Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Noma - ILCE-7M4 Pilna kadra fotokamera
Noma ILCE-7M4B

Nomai no piektdienas līdz svētdienai papildus 30% atlaide.

Spēkā no 11.03. - 30.04.2024.

Ielikt grozāSalīdzināt

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Jaunais 33,0 megapikseļu CMOS attēla sensors ar fona izgaismojumu

Pilnkadra Exmor R™ CMOS sensors nodrošina izcilu ātrumu un lielisku attēla kvalitāti. Vara vadojuma izmantošana nodrošina lielāku pārraides un analogciparu pārveides ātrumu, savukārt liels sensora datu nolasīšanas ātrums ļauj veikt ieraksti ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu 4K formātā līdz 60p ātrumam (QFHD (3840×2160). 4K 60p (50p) ierakste ir pieejama tikai Super 35 režīmā. Turklāt sensors nodrošina uzlabotu krāsu atveidi, zemu trokšņu līmeni visos jutības iestatījumos, 15 soļu dinamisko diapazonu fotoattēliem, kā arī uzlabotu automātiskās fokusēšanās precizitāti un fokusa stabilitāti.

 

BIONZ XR™ attēlu procesors līdz 8 reizes palielina apstrādes ātrumu

BIONZ XR procesors, ko izmanto arī vadošajos α1 un α7S III modeļos, līdz 8 reizes palielina apstrādes ātrumu. Procesors koncentrējas uz autofokusēšanās reāllaika apstrādi, attēlu atpazīšanu un attēla kvalitātes pielāgošanu, lai minimizētu aizturi, būtiski uzlabojot filmu un fotoattēlu apstrādes iespējas. Procesi, kas attiecas uz lietotāja saskarnes, tīkla un failu pārvaldības darbību, tiek sadalīti tā, lai nodrošinātu ātru kameras reakciju uz lietotāja darbībām neatkarīgi no tās reāllaika noslogojuma.

 

Skaista vizualizācija ar niecīgu troksni

Jaunā jaudīgā 33,0MP sensora un procesora acīmredzamās priekšrocības neaprobežojas ar skaitļiem. To skaitā ietilpst maigas, dabīgas cilvēka ādas tekstūras, satriecošs ainavu un skatu detalizācijas līmenis, kā arī labāka krāsu atveide un augstāka objektu izšķirtspēja, pateicoties uzlabotiem algoritmiem. Standarta jutības diapazonu ISO 100-51200 var fotoattēliem paplašināt līdz ISO 50-204800 un filmām — līdz ISO 100-102400, nodrošinot darbību ar zemu trokšņu līmeni.

 

Iestatiet kamerā noskaņojumu ierakstes laikā, izmantojot radošā izskata (Creative Look) funkciju

Paplašiniet savu radošo paleti, izmantojot radošā izskata funkcijas desmit iepriekšveiktos iestatījumus. Varat vienkārši piešķirt noteiktu noskaņojumu fotoattēlos, filmās un tiešraides straumēšanā; visas iepriekšiestatītās izvēles ir pieejamas kamerā bez pēcapstrādes montāžas, tādējādi varat dalīties ar savu vīziju uzreiz pēc ierakstes.

 

Ierakste 4K 60p formātā, ierakste ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu

α7 IV kamera piešķir iespaidīgu video ierakstes iespēju klāstu. Pilna informācijas nolasīšana no pikseļiem bez grupēšanas ļauj veikt 4K 60p (QFHD (3840×2160) 4K 60p (50p) ierakste ir pieejama tikai Super 35 režīmā) ieraksti, un ierakstot 4K filmas ar 30p, pilnkadra 7K pārdiskretizācija nodrošina augstas izšķirtspējas, augstas detalizācijas 4K. Video ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu var ierakstīt iekšējā atmiņā, kas nodrošina pilnīgākas un dabīgākas gradācijas un lielāku montāžas brīvību. XAVC HS™ failu formāts nodrošina apmēram divreiz lielāku kodēšanas efektivitāti, salīdzinot ar MPEG-4 AVC/H.264.

 

Vienmērīgāka gradācijas renderēšana, veicot 10 bitu HEIF ieraksti

Kamera α7 IV piedāvā fotoattēlu kodēšanu HEIF (High Efficiency Image File) formātā papildus parastajiem RAW un JPEG formātiem. Vienmērīga 10 bitu gradācija nodrošina debess un portretu reālistiskāku atveidošanu, savukārt 10 bitu dziļuma izmantošana minimizē attēla kvalitātes samazināšanos, veicot montāžu. HLG režīmā ierakstītos HEIF formāta fotoattēlus var atainot savietojamā BRAVIA 4K televizorā, izmantojot HDMI savienojumu, lai parādītu attēlus ar ārkārtīgi plašu dinamisko diapazonu.

 

Skaista krāsu atveide — vienkārši veicama ar S-Cinetone™

Kamera α7 IV atbalsta S-Cinetone, pamatojoties uz VENICE CineAlta kameras izstrādē gūto pieredzi. Pateicoties šai funkcijai, kas atveido skaistus ādas toņus, Cinema Line kameras, piemēram, FX9, FX6 un FX3 modeļi guva plašu atzinību. Tā nodrošina veselīga izskata ādas krāsas dabīgus vidējos toņus, kā arī maigas krāsas un lieliskus izcēlumus. Tā kā funkcija ir iebūvēta kamerā, varat filmās vienkārši panākt izteiksmīgāku izskatu bez pēcapstrādes montāžas.

 

Maigas ādas efekts, lai āda izskatītos gaiša un skaista

Iebūvētais maigas ādas efekts ļauj ādai izskatīties skaistākai, izlīdzinot grumbas, apslēpjot pigmentāciju un blāvos toņus, saglabājot dabisko izskatu pie acīm un mutes. Papildinot pilnkadra sensora iespējas, šī funkcija var padarīt pievilcīgākas tiešraides translācijas, kā arī uzlabot fotoattēlus un filmas. Ir pieejami četru līmeņu iestatījumi, tādējādi varat pēc vēlēšanās pielāgot efekta pakāpi.

 

S-Log nodrošina profesionāla video aprīkojuma līmeņa krāsu kvalitāti

Kamera α7 IV nodrošina S-Log2 un S-Log3 gamma līknes, turklāt pēdējā ļauj fiksēt vairāk nekā 15 dinamiskā diapazona pakāpes. Krāsu gammas iestatījumi S-Gamut3 un S-Gamut3.Cine ļauj vienkārši panākt α7 IV ierakstu atbilstību ar ierakstiem, kas veikti ar VENICE digitālajām kamerām vai Cinema Line kamerām, piemēram, FX6 un FX3 modeļiem. Ierakstē ar S-Log sākotnējais jutības līmenis ir ISO 800, kuru var pazemināt par divām pakāpēm (ISO 200-640) zem standarta diapazona, lai vēl vairāk samazinātu trokšņus.

 

Iebūvētais 5 asu optiskais attēla stabilizācijas mehānisms nodrošina 5,5 soļu kompensāciju

Kameras α7 IV augstas precizitātes stabilizācijas bloks un žiroskopiskie sensori kopā ar stabilizācijas algoritmiem nodrošina līdz 5,5 soļu aizvara ātruma kompensāciju, lai panāktu kameras 33,0 MP sensora maksimālu veiktspēju. Šo iebūvēto stabilizācijas sistēmu var efektīvi izmantot ar plašu objektīvu klāstu. Kad aizvara taustiņš ir piespiests līdz pusei, monitora ekrānā reāllaikā parādās stabilizētais fotoattēls; tas ir sevišķi noderīgi tad, kad izmantojat teleobjektīvu vai makro objektīvu, un to var izmantot kopā ar manuālās fokusēšanas palīdzības un fokusējamās zonas palielināšanas funkcijām.

 

Buferatmiņa atbalsta nepārtrauktas ierakstes iespēju

Mehāniskie un elektroniskie aizvari ļauj veikt nepārtrauktu ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 10 kadriem sekundē un ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu. Pateicoties jaunajam jaudīgajam procesoram un palielinātajai buferatmiņai, ir iespējama ātrāka ierakste atmiņas kartēs, tādējādi varat ierakstīt vairāk nekā 800 (ir nepieciešama CFexpress A tipa atmiņas karte) nesaspiestu RAW+JPEG kadru (kopā vairāk nekā 1600) vai vairāk nekā 1000 saspiestu RAW+JPEG kadru (kopā vairāk nekā 2000, līdz atmiņas kartes pilnīgai piepildīšanai) (Maksimālais nepārtrauktās ierakstes ātrums ir 6 kadri sekundē, kad ierakstāt nesaspiestus RAW / nesaspiestus RAW+JPEG attēlus). Turklāt palielināta apstrādes jauda ļauj mainīt izvēlnes iestatījumus pat tad, kamēr notiek datu ierakste atmiņas kartē.

 

Filmu ierakste aktīvajā režīmā, turot kameru rokās

Aktīvais režīms izmanto kameras stabilizācijas bloku, žiroskopiskos sensorus un sarežģītus algoritmus, lai filmu ierakstes laikā ļoti efektīvi veiktu attēla optisko stabilizāciju. Jaudīgais procesors precīzi nosaka nepieciešamo kompensācijas līmeni, kas nepieciešams vienmērīgai stabilizācijai visos formātos (aktīvais režīms nav pieejams, veicot ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu 120 (100) kadriem sekundē), ieskaitot 4K, neziedojot kameras α7 IV kompakto izmēru un mobilitāti. Tā kā vienlaikus ar video ieraksti tiek reģistrēti žiroskopa dati, tādējādi pēcapstrādē, izmantojot Catalyst Browse/Prepare programmatūru, var veikt efektīvāku stabilizāciju un iegūt sevišķi skaidrus kadrus.

 

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās ar uzlabotu ātrumu, precizitāti un izsekošanu

Izmantojot fāzu noteikšanas autofokusēšanās un kontrasta noteikšanas autofokusēšanās kombināciju, ātrā hibrīdā autofokusēšanās ļauj precīzi fokusēties pat uz maziem objektiem vai cilvēkiem, veicot ieraksti naktī. Plaša, blīva autofokusēšanās zona aptver apmēram 94% attēla laukuma fotoattēlu un filmu ierakstē, izmantojot 759 fāzu noteikšanas punktus, savukārt kontrasta noteikšanas autofokusēšanās sistēma izmanto 425 punktus. Jaunais jaudīgais procesors reāllaikā analizē plašu datu klāstu, lai panāktu autofokusēšanās sistēmas iespaidīgos rezultātus.

 

Uz mākslīgo intelektu balstītā reāllaika autofokusēšanās pēc acīm un reāllaika izsekošana

BIONZ XR procesora nepārspētā apstrādes jauda ļāvusi uzlabot reāllaika autofokusēšanās pēc acīm un reāllaika izsekošanas funkcijas. Pateicoties uzlabotajai sejas atpazīšanas funkcijai, kamera par 30% precīzāk veic acu noteikšanu (salīdzinājumā ar kameru α7 III), savukārt ātrāka attēla apstrāde nodrošina augstāku precizitāti, kad objekts skatās uz augšu, uz leju vai sāniski. Reāllaika izsekošana ļauj jums izvēlēties objektu un ļaut kamerai veikt izsekošanu, izmantojot jaunāko objektu atpazīšanas algoritmu un procesora veikto telpisko datu liela ātruma analīzi.

 

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm putnu režīms tagad ir pieejams filmām

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm funkcija tagad fotoattēlu un filmu ierakstes laikā spēj reāllaikā noteikt putnu acis un tām izsekot. BIONZ XR procesors izmanto optimizētos autofokusēšanās un izsekošanas algoritmus, lai nodrošinātu pat lidojošu putnu, kuru kustība ir grūti prognozējama, nepārtrauktu izsekošanu. Izvēlieties putnu, kuram sekosiet, un kamera automātiski noteiks un fokusēsies uz šī putna acīm neatkarīgi no tā, vai putns ir nekustīgs vai lidojumā.

 

Autofokusēšanās vadība ar skārienjutīgu sensoru

Skārienjutīgā izsekošana ļauj izvēlēties izsekojamo objektu, vienkārši pieskaroties LCD ekrānam pat tad, kamēr izmantojat skatumeklētāju, ļaujot intuitīvāk vadīt autofokusēšanos fotoattēlu un filmu ierakstē. Vienkāršāka fokusēšanās ir sevišķi parocīga, kad vienatnē ierakstāt filmas vai izmantojat stabilizatoru, tādējādi ļaujot koncentrēties uz kadru kompozīciju.

 

Vizualizējiet lauka dziļumu filmu ierakstes laikā, izmantojot fokusa karti

Jaunā fokusa karte reāllaikā uzklāj displejā fokusēšanās informāciju, lai parādītu, kuras zonas atrodas vai neatrodas fokusā. Pateicoties lauka dziļuma šādas skaidras vizualizācijas iespējai, varat izmēģināšanas laikā vieglāk ātri iestatīt ideālo fokusēšanās punktu un lauka dziļumu. Rezultātā varat izmantot kameras lielisko izšķirtspēju un ātros objektīvu iestatījumus, lai radītu iespaidīgus kadrus ar šauru lauka dziļumu. 

 

Autofokusēšanās palīdzības funkcija, lai nodrošinātu vienmērīgu pāreju uz manuālo fokusēšanu

No kameras Cinema Line FX6 mantotā autofokusēšanās palīdzības funkcija ļauj filmu ierakstes laikā vienkārši pārslēgt uz manuālo fokusēšanu vai no tās. Kad šī funkcija ir ieslēgta, fokusēšanās gredzena pagriešana uz laiku pārslēdz no autofokusēšanās uz manuālās fokusēšanas režīmu, lai jūs varētu speciāli pārvietot fokusu uz citu objektu.

 

“Fokusa elpošanas” kompensācija, lai nodrošinātu pastāvīgu skatu leņķi fokusēšanās laikā

α sērijas kamerās α7 IV modelis ir pirmais, kas kompensē skatu leņķa maiņu fokusēšanās laikā. “Fokusa elpošana” ir jebkāda objektīva skatu leņķa maiņa, kas atbilst fokusa izmaiņām. Sony oriģinālā Clear Image Zoom tehnoloģija tiek izmantota, lai automātiski saglabātu pastāvīgu skata leņķi, nodrošinot filmai līdzīgas fokusa izmaiņas. Šo funkciju var izmantot kopā ar attēla stabilizāciju aktīvajā režīmā, lai ierakstītu stabilus, saskanīgus kadrus.

 

Jaunās specializētās režīmu izvēlnes un pielāgojamais aizmugurējais labais pārslēgšanas disks

Kameras α7 IV izvēlnes ir specifiskas fotoattēliem vai filmām, un vieglākai navigācijai izvēlnes ir konfigurētas, lai uzreiz parādītu trīs hierarhijas līmeņus. Atsevišķas fotoattēlu un filmu ierakstes funkcijas var piešķirt dažādiem taustiņiem un diskiem, ieskaitot jauno, brīvi pielāgojamo aizmugurējo labo pārslēgšanas disku. Darbības efektivitāte tiek būtiski palielināta, pateicoties vadības elementu pielāgošanai jebkādam tobrīd izmantotajam ierakstes režīmam un brīvajai piekļuvei pie aizmugurējā labā pārslēgšanas diska.

 

Ātra piekļuve hibrīdām iespējām, izmantojot fotoattēlu, filmu, palēninātās un paātrinātās ierakstes (S&Q) pārslēgšanas disku

Atbilstoši savam patiesi hibrīda statusam, α7 IV modeļa kamera ir aprīkota ar īpašu fotoattēlu/filmu/palēninātās un paātrinātās ierakstes (S&Q) pārslēgšanas disku, lai uzreiz pārslēgtu starp filmu un fotoattēlu ieraksti. Izmantojot disku, tiek pārslēgtas fotoattēlu un filmu ierakstes režīmu vadības elementu izvēlnes, funkcijas un pielāgotie iestatījumi, turklāt iestatījumi, piemēram, apertūra un aizvara ātrums tiek atsevišķi saglabāti fotoattēlu un filmu režīmiem. Turklāt ir iespējams izvēlēties S&Q režīmu, lai ātri piekļūtu palēninātajai vai paātrinātajai ierakstei.

 

Dažādos leņķos pagriežams LCD monitors nodrošina lielāku ierakstes brīvību

Lielais, sāniski atveramais LCD monitors ar 3,0 tipa, 1,03 miljonu punktu skārienjutīgo paneli ir pietiekami gaišs, lai nodrošinātu skaidru attēlu pat ārpus telpām, savukārt tā malu attiecība 3:2 ļauj efektīvi izmantot displeja laukumu. Dažādos leņķos pagriežamais mehānisms ļauj elastīgi mainīt pozīciju un kadrēšanu ierakstē, turot kameru rokās, uzstādītu uz stabilizatora vai pašportreta ierakstē dokumentālā stilā, vai veicot ieraksti no ļoti zema rakursa.

 

Sakaru iespējas, lai nodrošinātu datu parocīgu kopīgošanu un pārraidi

Kamera α7 IV ir aprīkota ar drošām vadu un bezvadu sakaru funkcijām, lai nodrošinātu datu parocīgāku kopīgošanu un pārraidi. Lai nodrošinātu ātru datu pārraidi, iebūvētais bezvadu LAN izmanto 5 GHz diapazonu papildus 2,4 GHz diapazonam. Iespējams iestatīt, lai ierakstes laikā FTP datu pārraides funkcija automātiski darbotos fonā, savukārt USB Type-C® savienotājs atbalsta ātru SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) datu pārraidi.

 

3,68 miljonu punktu augstas izšķirtspējas Quad-VGA OLED skatumeklētājs

α7 IV kameras Quad-VGA OLED skatumeklētājs nodrošina apmēram 1,6 reižu lielāku izšķirtspēju salīdzinājumā ar α7 III kameras skatumeklētāju, izmantojot 37,3° skatu lauku un 23 mm augstu acu punktu. Pateicoties augstajai izšķirtspējai, uzlabotajai elektroniskā skatumeklētāja attēla kvalitātei un aizsardzībai pret aizsvīšanu un putekļiem (ieskaitot būtiski uzlaboto iekšējo aizsardzību pret aizsvīšanu, salīdzinot ar α7 III modeli), tiek nodrošināta skaidra un parocīga skatīšanās dažādos ierakstes apstākļos.

 

Tūlītēja reāllaika tiešraides straumēšana, izmantojot USB pieslēgumu

Tiešraides straumēšana ir tikpat viegla kā kameras pieslēgšana pie datora, izmantojot USB pieslēgumu; varat izvēlēties no četriem dažādiem izvades formātiem, ieskaitot augstas izšķirtspējas 4K video (Pieejamie formāti — 4K 15p (12.5p), Full HD 60p (50p), Full HD 30p (25p) un HD720 30p (25p)). Varat izvēlēties pašreizējam tīkla stāvoklim un izmantotajām ierīcēm vislabāk piemēroto konfigurāciju, turklāt ir pieejama arī vienlaicīgā ierakste iekšējā atmiņā, piešķirot elastīgas iespējas dažādu uzdevumu izpildē.

 

Siltumatdeves regulēšana

Ilgāka nepārtraukta ierakste ir iespējama, pateicoties efektīvākai siltumatdevei, izmantojot Sony piederošo Σ (sigma) burta formas radiatoru. Šis radiators, ko izmanto arī vadošajos modeļos, ir izgatavots no grafīta materiāla ar izcilu siltumvadītspēju. Pateicoties šai struktūrai, attēla sensors, kas ir galvenais siltuma avots kameras korpusā, brīvi pārvietojas attēla stabilizācijas laikā, kamēr siltums tiek efektīvi izkliedēts.

 

Lielas ietilpības Z akumulatori un USB Power Delivery funkcija

Kamerā α7 IV tiek izmantots lielas ietilpības Z akumulators (NP-FZ100), kā arī ārējās barošanas iespējas, ieskaitot USB barošanas avotus un maiņstrāvas adapterus. Pievienojot lielas ietilpības mobilo akumulatoru, var minimizēt papildu uzlādes nepieciešamību ierakstē ārpus telpām. Lai veiktu ilgstošu ieraksti, pie kameras USB Type-C® pieslēgvietas var pieslēgt USB lādētāju vai mobilo akumulatoru, kas atbalsta USB PD.

 

Divas informācijas nesēju pieslēgvietas, kas atbalsta CFexpress A tipa atmiņas kartes

Divas informācijas nesēju pieslēgvietas ļauj turpināt ieraksti pat tad, ja viena atmiņas karte ir pilna. Viena pieslēgvieta atbalsta augstas veiktspējas CFexpress A tipa kartes, savukārt abas kartes atbalsta UHS-I un UHS-II SDXC/SDHC kartes. Pateicoties lielam ierakstes ātrumam, CFexpress A tipa kartes ir īpaši piemērotas liela ātruma nepārtrauktai fotoattēlu ierakstei, kā arī augstas izšķirtspējas, liela bitu plūsmas ātruma filmu ierakstei.

 

Uzticama, pārdomāta izstrāde

Mēs uzlabojām α7 IV kameras aizsardzību pret putekļiem un mitrumu (netiek garantēta 100% aizsardzība pret putekļiem un mitrumu), lai nodrošinātu lielisku uzticamību pat sarežģītos ierakstes apstākļos ārpus telpām. Konstrukcijas uzlabojumos ietilpst korpusa šuvju un akumulatora nodalījuma vāka pastiprināta hermetizācija (salīdzinājumā ar modeli α7 III), pārstrādātas konstrukcijas objektīva bloķēšanas taustiņš un papildu amortizācija ap stiprinājumu. Viegls, ļoti stingrs magnija sakausējums, ko izmanto kameras augšējam vākam, priekšējam vākam un iekšējam rāmim, nodrošina izcilu izturību.

 

Imaging Edge Desktop™ / Imaging Edge Mobile™

Paplašiniet savu radošo horizontu, izmantojot Imaging Edge Desktop un Imaging Edge Mobile lietotnes. Imaging Edge Desktop lietotne ļauj vadīt ieraksti un novērot kadrus tieši datora ekrānā, pārlūkot fotoattēlus un pārveidot RAW/HEIF formāta datus augstas kvalitātes fotoattēlos, lai tos pārsūtītu. Imaging Edge Mobile lietotnes izmanto α7 IV kameras Wi-Fi un Bluetooth® funkcionalitāti, lai nodrošinātu plašu parocīgu ierakstes un kopīgošanas funkciju klāstu. 

 

Rūpes par vides aizsardzību un resursu taupīšanu

2010. gadā tika uzsākta Sony “Ceļš līdz nullei” (“Road to Zero”) vides aizsardzības plāna īstenošana, lai panāktu nulles ietekmi uz vidi. Gandrīz visi kameras α7 IV plastmasas iepakojuma materiāli ir otrreiz pārstrādājami. Kur vien iespējams, otrreiz pārstrādājami materiāli tiek izmantoti arī kameru korpusos, samazinot ietekmi uz vidi un nepasliktinot funkcionalitāti. Saglabājot vismūsdienīgāko veiktspēju, mēs cenšamies vēl vairāk samazināt enerģijas un resursu patēriņu, lai samazinātu slodzi uz vidi.

Specifikācija

Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
33Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
HEIF
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
XAVC HS
Skaņas ieraksta formāti
MPEG-4 AAC-LC 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
10 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Fokusa sistēma
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (713) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (759) punkti
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 100-51 200 (ISO 50-204 800 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-51200 (ISO 50-204800 paplašinātā režīmā)
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-I/II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-I/II)
CFexpress Type A
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir
Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Micro-B
Type-C
Type-C (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Stereo
HDMI izejas
1
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
658 grami
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt