Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony bezvadu 1 kanāla mikrofons ECM-W3S

370
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Usage image of a woman shooting selfie with the microphone on her clothing, and the receiver mounted on a camera hand-held with a grip

Augstas kvalitātes digitālās skaņas ierakste

Mikrofona bloki ar augstu signāla-trokšņu attiecību (S/N) ir integrēti mikrofonā-raidītājā, tādējādi var ierakstīt skaidru balsi ar niecīgiem trokšņiem.

 

 

Illustration of a camera and microphone connected by waves representing digital signals

Augstas kvalitātes digitālā pārraide

Pieslēdzot uztvērēju pie “Sony” kameras, kas atbalsta vairāku saskarņu pieslēgvietu, piemēram, α™ sērijas digitālās kameras ar nomaināmu objektīvu vai videoblogu kameras, digitālo audio signālu no uztvērēja var tieši ierakstīt kamerā, tādējādi nodrošinot augstas kvalitātes skaņas ieraksti ar niecīgiem trokšņiem.

 

Usage image showing a man wearing a microphone speaking in a crowded public space

Trokšņu slāpēšanas filtru funkcijas

Trokšņu slāpēšanas filtrs izmanto signāla digitālu apstrādi, lai skaidrākai ierakstei efektīvi likvidētu kaitinošos pastāvīgos fona trokšņus. Zemo frekvenču filtrs mikrofona malā samazina arī vēja, gaisa kondicionētāju un vibrācijas radītos nevēlamos zemo frekvenču trokšņus. Pēcapstrādē nepieciešams mazāk likvidēt trokšņus, uzlabojot darba efektivitāti.

 

Usage image of the microphone receiver attached to the camera

Savietojams ar vairāku saskarņu pieslēgvietu

Uztvērēju var pieslēgt pie “Sony” kameras, kas atbalsta vairāku saskarņu pieslēgvietu, piemēram, pie α™ sērijas digitālās kameras ar nomaināmu objektīvu vai videoblogu kameras, vairs nav nepieciešami kabeļi un digitālo skaņu var uzreiz pārraidīt bez problēmām.

 

Photograph of a man and a woman wearing microphones and smiling at a camera with a receiver attached

Ērti iztikt bez vadiem

Modelim ECM-W3S ir mikrofons-raidītājs un uztvērējs, kas ļauj bez vadiem uztvert runātāja balsi. Sakari ir iespējami līdz pat 150 m2 attālumā taisnā līnijā bez šķēršļiem, savukārt “Bluetooth 5.3” (Bluetooth Low Energy) un “LC3plus” kodeki nodrošina zemu jaudas patēriņu, niecīgu aizturi un augstu skaņas kvalitāti. Turklāt jaudas ietaupīšana ļāvusi samazināt akumulatora izmēru.

 

Product image of the safety button on the receiver

Drošības un vājinātāja funkcijas

Drošības funkcija ļauj vienlaikus ierakstīt divus audio signālus, vienu normālā līmenī, bet otru par 20 dB zemākā līmenī, samazinot kropļojumu risku skaļas ierakstes laikā. Vājinātāja funkcija ļauj iestatīt ierakstes līmeni uz vienu no trijām vērtībām, atbilstoši skaļuma līmenim.

 

Product image of the 3.5mm audio jack and USB connector on the receiver

Mikrofona audio ievade/izvade

3,5 mm miniligzda (mono) mikrofona pusē kalpo par ārējo mikrofona ieejas ligzdu, savukārt 3,5 mm miniligzda (stereo) uztvērēja pusē kalpo par audio izejas ligzdu. Turklāt izmantojot ar stereo režīmu savietojamu krūšu mikrofonu, ir iespējams pārraidīt signālu uz ierīcēm bez vairāku saskarņu pieslēgvietas.

 

Image of screw holes in terminal protection holder

Uztvērēja paliktnis un adapters ar vītnes atveri

Komplektā ir iekļauts savienotāja aizsargs/paliktnis. To var izmantot gan kā uztvērēja paliktni, gan kā adapteru, lai uztvērēju piestiprinātu, piemēram, pie viedtālruņa stiprinājuma. 

 

 

Usage image of the microphone receiver attached to the camera

USB digitālā audio izeja

Digitālo audio signālu (48 kHz / 24 biti), izmantojot USB kabeli, var pārraidīt no uztvērēja uz viedtālruni vai datoru, vai uz ierīci, kas savietojama ar USB audio ieeju, lai veiktu ieraksti. Kad izmantojat ar USB audio ieeju savietojamu ierīci, iestatiet uztvērēja slēdzi uz ANALOG vai DIGITAL.

 

 

Usage image of a man attaching the microphone to his clothing

Kompakta, viegla konstrukcija

Kombinētajam mikrofona un raidītāja blokam ir 25,0 x 52,5 x 20,5 mm izmērs un nieka 17 g svars. Uztvērējam ir 32,0 x 29,0 x 50,0 mm izmērs un nieka 25 g svars. Mikrofons-raidītājs un uztvērējs ir lieliski pārvietojami un pārnēsājami, to kompaktā un vieglā konstrukcija netraucē pārnēsāšanas vai ierakstes laikā. Tiem ir pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss, tādējādi bez problēmām var lietot ārpus telpām.

 

Illustration of power being supplied from the camera to the receiver

Akumulatora atbalsta funkcija

Uztvērējs saņem barošanu tieši no α™ sērijas digitālās kameras ar nomaināmu objektīvu vai videoblogu kameras.

 

 

Product image of microphone with wind screen attached

Vējsargs (iekļauts komplektā)

Komplektā iekļauto mikrofona vējsargu var izmantot, lai samazinātu trokšņus, kas var rasties spēcīga vēja vai elpas iedarbībā. Tādējādi pat ārpus telpām varat skaidri ierakstīt cilvēka balsi.

 

 

Product image of the receiver

Statusa paziņošanas funkcijas

LINK lampiņa norāda mikrofona un uztvērēja sakaru kanāla statusu, lai novērstu ierakstes kļūdas. Mikrofona un uztvērēja POWER lampiņas norāda akumulatora uzlādes līmeni, lai novērstu ierakstes kļūdas akumulatora izlādēšanās dēļ.

 

 

Product image of the microphone and receiver in the charging case

Kompakts uzlādēšanas futrālis

Komplektā ir iekļauts mazs uzlādes futrālis, tādējādi varat ierakstīt, neraizējoties par akumulatora izlādēšanos. Kad akumulators ir pilnībā uzlādēts, mikrofona-raidītāja bloku ar nepārtraukti darbināt apmēram 6 stundas.

 

 

Product image of Sony's microphone lineup models side by side

Plašāka mikrofonu izvēle

Ar plašāku pieejamo “Sony” mikrofonu klāstu varat brīvāk izvēlēties atkarībā no situācijas un paredzamā mikrofona lietojuma.

Specifikācija

Mikrofoni un gaismas
Aksesuāra veids
Mikrofoni
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Mikrofoni
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt