Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

SONY 4K Vlog videokamera ZV-E10 II
ZV-E10M2

1099
Vai €37.12 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ietaupi līdz pat 300€ par objektīviem un piederumiem, iegādājoties jauno ZV-E10 II.

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Komplektā lētāk
parādīt vairāk
Ielikt grozāSalīdzināt

Priekšrocības

  • APS-C sensora izmērs
  • Procesors: BIONZ XR
  • Acs autofokuss

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Image of Exmor R CMOS Sensor

Exmor R™ CMOS sensors

Modelis ZV-E10 II ir aprīkots ar vismodernāko Sony sensoru tehnoloģiju APS-C Exmor R CMOS attēla sensorā ar fona izgaismojumu. 26,0 megapikseļu izšķirtspēja nodrošina augstas kvalitātes attēlu tveršanu ar lielāku jutību un niecīgākiem trokšņiem pat vājā apgaismojumā.

 

Image of BIONZ XR

Jaunākais BIONZ XR™ attēlu procesors

Jaunākais BIONZ XR attēlu procesors, kuram ir līdz pat astoņu reižu lielāka reāllaika apstrādes veiktspēja, nodrošina gan fotoattēlu, gan filmu izcilu detalizāciju un asumu. Standarta ISO diapazons paplašināts no 100 līdz 32000, ideāli apvienojot augstu jutību ar niecīgiem trokšņiem. Pateicoties tā lielātruma datu nolasīšanas iespējai, 5.6K pārdiskretizācija lielu informācijas daudzumu saspiež satriecošā 4K (QFHD: 3840 x 2160) formāta ierakstā līdz 60p kadru nomaiņas ātrumam.

 

Four images taken with Creative Look, demonstrating in-camera brightness, bokeh and colour adjustments, among other features

Izveidojiet kamerā savu skatījumu

Radošā izskata funkcija ļauj pašā kamerā vienkārši izveidot izteiksmīgas noskaņas fotoattēlos un filmās. Radošā izskata priekšiestatītās opcijas var izmantot nemainīgas vai pielāgot ar dažādiem regulējamiem parametriem. Izmantojiet Mana attēla stila funkciju, lai paplašinātu savas izpausmes iespējas. Kad ierakstāt Viedā automātiskajā vai Ainas izvēles režīmā, varat vienkārši pielāgot fona bokē efektu, spilgtumu un krāsu toni, izmantojot skārienjutīgā ekrāna ikonas. Šādi varat intuitīvi noregulēt iestatījumus izteiksmīga attēla iegūšanai bez nepieciešamības pielāgot tehniskos parametrus, piemēram, diafragmas atvērumu, ekspozīcijas kompensāciju vai krāsu temperatūru.

 

Example image of a campervan driving along the road

Kinematogrāfiskā izpausme

Kinematogrāfiskā videobloga iestatījums ļauj intuitīvi izveidot kinematogrāfisku videobloga ieraksti, un nav jāpielāgo sarežģīti kameras iestatījumi. Izvēloties atbilstošu izskatu un noskaņu, ikviens var ierakstīt ainai un radošajam nodomam ideāli atbilstošu kinematogrāfisku videoblogu. Kinematogrāfiskā videobloga iestatījums ietver “Looks” (izskati) iespējas, piemēram, S-Cinetone™, kas var uzlabot ādas toņus, “Moods” (noskaņojumi) iespējas, kas var izcelt noteiktas krāsas, kā arī autofokusēšanās pārejas ātrumu, kas nosaka, cik ātri autofokuss pārslēdzas starp objektiem.

 

Example image of a female model stretching her right arm towards the camera, with bokeh foreground and background

Nomaināmi objektīvi jūsu skatījuma iemūžināšanai

Modelis ZV-E10 II ir savietojams ar plašu Sony E bajonetei paredzētu objektīvu klāstu — no G Master™ sērijas objektīviem, kas satriecošu izšķirtspēju apvieno ar izsmalcinātu bokē efektu, līdz G Lens™ sērijas objektīviem, kas piedāvā visaugstāko attēla kvalitāti. ZV-E10 II objektīvu komplektā ietilpst universāls E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS II objektīvs.

 

Example image of a male model smiling towards the camera with bokeh background

Skaidri, skaisti ādas toņi

Fotoattēlu un filmu ierakstē cilvēku ādas krāsas un tekstūras tiek ideāli atveidotas neatkarīgi no apgaismojuma un neatkarīgi optimizētas. Turklāt uzlabota arī gradācijas atveidošana, iegūstot labāka izskata ādas toņus un akcentējot pārejas portretos. Maigas ādas efekts vēl vairāk nogludina grumbas un citas nepilnības objekta sejā, kā arī uzlabo skaidrību pie acīm un ap muti, lai āda izskatītos lieliski, savukārt automātiskā ekspozīcija ar sejas prioritāti automātiski saglabā optimālo ekspozīciju seju ierakstē pat tādās situācijās, kad apgaismojums ir no aizmugures vai vājā apgaismojumā.

 

Example image of a woman walking along a bright courtyard corridor, looking towards the courtyard centre

Vienkārši ierakstiet acumirklīgas izteiksmes un ainas

Ar lielāku radošo brīvību tveriet kustību, izmantojot S&Q režīmus. Modelis ZV-E10 II ļauj ierakstīt līdz 5 reizes palēninātas kustības video, tādējādi ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē varēs atskaņot ar 24p kadru nomaiņas ātrumu un iegūt augstas kvalitātes XAVC-S Full HD formāta video. Kamerā var ierakstīt arī klipus ar paātrinātas kustības efektu, tas ir sevišķi efektīvs veids, kā īsā laikā ierakstīt cilvēku, pilsētas elementu vai mākoņu kustību. Ekspozīcijas intervāls var tikt iestatīts no 1 sekundes līdz 60 sekundēm, tādējādi varat saspiest lēnu darbību iespaidīgos klipos ar paātrinātas kustības efektu. Varat nepārtraukti ierakstīt fotoattēlus, izmantojot kameras elektronisko aizvaru, ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 11 kadriem sekundē un pilnīgu autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu, tādējādi nepalaidīsiet garām visacumirklīgākās kustības un izteiksmes.

 

Example image of a female model facing left in colourful courtyard

Automātiskā fokusēšanās ar fāžu noteikšanu 759 punktu augsta blīvuma fokusa plaknē

Jaunākais BIONZ XR attēlu procesors un optimizētie algoritmi būtiski uzlabo automātisko fokusēšanos. Automātiskās fokusēšanās ar fāžu noteikšanu augsta blīvuma 759 punktu klāsts fokusa plaknē aptver gandrīz visu attēla laukumu, nodrošinot vienmērīgu, precīzu fokusēšanos.

 

Usage image of a man holding the camera to shoot a female model

Stabila ierakste, kameru turot rokās

Aktīvā režīma elektroniskā attēla stabilizācija ar precīzas darbības žiroskopu un uzlabotu algoritmu precīzi nosaka un kompensē kameras svārstības, nodrošinot ļoti efektīvu stabilizāciju un nezaudējot mobilitāti pat tad, kad ierakstāt 4K izšķirtspējā. Pēc vajadzības izvēlnē var izraudzīties standarta un aktīvās stabilizācijas iestatījumus. Ar savietojamiem objektīviem elpošanas kompensācija automātiski kompensē nelielas skatu leņķa izmaiņas, kad mainās objektīva fokuss, tādējādi bez traucējumiem nodrošinot profesionālu fokusēšanos no viena objekta uz citu.

 

Product image with illustration highlighting microphone mount area on camera

Viedais 3 kapsulu mikrofons

Uzlabotais 3 kapsulu mikrofons piedāvā izcilu uztveršanu un trokšņu samazināšanu, tādējādi varat vieglāk kā jelkad agrāk ierakstīt skaidru, augstas kvalitātes skaņu. Izvēlieties automātisko režīmu vai parametrus “Priekšpuse”, “Aizmugure” vai “Visi virzieni” atbilstoši dažādām ierakstes situācijām un vidēm.

 

Product image of a wind screen attached to the camera top

Uzlabota skaņa ierakstei un montāžai

Modelis ZV-E10 II ir aprīkots ar vienkāršu vējsargu, lai būtiski samazinātu troksni ierakstē ārpus telpām. Universālākai skaņas uztveršanai vairāku saskarņu pieslēgvieta atbalsta digitālās audio saskarnes, nodrošinot augstas kvalitātes digitālā audio tiešu pārsūtīšanu uz kameru ar minimālu pasliktināšanos no mikrofoniem, piemēram, papildus pieejamiem ECM sērijas mikrofoniem.

 

Example image of four men and women chatting around an orange campervan

4K 60p / 10 bitu 4:2:2 “All-Intra”

Modelis ZV-E10 II atbalsta vairākus ierakstes formātus, ieskaitot video ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu un “All-Intra” saspiešanu ar izšķirtspēju līdz 4K 60p. Profesionālam darbam var importēt lietotāja LUT failus, lai vēlamo skatījumu ierakstītu tieši kamerā, ļaujot veikt efektīvu un uzticamu pēcapstrādi ar tādu programmatūru kā “Catalyst Browse”, “Catalyst Prepare / Plugin” un “Master Cut”.

 

Example image of slippers in various colours

S-Log3 gamma līkne sevišķi plašam dinamiskajam diapazonam

S-Log3 ierakstes plašais dinamiskais diapazons ļauj panākt vislabāko ierakstīto rezultātu, nodrošinot elastīgu un efektīvu pēcapstrādes procesu izsmalcinātu filmas attēlu iegūšanai.

 

Usage image of a finger touching the LCD monitor on the camera's rear side

Skārienjutīgā vadība, lai ierakstītu vertikālā, horizontālā orientācijā vai pašportretus

Dažādos leņķos pagriežamais LCD monitors atvieglo ieraksti praktiski jebkurā rakursā. Pavelkot ar pirkstu no ierakstes displeja kreisās vai labās malas uz vidu, parādās skārienjutīgās ikonas, kas ļauj ātri mainīt ierakstes režīmu un veikt citus iestatījumus. Pavelkot monitora displejā uz augšu, var atainot arī funkcijas (Fn) izvēlni.

 

Usage image of hands holding the camera vertically and shooting a female model, who is visible on the camera screen

Atbalstīts vertikālais formāts

Displejā parādītās ierakstes informācijas izvietojums automātiski mainās atbilstoši kameras horizontālai vai vertikālai orientācijai, atbilstot jūsu vajadzībām jebkurā situācijā.

 

Product image of the camera top with the Bokeh switch button indicated with a green square

C1 (Pielāgots 1) un fona izplūšana

C1 (Pielāgots 1) taustiņam var piešķirt bieži izmantotu funkciju, lai ierakstes vai atskaņošanas laikā tai varētu ātri piekļūt ar vienu pieskārienu. Tā rūpnīcas priekšiestatījums “Fona izplūšana” ļauj uzreiz vienkārši pastiprināt fona izplūšanu, lai izceltu galveno objektu. Vēlreiz to piespiediet, lai izslēgtu bokē efektu un iegūtu asus attēlus ar dziļu fokusu, piemēram, ierakstot pilsētas skatus vai ainavas.

 

Product image of the camera's rear side with the Transfer to Smartphone button and C buttons indicated with green squares

Produkta demonstrācija, pielāgoto funkciju taustiņi un vienkārša pārsūtīšana

Modelis ZV-E10 II ir paredzēts vienkāršai videoblogošanai, tā pielāgojamiem taustiņiem ir priekšiestatītas funkcijas, piemēram, produkta demonstrācijas režīms. Kad šī funkcija ir aktivēta, vienkārši turiet produktu objektīva priekšā, un kamera plūstoši fokusēsies uz produktu un pēc tam atpakaļ uz jūsu seju, kad produkts vairs nav objektīva priekšā. Citas bieži izmantotās funkcijas var piešķirt Fn (Funkcija) izvēlnei, lai vajadzības gadījumā tās varētu aktivēt ar vienu pieskārienu. Pēc ierakstes Smartphone Transfer (Nosūtīšana uz viedtālruni) taustiņš atskaņošanas laikā ar nieka dažiem pieskārieniem ļauj ātri bezvadu režīmā pārsūtīt attēlus uz viedtālruni un tad uz iecienītākajiem sociālajiem tīkliem.

 

Product image of the camera rear side with the Stills/Movie/S&Q switch and a dial indicated with green squares

Ātras piekļuves slēdži un vadības elementi

Parocīgais Stills/Movie/S&Q slēdzis ļauj ātri izvēlēties atbilstošos režīmus, savukārt ar ergonomisko vadības disku var pielāgot dažādus kameras parametrus, piemēram, aizvara ātrumu vai diafragmas apertūru. Šo vadības disku var izmantot arī kopā ar standarta navigācijas taustiņiem ātrai izvēlei Fn (Funkcija) un iestatījumu izvēlnēs.

 

Image of a woman live-streaming herself using the camera with a grip is attached and set up as a tripod on a low table

Tiešraides straumēšana un vienkārša kopīgošana

Modelis ZV-E10 II atbalsta 5 GHz Wi-Fi, tādējādi tas ir ideāli piemērots bezvadu tiešraides straumēšanai. Savukārt SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) Type-C® pieslēgvieta nodrošina datu liela ātruma pārsūtīšanu ar vada pieslēgumu uz viedtālruni vai datoru vienkāršai pēcapstrādei un kopīgošanai sociālajās vietnēs.

 

Conceptual illustration of Creators’ Cloud

“Creators' Cloud”

“Creators' Cloud” platforma atbalsta radošo procesu no ierakstes līdz apstrādei, uzlaboto Sony kameru tehnoloģiju apvienojot ar mākslīgā intelekta sistēmu mākonī. Tā nodrošina arī iespēju atklāsmēm un sadarbībai ar citiem satura veidotājiem visā pasaulē. Izpētiet tīmekļa, mobilās un datora lietotnes, kas sniedz efektīvus risinājumus kameru integrēšanā ar ierakstes un apstrādes lietotnēm un servisiem.

 

Usage image of a man holding a grip attached to the camera in his right hand, filming himself walking down the street

Lielas ietilpības akumulators nodrošina ilgstošu ieraksti

Modelis ZV-E10 II ir aprīkots ar lielas ietilpības NP-FZ100 akumulatoru, tādējādi pēc vienas uzlādes reizes var līdz 195 minūtēm nepārtraukti ierakstīt filmu. Ātra uzlādēšana ir iespējama, kad kameru pieslēdzat pie ierīces, kas atbalsta USB PD (Power Delivery). Tiešraides straumēšanai (USB straumēšanai) barošanu var nodrošināt no ārējā datora, to pieslēdzot ar USB kabeli.

 

Usage image of a man taking the camera out of a bag

Kompakta, viegla, viegli satverama

ZV-E10 II modeļa izmērs ir nieka 67,5 mm (augstums) x 114,8 mm (platums) x 54,2 mm (dziļums), bet svars nieka 292 grami — tas ir ievērojams sasniegums kamerai, kurā izmanto lielas ietilpības NP-FZ100 akumulatoru. Kameru var parocīgāk turēt rokās un labāk sajust, pateicoties īpašas formas un tekstūras satverei. Papildus pieejamais ierakstes rokturis ar bezvadu tālvadības pulti (GP-VPT2BT) ir aprīkots ar tālummaiņas un ierakstes vadības elementiem, kurus var viegli lietot ierakstes laikā arī tad, kad kameru turat vienā rokā, un to var izmantot arī kā statīvu, atbrīvojot abas rokas produktu aprakstiem vai ierakstei no attāluma.

 

Image of the camera menu screen with an accessibility menu displayed and Screen Reader set to ON

Visaptverošas pieejamības funkcijas

Ekrāna lasītāja funkcija skaļi nolasa teksta izvēļņu ekrānus pat filmu atskaņošanas laikā. To var vienkārši aktivēt no izvēlnes, kurā var iestatīt arī nolasīšanas skaļumu un ātrumu. Modelis ZV-E10 II ir aprīkots arī ar citu pieejamības funkciju plašu klāstu, piemēram, izvēlnes palielināšana, kā arī fokusēšanās, izsekošana un aizvara atbrīvošana ar pieskārienu.

 

Road to Zero logo

Sony plāns “Ceļš līdz nullei”

2010. gadā tika uzsākta Sony “Ceļš līdz nullei” (“Road to Zero”) vides aizsardzības plāna īstenošana, lai panāktu nulles ietekmi uz vidi. Mūsu 2025. gada zaļās pārvaldības plāns nosaka starpposmu mērķus un progresu, lai sasniegtu galīgo mērķi — nulles ietekmi uz vidi. Mēs cenšamies samazināt šī produkta ietekmi uz vidi ikvienā tās dzīves cikla posmā no produkta izstrādes līdz piegādes ķēdei, ražošanai un iepakošanai.

 

Image of packaging materials for the camera

Pārstrādājamie iepakojuma materiāli, kas nav izgatavoti no plastmasas

Sony cenšas lietot iepakojuma materiālus, kas nav plastmasa, un nodrošina pienācīgu aizsardzību pret triecieniem un sitieniem. Produktu somām tiek izmantoti neausti audumi, kuru pamatā ir augu valsts izstrādājumi. Tas viss palīdz minimizēt ietekmi uz vidi.

 

Illustration of Creators’ App with usage image as background and insert of smartphone to demonstrate compatibility

“Creators' App”

“Creators' App” ir viedtālruņa lietotne, kas ļauj Sony kameras pieslēgt mākoņpakalpojumiem, ierakstes un kopīgošanas uzlabošanai nodrošinot piekļuvi dažādu funkciju un rīku klāstam.

 

Product image of the ZV series camera lineup

Aizvien lielāks ZV sērijas modeļu klāsts

Ar ZV-E10 II tiek paplašināts ZV sērijas modeļu klāsts, tādējādi varat vieglāk izvēlēties savām vēlmēm atbilstošāko modeli.



 

Komplektācija

  • Uzlādējams akumulators NP-FZ100
  • Plecu siksna
  • Vēja ekrāns
  • Vēja ekrāna adapteris
  • Korpusa vāciņš

Specifikācija

Attēla sensors
Sensora izmērs
APS-C
Sensora veids
Exmor R CMOS
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
27Mpix
Pretputekļu sistēma
Nav
Sensora stabilizācija
Nav
Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ XR
Citi parametri
Skatu meklētājs
Nav
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
HEIF
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S-I
XAVC S
XAVC HS
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
11 kadri sekundē
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Videoieraksta krāsu profili
S-Log3
Videoieraksta funkcijas
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (759) punkti
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (bez acs izvēles)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Mirgošanas slāpēšana
Nav
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1 punkti
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/30 sek
Slēdža tips
Elektroniskais slēdzis
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Atmiņas kartes tips
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-I/II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-I/II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
130min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
610 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Izmērs un svars
Svars
292 grami
Izmēri (A x P x DZ)
6.8 x 5.4 x 11.5cm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
Wi-Fi
Ir
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.

Saistītās preces

Filtri

SONY atmiņas karte SF-G2M

Saņem rīt no 10:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZEISS tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 10:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZEISS tīrīšanas salvetes

Saņem rīt no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY tālvadības pults RM-TP1BT

79
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY mikrofons ECM-B1M

Saņem rīt no 10:00

369.95
Vai €12.50 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY rokas statīvs ar pulti GP-VPT1

Saņem rīt no 10:00

129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-M128T

Saņem rīt no 10:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-M64T

Saņem rīt no 10:00

69
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-E256

Saņem rīt no 10:00

129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-M256T

Saņem rīt no 10:00

169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY rokas statīvs ar pulti GP-VPT2BT

Saņem rīt no 10:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karšu lasītājs MRW-G2

Saņem rīt no 10:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem rīt no 10:00

239
Vai €8.08 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY stereo mikrofons ECM-LV1

Saņem rīt no 10:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZEISS tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY mikrofons ECM-B10

Saņem rīt no 10:00

CASHBACK 30269
Vai €9.09 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY mikrofons ECM-G1

Saņem rīt no 10:00

169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-G256T

Saņem rīt no 10:00

CASHBACK 50539.95
Vai €18.24 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-M512T

Saņem rīt no 10:00

309
Vai €10.44 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-M512

Saņem rīt no 10:00

299
Vai €10.10 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-E64A

Saņem rīt no 10:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-E128A

Saņem rīt no 10:00

69
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY mikrofons ECM-M1

CASHBACK 50389.95
Vai €13.18 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY mikrofons ECM-VG1

249
Vai €8.42 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY bezvadu 2 kanālu mikrofons ECM-W3

Saņem rīt no 10:00

CASHBACK 50499
Vai €16.86 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY bezvadu 1 kanāla mikrofons ECM-W3S

Saņem rīt no 10:00

369
Vai €12.47 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY bezvadu mikrofons ECM-S1

Saņem rīt no 10:00

CASHBACK 50449
Vai €15.17 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY stereo mikrofons ECM-XYST1M

Saņem rīt no 10:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY mikrofons ECM-GZ1M

Saņem rīt no 10:00

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-G1M

Saņem rīt no 10:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-64M

Saņem rīt no 10:00

59
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY akumulators NP-FZ100

Saņem rīt no 10:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem rīt no 10:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-32TG TOUGH

Saņem rīt no 10:00

79
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem rīt no 10:00

CASHBACK 30239
Vai €8.08 mēnesī
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SONY atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem rīt no 10:00

129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt