Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

ZHIYUN LED Fiveray F100 Combo gaisma
FIVERAY F100 Combo

309.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Nepārtraukti attīstot un uzkrājot tehnoloģijas, ZHIYUN ievieš F100, kas ir jauns pārnēsājamo spuldzīšu apgaismojuma etalons. Integrējot 100 W lielu jaudu un lielisku veiktspēju, kas sasniegta ar inovatīvām tehnoloģijām, tiek atdzīvināta katra jūsu radītā detaļa.

 

Ļaujiet uzmirdzēt savai radošajai iztēlei

Nodrošina jums sešus radošus gaismas efektus un dažādu apkārtējās vides apgaismojumu, kas palīdz viegli radīt atmosfēru, kad rodas iedvesma.

 

Spilgtāks ar 100 W lielu jaudu

F100 ir iebūvētas 5 reizes vairāk LED mikroshēmas, un tas nodrošina īpaši spilgtu jaudu salīdzinājumā ar tāda paša izmēra gaismām. Ļoti izsmalcinātā tehnoloģija stingri uzlabo apgaismojuma kontroles efektivitāti līdz pat vairāk nekā 90 %, nodrošinot stabilu apgaismojumu, kas maksimuma laikā var sasniegt 20708 luksus.

 

Inovatīva dzesēšanas sistēma

F100 izmanto izgudroto dzesēšanas sistēmu DynaVort Cooling System™, kuras pamatā ir šķidruma dinamika un dinamiskais algoritms. Dzesēšanas sistēma sastāv no žiroskopa modelētiem radiatoriem un 6 FOC ventilatoriem, kas novērš pārkaršanu, paaugstinot dzesēšanas efektivitāti līdz 5 reizēm, būtiski palielinot gaisa plūsmas emisiju ar inteliģentu kontroli.

 

CCT režīms spožai attēla pasniegšanai

F100 piedāvā precīzu krāsu temperatūras regulēšanu CCT režīmā, izmantojot intuitīvu regulēšanas pogu. Nozares standarta CRI un TLCI bez piepūles un autentiski atdzīvina jūsu stāstu. CCT diapazons: 2700-6200K; CRI: ≧96; TLCI: ≧97.

 

HSI režīms Pro RGB

RGB mikroshēmu skaits palielināts līdz 148, uzlabojot apgaismojuma efektu divas reizes spilgtāk nekā priekšgājējam, kas sniedz jums stabilu atbalstu plašākām iespējām. Tonis: 0-360°; piesātinājums: 0-100%; intensitāte: 0-100%.

 

Intuitīva un precīza vadība

Piedāvā vairākus piederumus, tostarp uzglabāšanas maisiņu, 2 lapu bāra durvis, difuzoru un režģi profesionālākai apgaismošanai. Esiet gatavi izciliem rezultātiem dažādos filmēšanas scenārijos, piemēram, tiešraidēs, intervijās, TVC, vlogos un portretos tuvplānā.

 

Iedvesma spīd nepārtraukti

Adaptīvās uzlādes tehnoloģija padara F100 savietojamu ar dažādas jaudas PD strāvas adapteriem, apmierinot gan augstas jaudas, gan ilgas darbības vajadzības. Izmantojot pārslēdzamo adapteri, varat nepārtraukti izmantot FIVERAY F100 ar dažādu jaudu, vienlaikus to uzlādējot. Akumulatoru maksimālā uzlādes jauda sasniedz 25 W. 6 iebūvētās 2600 mAh baterijas nodrošina 1 stundas un 4 min darbības laiku pie 50 W darba jaudas.

 

Komplektācija

1x F100 Light Stick
1x C tipa USB uzlādes kabelis
1x 2-lapu šķūņa durvis
1x difuzors
1x režģis
1x glabāšanas soma
1x ātras lietošanas pamācība
1x glabāšanas soma

Specifikācija

Mikrofoni un gaismas
Aksesuāra veids
LED caurules
Gaismas jauda
100W
Barošanas avots
Built-In Battery
Krāsu reproducēšana indekss CRI (Ra)
96
Krāsu temperatūra
2700 - 6200K
Gaismas aptumšošana
0 - 100%
Lādēšanas laiks
3 stunda/-s
Svars
0.95 kg
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
LED video gaisma
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
4.6 x 50 x 4.7cm
Citi parametri
Zhiyun aksesuāra veids
Foto un Video Gaismas
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Akumulatora ietilpība
2600mAh
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt