Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Profesionālā videokamera ILME-FX6
ILME-FX6VDI

6599.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Tveriet neiespējamo ar paplašinātu ISO jutību

Ierakstiet skaidrus attēlus gandrīz pilnīgā tumsā, izmantojot iespaidīgo jutības paplašināšanas iespēju līdz ISO 409600. Pilnkadra sensors un inovatīvā gaismas uztveršana nodrošina neierobežotas ierakstes iespējas.

 

Radošā brīvība ar brīnišķīgo bokē un pilnkadra efektu

Izbaudiet radošo brīvību, radot skaistus 4K izšķirtspējas attēlus, pateicoties pilnkadra sensoram. Detalizēti tveriet ainu, izmantojot nelielu lauka dziļumu un satriecošo bokē efektu, iegūstot īstu kinematogrāfisku izskatu.

 

Kinematogrāfiska krāsu atveide ar S-Cinetone™ tehnoloģiju

Slavenajam Sony kameras modelim FX9 izstrādātā FXS-Cinetone krāsu atveide pēc noklusējuma tiek izmantota FX6 modeļa kamerā. Precīzi pielāgota, lai precīzi atbilstu visām mūsdienu satura veidotāju prasībām un atveidotu piesātinātas krāsas un dabīgus ādas toņus, rada svaigus un košus attēlus pat bez krāsu korekcijas, saglabājot uzlabošanas iespējas pēcapstrādē.

 

Lieli pikseļi nodrošina augstu jutību un niecīgus trokšņus

Pilnkadra 10,2 megapikseļu Exmor R™ CMOS attēla sensors ar fona izgaismojumu piedāvā labāku gaismas uztveršanas spēju. Ātra datu nolasīšana un 15+ līmeņu diapazons nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar plašu jutību un samazinātiem trokšņiem.

 

Jaudīgs BIONZ XRTM attēlu procesors  

BIONZ XR attēlu procesors nodrošina sensora datu ātru nolasīšanu un neticami lielu apstrādes jaudu. Tā inovatīvā arhitektūra ātrāk nodrošina augstas kvalitātes attēlus un būtiski uzlabo kameras interfeisa reaģētspēju.

 

Iespaidīgais dinamiskais diapazons nodrošina neierobežotas iespējas

Pateicoties ISO 800 jutībai, modelis FX6 piedāvā optimālu dinamisko diapazonu dokumentālai ierakstei labi apgaismotās iekštelpās un ārpus telpām. Uzlabotā ISO 12800 jutība ir paredzēta apgrūtinātai ierakstei vājā apgaismojumā no rīta un vakarā. FX6 piedāvā izcilus dinamiskā diapazona 15+ līmeņus, daudzos apstākļos ar cilvēka aci neuztveramā veidā, ļaujot izpausties nepieredzētai radošai brīvībai krāsu pārejā un pēcapstrādē.

 

Ātra hibrīdā automātiskā fokusēšanās nodrošina precizitāti un noturīgumu

Plaša aptvēruma automātiskā fokusēšanās izmanto viedo izsekošanu un sensora fāzes noteikšanu, lai precīzi izsekotu objektam gandrīz pa visu kadru (627 punktu fokusa plaknes fāzes noteikšanas automātiskā fokusēšanās, kas aptver apmēram 89% no visa attēla). Hibrīdā automātiskās fokusēšanās sistēma nodrošina precīzu fokusēšanos pat tad, ja ierakste tiek veikta ar neliela dziļuma asumu ar ātrumu 120 fps 4K (QFHD) formātā.

 

Atbalstīta reāllaika acu automātiskās fokusēšanās un seju atpazīšanas funkcija

Reāllaika acu automātiskās fokusēšanās un seju atpazīšanas funkcija nodrošina precīzu fokusu intervijās, pasākumos un citos gadījumos, kad kadrā ir būtiski akcentēt cilvēkus. Izsmalcināta reāllaika apstrāde nodrošina precīzu fokusēšanos uz acīm pat tad, ja objekti skatās uz leju vai augšu stāvā leņķī, ļaujot operatoram pilnībā koncentrēties uz vislabākā attēla kompozīciju.

 

Iespaidīgi fokusēšanās līdzekļi individuāliem entuziastiem

Varat izvēlēties no automātiskās fokusēšanās ātruma pārejas 7 līmeņiem un objekta nobīdes jutīguma 5 līmeņiem, lai labāk īstenotu savus radošos plānus, piemēram, mainot objektu kadrā vai nobīdot fokusu.

 

Automātiskā fokusēšanās uz objektu, izmantojot objektīva gredzenu

Kad ir ieslēgta automātiskās fokusēšanās palīdzības funkcija, ar fokusēšanās gredzena pagriešanu automātiskā fokusēšanās uzreiz tiek pārslēgta uz manuālo fokusēšanu, lai ātri varētu izvēlēties citu objektu. Automātiskā fokusēšanās atsākas tad, kad lietotājs pārtrauc griezt fokusēšanās gredzenu.

 

Automātiskās fokusēšanās zona/stāvoklis

Varat iestatīt autofokusa mērķa apgabalu: elastīgo punktu, zonu, platu aptvērumu un ierakstes laikā ātri mainīt mērķa apgabalu, vienkārši pieskaroties LCD monitoram.

 

Ierakste 4K izšķirtspējā ar 120 fps ātrumu, ar katru kadru fokusā

Ierakste ar lielu kadru maiņas ātrumu ļauj parastas ainas pārvērst elegantas kustības vizuālā šedevrā. Modelis FX6 ieraksta ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē (fps) ar 4K (QFHD) izšķirtspēju. Palēninātā un paātrināta (S&Q) režīma ierakste ļauj pilnībā kontrolēt kadru nomaiņas ātrumu no 1 līdz 120 fps, tādējādi katra kustība video ierakstā tiks precīzi atveidota pat līdz 5x sevišķi lēnā atskaņošanā (24 fps).

 

Automātiskā fokusēšanās, izmantojot Sony objektīvus ar E bajoneti

Atklājiet vienmērīgu, ātru automātisko fokusēšanos, izmantojot Sony objektīvus ar E bajoneti, vislabākajiem optiskajiem raksturlielumiem un darbības funkcijām filmu ierakstes veikšanai sarežģītos apstākļos. Unikālā aktuatora tehnoloģija Sony objektīvos ar E bajoneti jūsu radošajam lidojumam nodrošina ātrāku un precīzāku automātisko fokusēšanos.

 

Iebūvētais elektroniskais mainīgais ND filtrs

FX6 kamera ir aprīkota ar Sony unikālo iebūvēto elektronisko mainīgo neitrāla blīvuma (ND) filtru. Atšķirībā no parastajiem optiskajiem ND filtriem FX6 modeļa elektronisko ND filtru var lineāri pārslēgt no 1/4ND līdz 1/128ND vai iestatīt automātiskajā režīmā. Tas ir ideāls risinājums ,ierakstes veikšanai mainīgos apstākļos, jo nav nepieciešams mainīt filtrus, kad mainās apgaismojums, vai regulēt lauka dziļumu.

 

Viegla, modulāra un izturīga konstrukcija

Kaut gan FX6 modeļa korpusa svars ir nieka 0,89 kg, magnija sakausējums ir pietiekami izturīgs kameras aizsardzībai, veicot ieraksti sarežģītos apstākļos. Noņemama viedā satvere ļauj viegli piekļūt visām galvenajām funkcijām, tā tiek vienkārši regulēta ar vienu pogu.

 

Augsts ierakstes mobilitātes līmenis

Viedais rokturis ir FX6 modulārās konstrukcijas daļa, kas ir ideāli piemērota ierakstei ar zemu rakursu. To var vienkārši konfigurēt jebkādam lietojumam, piemēram, uzstādīšanai uz stabilizatora, drona vai zemūdens ierakstei paredzētajā korpusā.

 

Viegls magnija korpuss un rāmis nodrošina lielu izturību

Lai nodrošinātu uzticamu darbību sarežģītos apstākļos, galvenais korpuss, vāki un augšējais rokturis ir izgatavoti no ražošanas procesā pārbaudīta viegla magnija sakausējuma. Vieglais rāmis nodrošina augstu stingrību un izturību, maksimāli palielinot mobilitāti.

 

Konstrukcija novērš izslēgšanos pārkaršanas gadījumā

Pielāgotā ventilācijas sistēma un šasija ļauj novērst kameras izslēgšanos pārkaršanas gadījumā, kamēr notiek ierakste ar lielu kadru nomaiņas ātrumu un 4K (QFHD) izšķirtspējā. Radiatoru skaits, gaisa ieplūdes un izplūdes atveru forma, kā arī klusā ventilatora novietojums un gaisa plūsmas ceļš ir precīzi aprēķināti, lai nodrošinātu optimālu ventilāciju.

 

Ierakste ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 iztveršanu

Ierakstiet kamerā apbrīnojami piesātinātus attēlus ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu, kas piedāvā daudz plašākas iespējas krāsu pārejā, pēcapstrādē un kompozīcijas veidošanā.

 

Pieejama All-Intra kodēšana

Papildus Long GOP ir pieejama arī iekšējā All-Intra kodēšana. Šādi katrs kadrs tiek patstāvīgi kodēts ar bitu pārraides ātrumu līdz 600 Mbps, lai precīzāk ierakstītu sarežģītu kustību un efektīvāk veiktu montāžu. [1] All-Intra (All-I)  [2] Long GOP  [3] Attēlu grupa

 

16 bitu RAW datu SDI izeja

Sarežģītākai pēcapstrādei 16 bitu RAW datu izeja ir pieejama ar SDI pieslēgumu pie savietojamiem ārējiem rakstītājiem, savukārt XAVC-I faili tiek vienlaikus ierakstīti kamerā. RAW video izeja ir 4096x2160 vai 3840x2160 izšķirtspējas datu izvade no attēla sensora ar kadrēšanas biežumu 59,94 / 50 / 29,97 / 25 / 24 / 23,98 kadri sekundē.

 

Ikvienai radošai personai piemērotie ierakstes režīmi

FX6 piedāvā ierakstes režīmus ar iestatītajām iespējām, piemēram, S-Cinetone, kas ļauj kamerā ierakstīt gatavus attēlus, vai S-Log3 / S-Gamut3 ar Cine-EI režīmu, kas ieraksta attēlus ar ideālu ekspozīciju pēcapstrādei.

 

Scene File funkcija ļauj vienkārši pārlūkot izmaiņas

SDR ierakstei ir pieejami četri iepriekšiestatīti Scene File tipi (S-Cinetone, standarta, foto, ITU709) un divi HDR ierakstei (HLG Live, HLG Natural), kā arī 16 sloti importētajām lietotāja 3D LUT uzziņu tabulām izvēlētajam skatam bez pēcapstrādes.

 

Apbrīnojama viedā satvere un viedais rokturis

Sony ergonomiskā viedā satvere un viedais rokturis tiek vienkārši regulēti ar vienu pogu. Varat stundām ilgi parocīgi rīkoties ar kameru, izmantojot tālummaiņas, ierakstes un piešķiramās vadības pogas, kā arī diafragmas vadības slēdzi.

 

Profesionāla savienojamība

Pieejams plašs profesionālo saskarņu klāsts, tostarp 12G-SDI un HDMI izejas, tālvadības saskarne, TC savienotāji vairāku kameru sinhronizācijai un SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2), nodrošinot datu vieglu apstrādi.

 

Vairāku saskarņu (MI) pieslēgvieta

Sony vairāku saskarņu (MI) pieslēgvieta nodrošina barošanu, signālu un pieslēgumu pie savietojamiem Sony piederumiem, piemēram, bezvadu mikrofonu sistēmām UWP-D21 vai UWP-D22.

 

Četru kanālu audio ieejas un ierakstes atbalsts

Pateicoties 4 kanālu audio ieejai, iespējams vienlaikus ierakstīt ar ārējiem mikrofoniem un iebūvēto mikrofonu. Ar vairāku saskarņu pieslēgvietu var izmantot arī UWP bezvadu mikrofonus vai XLR audio adapterus, piemēram, XLR-K3M.

 

Divas XLR ieejas un uzlabotas audio iespējas

FX6 modeļa rokturim ir divas atsevišķas audio ieejas, kas nodrošina vienkāršu piekļuvi XLR savienotājiem, lai pieslēgtu ārējos profesionālos mikrofonus. Izmantojot vairāku saskarņu pieslēgvietu, var pieslēgt arī UWP sērijas bezvadu mikrofonus.

 

Augstas izšķirtspējas 2,76 miljonu punktu universāls LCD panelis

3,5 collu LCD ekrāns nodrošina precīzu manuālu fokusēšanu sarežģītos ierakstes apstākļos. Uzstādīšanas un rakursa elastīgas izvēles iespējas ļauj komfortabli veikt ieraksti atbilstoši dažādām izvēlēm un aprīkojumam.

 

Ātras piekļuves skārienjutīgā vadības izvēlne

LCD ekrānam ir ātras piekļuves vadības izvēlne. Ar vienu pieskārienu varat mainīt kodeka iestatījumus, attēla izvērsuma režīmu, attēla izmēru un kadru nomaiņas ātrumu, ISO/jutības pamatvērtību, ierakstes režīmu un audio līmeņus.

 

Divas ar CFexpress Type A savietojamās informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdas

Divas informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdas atbalsta CFexpress Type A kartes un parastās SDXC UHS-I un UHS-II kartes, kā arī nodrošina ātru bufera tīrīšanu un datu pārvaldību. Tiek atbalstīti vienlaicīgi, nepārtraukti, intervāla un starpnieka režīmi.

 

Tīkla pieslēgumi lielākai mobilitātei

Wi-Fi® savienojamība nodrošina dažādas uzlabotas bezvadu apstrādes iespējas, piemēram, tālvadību ar viedtālruņiem vai planšetdatoriem un Content Browser Mobile lietotni. Vienkārši pieslēdziet, izmantojot NFC ar vienu pieskārienu vai manuālo savienošanu pārī.

 

Metadati atvieglo rediģēšanu, izmantojot Catalyst  

FX6 kameras ieraksta trīs metadatu tipus: attēla stabilizācija, klipa karodziņš un kameras rotācija. Tie var noderēt priekšskatījumā un gatavojoties montāžai Sony bezmaksas Catalyst Browse vai mazizmaksu Catalyst Prepare programmatūrā. [1] Uzņem  [2] Rediģē 

 

 

Specifikācija

Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Pikseļu skaits
12.9Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Efektīvo attēla elementu skaits
10.2Mpix
Foto un video ieraksts
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (4096 x 2160) 60 kadri/s
4K (4096 x 2160) 50 kadri/s
4K (4096 x 2160) 30 kadri/s
4K (4096 x 2160) 25 kadri/s
4K (4096 x 2160) 24 kadri/s
4K (3840 x 2160) 120 kadri/s
4K (3840 x 2160) 100 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 240 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S-I
H.264
Skaņas ieraksta formāti
AAC-LC 2 kanālu
MPEG-4 AVC
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
Videoieraksta krāsu profili
HDR-HLG
S-Log3
S Cinetone
HLG
Ekrāna parametri
Ekrāna izmērs (cm)
889cm
Ekrāna veids
LCD
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Atlokāms LCD ekrāns
Ir
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-I/II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-I/II)
CFexpress Type A
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir
Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
XLR 3-pin audio ieeja
2
SDI izeja
Ir
USB tips
Micro-B
Type-C
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
HDMI izejas
1
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Wi-Fi
Ir
Bluetooth
Nav
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X

Saistītās preces

Filtri

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 16:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Videokameru akumulators BP-U70

399.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Videokameru akumulators BP-U35

249.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Videokameru akumulators BP-U100

599.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt