Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony mikrofons ECM-M1

389.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem piektdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Illustration of Super-directional directivity pattern

Supervērsuma

Priekšpuses skaņas tiek skaidri uztvertas, bet apkārtējās vides skaņas tiek slāpētas. Lieliska izvēle video ierakstei vai straumēšanai, kad objekts runā tieši mikrofona priekšā.

 

Illustration of Unidirectional directivity pattern

Vienvirziena

Tiek uztvertas skaņas no plašas zonas ierīces priekšā. Vienvirziena režīms ir lieliska izvēle, ierakstot konferences un sapulces.

 

Illustration of Omnidirectional directivity pattern

Visvirzienu

Ar vienādu jutību tiek uztvertas skaņas no visiem virzieniem. Visvirzienu režīmā skaņa tiek uztverta kā ar parasto kamerā iebūvēto mikrofonu, taču ar uzlabotu skaidrību un jutību, tas ir ieteicams vides vai apkārtējo skaņu ierakstei.

 

Illustration of Super-directional rear directivity pattern

Supervērsuma (aizmugure)

Tiek uztvertas skaņas no ierīces aizmugures, taču slāpēta skaņa no priekšpuses. Supervērsuma (aizmugure) režīms ir ideāls tad, kad komentējat ainavas ierakstes laikā.

 

Illustration of Super-directional front plus rear directivity pattern

Supervērsuma (priekšpuse + aizmugure)

Skaņas ierīces priekšpusē un aizmugurē tiek uztvertas ar vienādu jutību, savukārt skaņas kreisajā un labajā pusē tiek slāpētas. Supervērsuma režīms ļauj ierakstīt objekta skaņas ierīces priekšpusē, kā arī videooperatora balsi, un nodrošina skaidru skaņu interviju ierakstē.

 

Illustration of Super-directional front rear separate directivity pattern

Supervērsuma (priekšpuse / aizmugure) atsevišķi

Skaņas ierīces priekšpusē (1 kan.) un aizmugurē (2 kan.) tiek uztvertas ar vienādu jutību atsevišķos audio kanālos, savukārt skaņas kreisajā un labajā pusē tiek slāpētas. Supervērsuma režīms ļauj pēc video ierakstes atsevišķi regulēt no priekšpuses un aizmugures nākošās skaņas skaļumu, tādējādi montāžas laikā varat izraudzīties priekšējā un aizmugurējā kanāla ideālu līdzsvaru.

 

Illustration of Stereo directivity pattern

Stereo

Reālistiska video ierakste ir iespējama, pateicoties kreisā (1. kanāls) un labā (2. kanāls) skaņas avota skaidrai lokalizācijai. Stereo režīms ir ideāli piemērots kustīgu objektu, piemēram, sacīkšu automašīnu un vilcienu, vai teātru mūzikas priekšnesumu video ierakstē.

 

Illustration of Ultra-directional directivity pattern

Sevišķa vērsuma

Mikrofons uztver mērķa skaņu no priekšpuses (apmēram 30 grādu platā zonā), vienlaikus efektīvi slāpējot citas skaņas, piemēram, dinamiski piemērojoties apkārtnes skaņai. Sevišķa vērsuma režīms ir laba izvēle, ierakstot ainas, piemēram, intervijas vai pašportretus, kad objekts vienmēr atrodas mikrofona priekšpusē.

 

Product image showing view of directivity selector dial

Intuitīvs virziena izvēles disks

Mikrofona aizmugurē atrodas disks, kas ļauj vienkārši, intuitīvi izvēlēties uztveršanas vērsumu. Vienkārši savietojiet diska rādītāju ar vēlamo uztveršanas vērsumu. Lai nepieļautu nejaušas izmaiņas, diska vidū bloķēšanas poga ļauj fiksēt disku.

 

Product image showing upper front left view of camera with microphone and wind screen attached, with graphic illustration of digital waveform passing from microphone to camera

Augstas kvalitātes skaņas tieša pārsūtīšana digitālā formātā

Kad ierīce ir uzstādīta vairāku saskarņu (MI) pieslēgvietā, kas aprīkota ar digitālā audio saskarni, audio signāls tiek digitālā formātā tieši pārraidīts uz kameru. Signāls nepasliktinās, tādējādi saglabājas lieliska audio kvalitāte.

 

Product image showing view of filter and attenuator control switches

Iekšējais digitālais trokšņu slāpēšanas filtrs nodrošina skaidru ieraksti

Digitālais trokšņu slāpēšanas filtrs efektīvi likvidē traucējošo nepārtraukto fona troksni, ļaujot ierakstīt skaidru skaņu. Savukārt zemo frekvenču filtrs samazina vēja radīto troksni, gaisa kondicionētāja dūkoņu un citas zemo frekvenču diapazona vibrācijas. Trokšņu slāpēšana jau ierakstes stadijā samazinās slodzi pēcapstrādes procesā un uzlabos kopējo efektivitāti.

 

Product image showing microphone with wind screen

Komplektā iekļauts kažoka tipa vējsargs

Komplektā ir iekļauts kažoka tipa vējsargs. Vēja radīto troksni var samazināt un skaņu ir iespējams uztvert pat tad, kad ierakstāt ārpus telpām vējainos apstākļos.

 

Product image showing view of microphone base

Efektīva mehānisku trokšņu slāpēšana

Konstrukcija slāpē triecienu un vibrāciju, tādējādi efektīvi minimizējot zemo frekvenču vibrāciju radīto troksni. Turklāt konstrukcija bez kabeļa novērš vibrācijas mehānisku padevi pa kabeļiem uz mikrofonu.

 

Usage image showing microphone being carried in user’s hand

Kompakts izmērs ļauj labāk pārnēsāt

Iespaidīgi kompaktais izmērs (64,4 mm garums) un niecīgais svars (65 g) nodrošina lielu ierakstes brīvību un mobilitāti. Mikrofons netraucē pašportretu ierakstē vai pat tad, kad izmantojat ļoti platleņķa objektīvu. Turklāt kompaktais izmērs ļauj to vienkārši izmantot ar stabilizatoru un rokturi.

 

Usage image showing user shooting hand-held with microphone and wind screen attached to camera

Darbināšana bez baterijas un kabeļa

Vairāku saskarņu (MI) pieslēgvieta atbalsta ieraksti bez baterijas un kabeļa, tādējādi ieraksti varat sākt uzreiz pēc mikrofona piestiprināšanas. Barošanu tieši padod no kameras, tādējādi varat turpināt ieraksti, neraizējoties ar  mikrofona baterijas uzlādes līmeni. Savukārt kameras dažādos leņķos pagriežamo LCD monitoru var izmantot jebkurā stāvoklī, un tam netraucē mikrofona kabelis.

 

Photo of camera with OSD

Atbalstīta 4 kanālu ierakste

Modelis ECM-M1 atbalsta 4 kanālu ieraksti savietojamās kamerās, 3. un 4. kanālā var veikt visvirzienu rezerves ieraksti. Šajos kanālos var visvirzienu režīmā ierakstīt rezerves celiņus (fiksēts 3. kanālam, savukārt –20 dB4 fiksēts 4. kanālam), savukārt galvenā skaņa tiek ierakstīta 1. un 2. kanālā, izmantojot izvēlēto vērsumu.

 

Product image showing rear, left and right side view of microphone

Audio iestatījumi

Visaptveroši, skaidri norādīti vadības elementi ļauj uzreiz vienkārši pielāgot un apstiprināt visus mikrofona iestatījumus, tādējādi varat to lietot bez problēmām.

 

Usage image showing camera mounted on a gimbal with a river in the background

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Modelim ECM-M1 ir pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss, kas nodrošina uzticamu darbību skarbos apstākļos ārpus telpām.

 

Specifikācija

Mikrofoni un gaismas
Aksesuāra veids
Mikrofoni
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Mikrofoni
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt