties Bluetooth mikroshēmai, skaņa vienlaikus tiek pārraidīta uz kreiso un labo ausi, bet optimizētā antenas konstrukcija nodrošina stabilu savienojumu un lielisku klausīšanos. Turklāt niecīga audio signāla aizture ļauj baudīt filmu skatīšanos.

 

 

Vienkārši atrodiet austiņas, izmantojot Fast Pair funkciju

Ar vienu pieskārienu var ātri un vienkārši izveidot WF-C700N modeļa austiņu Bluetooth pieslēgumu pie Android ierīcēm. Varat pat noskaidrot, kur to pēdējo reizi novietojāt.

 

 

Vienkārša savienošana pārī ar datoru

Swift Pair funkcija ļauj ātri un vienkārši jūsu austiņas savienot pārī ar Windows 11 vai Windows 10 operētājsistēmas klēpjdatoru, galda datoru vai planšetdatoru. Kad ir izvēlēts pārī savienošanas režīms, tuvējās Windows 11 vai Windows 10 operētājsistēmas ierīcēs parādās uznirstošas norādes par savienošanu pārī.

 

 

Viena austiņa, ideāli piemērota vairākfunkciju režīmam

Ja vēlaties klausīties mūziku un vienlaikus sarunāties, izņemiet no uzlādēšanas futrāļa tikai vienu austiņu un izmantojiet to kā parasti.

 

Komplektācija

  • WF-C700N austiņas
  • Uzlādes kastīte
  • USB kabelis
  • Hibrīda silikona gumijas ambušuras
  • Uzziņu rokasgrāmata

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Ausī liekamās austiņas
Krāsa
Zila
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Nav
Hi-Res Wireless
Nav
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir
Trokšņu slāpēšanas funkcijas
Ambient Sound mode
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Nav
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
5mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20-20000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 10h
Akumulatora uzlādes laiks
1.5h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Ir
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Balss asistents
Nav
Izmērs un svars
Materiāls
Pārstrādāts plastmasas materiāls
Uzlādes kastītes svars
31 grami
Svars
4.6 grami
Lietošanas apstākļi
Šļakatu izturīgs
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav

Saistītās preces

Filtri

Sony EP-EX10A/W Maināmi gumijas ieliktņi

Saņem šodien līdz 19:00

5
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony EP-EX10A/B Maināmi gumijas ieliktņi

Saņem šodien līdz 19:00

5
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt