Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

SA-SW5 300W papildu bezvadu zemfrekvences skaļrunis

699
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Dziļš, eksplozīvs zemo frekvenču skanējums

Ar 300 W dziļo zemo frekvenču skaņu no jaudīgā 180 mm dziņa un pasīvā radiatora šī zemo frekvenču akustiskā sistēma padara vēl iespaidīgāku visu, ko skatāties un klausāties. Bez izkropļojumiem izbaudiet dārdošos sprādzienus un visdziļākā skanējuma ritmus, kādus vien esat dzirdējuši. Turklāt dzirdēsiet skaidrākas balsis un vēl precīzāku skaņu, patiesi autentiski klausoties skaņas celiņus.

 

Visvirzienu bloka konstrukcija

Mūsu mājas kinozāles sistēma, skaņas panelis un papildu skaļruņi ir izstrādāti saskaņā ar visvirziena bloka koncepciju. Modeļa SA-SW5 konstrukcija ir ideāli piemērota šīm sistēmām. Vienotais stabilais bloks ar izsmalcināti noapaļotām malām atskaņo uz visām pusēm plūstošu skaņu. Bagātīgu materiāla tekstūru kombinācija izceļ pieskaņotību jebkurai dzīvojamās istabas videi.

 

Skatiet iekļauto tehnoloģiju

Pateicoties vadošajām audio tehnoloģijām, tostarp Σ Magnetic Circuit (Σ magnētiskā ķēde) un Separated Notch Edge (apmale ar nošķirtiem ierobiem), modelis SA-SW5 piešķir jūsu izklaidei enerģiju ar dziļu, piesātinātu un skaidru zemo frekvenču skanējumu.

 

Apmale ar nošķirtiem ierobiem

Cita Sony piederošā tehnoloģija — apmale ar nošķirtiem ierobiem — uzlabo vertikālās amplitūdas simetriju, kas ir būtiski svarīgi skaidras skaņas iegūšanai. Tas tiek panākts ar koncentriskiem ierobiem uz apmales, kas ļauj kontrolēt diafragmas apmales iekšpuses un ārpuses stresu.

 

Vienkārša iestatīšana

Vienkārši ieslēdziet SA-SW5 zemo frekvenču akustisko sistēmu un tā automātiski veiks bezvadu savienojumu ar jūsu mājas kinozāles sistēmu vai skaņas paneli. Tas notiek ātri, vienkārši un bez traucējošiem kabeļiem.

 

Σ magnētiskā ķēde nodrošina dziļu, spēcīgu zemo frekvenču skanējumu

Sony piederošā tehnoloģija — Σ (sigma) magnētiskā ķēde — nodrošina dziļu, spēcīgu zemo frekvenču skanējumu, maksimalizējot skaņas spoli darbinošo magnētisko spēku. Savukārt standarta formas ķēdes ļauj noplūst šī magnētiskā spēka lielākajai daļai.

Specifikācija

Audio parametri
Pastiprinātāja izejas jauda
300W
Izmērs un svars
Zemfrekvenču skaļruņa izmērs (G x A x P)
42.2 x 40.9 x 27.7cm
Zemfrekvenču skaļruņa svars
13kg
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt