Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

ZHIYUN LED Molus X100 100W COB Pro gaisma
MOLUS X100 Pro

419.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Viegls, bet pietiekami spēcīgs, MOLUS X100 ir gatavs mainīt jūsu zināšanas par COB gaismām. Pateicoties inovatīvai dzesēšanas tehnoloģijai, kompaktais korpuss nodrošina profesionālu jaudu, sniedzot jums vienkāršāko un efektīvāko pieredzi nekā jebkad agrāk.

 

Modes dizains. Izsmalcināts un antīkais stils

Jūs nekad neesat redzējuši tādu COB gaismu kā šī. Plāna, vintage kabatas lampiņa, kas nodrošina perfektu līdzsvaru starp modi un lietderību.

 

Plaukstas izmēra. 100 W jauda

Neto svars 385 g. Viegli nēsājama līdzi jebkur.

 

 

 

Stabila maksimālā jauda 100 W

X100 atbrīvo jūs no tradicionālā smagā aprīkojuma, ļaujot pilnībā izpausties radošumam.

 

 

 

Viedā dzesēšanas kontrole. Izturīga apgaismojuma pieredze

X100 izmanto DynaVort dzesēšanas sistēmu DynaVort Cooling System™, kas sastāv no žiroskopa modelētiem radiatoriem un FOC ventilatoriem, lai novērstu pārkaršanu. DynaVort tehnoloģija ir balstīta uz šķidruma dinamiku un attieksmes vadības algoritmu, kas ievērojami paaugstina dzesēšanas efektivitāti, pateicoties inteliģentai gaisa plūsmas izmešu kontrolei.

 

Profesionāls ārējais apgaismojums. Vienmēr darbojas ar pilnu jaudu

X100 ir aprīkots ar ZHIYUN pašu izstrādāto izlādes tehnoloģiju, kas nodrošina 100% jaudu, sniedzot jums efektīvu un profesionālu apgaismojumu, fotografējot uz vietas.

 

Divkrāsu, augsts CRI. Ticamāks atveidojums

Ļauj regulēt krāsu temperatūru ar pirkstu galiem. Sniedz precīzu krāsu precizitāti, kas konkurē ar tradicionālajām smagajām COB gaismām. CRI: ≥95; TLCI: ≥97.

 

Vienkāršot un pārveidot. Profesionālie apgaismojuma efekti

MOLUS X100 izaicina kinematogrāfiskā apgaismojuma izmēru stereotipus, piedāvājot jums visvieglāko COB gaismu, kas ir pietiekami jaudīga un universāla, lai neticami labi darbotos dažādos profesionālos scenārijos, piemēram, portretu un klusās dabas fotogrāfijā, TVC un intervijās.

 

Saderīgs ar Bowens stiprinājuma piederumiem

ZY stiprinājums ir paredzēts speciāliem modifikatoriem, kas ir saderīgi arī ar Bowens stiprinājuma modifikatoriem, tādējādi apmierinot jūsu vajadzības pēc precīzāk noregulētiem efektiem.

 

Bluetooth Mesh tālvadības pults, izmantojot lietotni

Vienkāršojiet darba plūsmu ar Bluetooth sietu, lai pielāgotu parametrus pa grupām, būtiski uzlabojot apgaismojuma efektivitāti un ērtības, izmantojot APP vadību..

 

Adaptīvā barošanas sistēma. 3 veidi, kā nodrošināt jums enerģiju

MOLUS X100 izmanto patentētu barošanas avota tehnoloģiju, lai nodrošinātu 100 W jaudīgu jaudu. Varat izvēlēties starp gripa akumulatoru, līdzstrāvas adapteri un 100 W PD ātro lādētāju, tādējādi līdz minimumam samazināsiet dīkstāves laiku fotografēšanas laikā. Izgaismojiet savus objektus jebkurā laikā, izmantojot PD lādētāju vai barošanas banku.

 

Komplektācija

  • Zhiyun Molus X100
  • Zhiyun mini atstarotājs (ZY stiprinājums)
  • 120 W maiņstrāvas/līdzstrāvas adapteris + kabelis
  • Strāvas adaptera organizatora soma
  • Ātrās lietošanas rokasgrāmata
  • Uzglabāšanas soma
  • Kabatas gaismas siksna
  • X100 Grip akumulators (2600 mAh)
  • Bowens stiprinājuma adapteris - B (ZY stiprinājums)
  • Zhiyun mini softbox (ZY Mount)


 

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt