Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

SmallRig 3137 Camera Cage Kit priekš Sony ILCE-7RM4
SR 3137

229.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

SmallRig kameras apvalks Sony a7R IV kamerai

Vieglais kameras būris no SmallRig nodrošina piederumu montāžu un aizsardzību jūsu Sony a7R IV sērijas bezspoguļa kamerai. Šis alumīnija būris nodrošina piekļuvi kameras vadības ierīcēm un piedāvā dažādas montāžas iespējas. Komplektā ir iekļauti caurumi siksniņām, lai pievienotu atsevišķi pieejamu rokas vai kakla siksniņu.

Papildus vienam kurpes stiprinājumam un vairākiem 1/4"-20 un 3/8"-16 piederumu vītnēm izturīgajā alumīnija būrī ir vairākas ARRI stila piederumu vītnes, kas novērš piederumu savērpšanos, kad tie tiek montēti uz būra. Lai kamera nevarētu kustēties būrī, papildus 1/4"-20 kameras montāžas skrūvei būrī ir iestrādāta arī pretgriešanās konstrukcija ar M2,5 skrūvi, kas novērš kameras kustību būrī. Priekšpusē ir montāžas atveres, kas ļauj uzstādīt atsevišķi pieejamu objektīva adapteri. Kameras skrūves pievilkšanai kameras apakšā ir iebūvēts plakans skrūvgriezis.

Komplektācija

1x 1/4"-20 skrūve
1x skrūve M2.5
1x plakans skrūvgriezis
1x sešstūra atslēga

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt