Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Zibspuldze HVL-F46RM

469
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Kompaktā GN46 zibspuldze atbalsta jaunāko kameru tehnoloģiju

Šī kompaktā, lieljaudas GN46 zibspuldze nodrošina kvalitātes līmeni un sakarus ar kameru, kādu spēj piedāvāt tikai Sony, nodrošinot uzticamu zibspuldzes darbību nepārtrauktā liela ātruma ierakstē un sinhronizācijā ar aizvara ātrumu līdz 1/400 s. Izcila izturība, intuitīva darbība ar kameru, elastīga atstarošanas leņķa pielāgošana un bezvadu radiosakari nodrošina uzlabotu vadību un daudzpusīgumu.

 

Vieda komunikācija ar jaunākajām α kamerām

α apgaismojuma sistēma tika pilnveidota vienlaikus ar α kameru korpusiem, lai nodrošinātu optimālu apgaismojumu plašā ierakstes situāciju klāstā. Izmantojot zibspuldzi ar savietojamām kamerām, var sasniegt tādu integrācijas līmeni, kāds ir iespējams tikai ar oriģinālajiem Sony produktiem, nodrošinot uzticamu un precīzu apgaismojuma vadību.

 

 

Stabila GN46 darbība dažādu apgaismojuma vajadzību apmierināšanai

Tā kā HVL-F46RM modeli izstrādāja Sony, tā var nodrošināt sakarus ar α sērijas kamerām, piedāvājot profesionāla līmeņa apgaismojuma vajadzībām atbilstošu GN46 gaismas plūsmu. Tiek atbalstīts fokusa attālums no 24 mm (15 mm ar platu paneli) līdz 105 mm.

 

 

Stabila liela ātruma nepārtraukta ierakste, izmantojot zibspuldzi

Izmantojot savietojamu kameru, HVL-F46RM zibspuldze var nodrošināt nepārtrauktu izgaismojumu līdz 60 kadriem (1/32 zibspuldzes jaudas līmenis, Ni-MH baterijas. Digitālā kamera, mehāniskais aizvars) ar ātriem impulsiem līdz 10 kadriem sekundē. Tas ļauj novērst zibspuldzes sinhronizācijas atteices izraisīto kadru izlaišanu, atbalstot stabilu, nepārtrauktu ieraksti.

 

Līdz 1/400 s aizvara sinhronizācija ar savietojamu kameru, lai iegūtu jaunu izteiksmīgumu

Izmantojot ar savietojamu kameru, HVL-F46RM modelis ļauj veikt zibspuldzes sinhronizāciju līdz 1/400 s. Tādējādi var samazināt uzsvaru uz fonu, ar zibspuldzi apgaismojot galveno objektu, izgaismot kustīgos objektus uz gaiša fona utt.

 

 

P-TTL režīmā zibspuldze pielāgojas apgaismojumam

Sērijveida ierakstes laikā savietojama kamera ar secīguma ātru kontroli izmanto sākotnējo izgaismošanos, lai vadītu katru atsevišķu zibspuldzi pat tad, kad notiek ātras kustības objektu izsekošana strauju apgaismojuma izmaiņu apstākļos.

 

 

Minimāla aizture, izgaismojoties zibspuldzei

Izmantojot HVL-F46RM zibspuldzi ar savietojamu kameru, aizture starp aizvara taustiņa piespiešanu un zibspuldzes izgaismošanos tiek būtiski samazināta*6, tādējādi varat ierakstīt pat acumirklīgus notikumus.

 

 

Zibspuldzes vadība saistīta ar sejas noteikšanu kamerā

Izmantojot savietojamu kameru, baltās krāsas balanss tiek automātiski pielāgots, lai dabīgi tiktu atveidota objekta sejas krāsa. Darbojoties ar savietojamu kameru, modelis HVL-F46RM atbalsta sejas noteikšanas funkciju, lai ideāli apgaismotu galveno objektu — arī grupās.

 

 

Automātiska baltās krāsas balansa precīza noteikšana, ko spēj veikt tikai oriģinālais aprīkojums

Pateicoties uzņēmuma veiktajām izstrādēm, šī uzlabotā zibspuldze nodod kamerai krāsu temperatūras datus, kur tos izmanto, lai precīzi pielāgotu baltās krāsas balansu krāsu dabīgai atveidošanai jebkurā situācijā.

 

 

Liela ātruma, lēna un aizmugurējā aizkara sinhronizācija

Liela ātruma sinhronizācija darbojas ar jebkuru aizvara ātrumu, un to var izmantot ar plaši atvērtu diafragmas apertūru, lai portretos radītu skaistu fona bokē efektu. Tiek atbalstīta arī lēnā sinhronizācija un aizmugurējā aizkara sinhronizācija.

 

 

Zibspuldzes gaismas sadalījuma variantu izvēle

Ir iespējams izvēlēties trīs zibspuldzes gaismas sadalījuma varianti: Standarta (STD), GN prioritāte (CENTER) un platleņķa prioritāte (EVEN).

 

 

Apgaismojuma optimizācija atbilstoši fokusa attālumam un attēla izmēram

Zibspuldzes apgaismojuma leņķis tek automātiski pielāgots, lai atbilstu izmantotā objektīva fokusa attālumam 24-105 mm diapazonā. Arī gaismas sadalījums tiek pielāgots, lai nodrošinātu optimālu apgaismojumu, veicot ieraksti pilnkadra režīmā vai APS-C formātā.

 

 

Ātra pārlāde un uzticama darbība lielātruma nepārtrauktajā ierakstē ar zibspuldzi

Moderna elektronika un konstrukcija nodrošina zibspuldzes ātru pārlādi un ļauj ilgstoši veikt nepārtrauktu ieraksti ar zibspuldzi. Četru bateriju komplekts nodrošina barošanu vairāk nekā 320 izgaismošanas reizēm ar 2,0 sekunžu pārlādes laiku (ar Ni-MH baterijām). 

 

 

Inovatīva aizsardzība pret pārkaršanu ilgstošākas ierakstes reizēm

Siltumizturīgu materiālu izmantošana un optimizētais zibspuldzes darbības algoritms nodrošina augstāku izturību pret pārkaršanu, kas ļauj ilgāk veikt nepārtraukto ieraksti. Modelī HVL-F46RM tiek izmantoti tādi paši algoritmi kā vadošajā modelī HVL-F60RM2, iegūstot apmēram 1,7 reižu lielāku izturību pret pārkaršanu salīdzinājumā ar modeli HVL-F45RM, tādējādi varat nepārtraukti veikt ieraksti bez pārtraukumiem, kas saistīti ar sakaršanu.

 

Metāla aksesuāru piestiprināšanas ligzda ar izturīgu sānu rāmi

Metāla aksesuāru piestiprināšanas ligzda ar izturīgu sānu rāmi būtiski palielina vairāku saskarņu pieslēgvietas un tās elektrisko kontaktu stingrību un izturību.

 

 

Uzlabota izturība pret putekļiem un mitrumu

Pret putekļiem un mitrumu izturīga konstrukcija nodrošina ļoti uzticamu darbību, veicot ieraksti ārpus telpām. Noteiktu a sērijas kameru pieslēgvietas hermētiskais blīvējums piedāvā vēl lielāku aizsardzību pret putekļiem un mitrumu.

 

 

Elastīga atstarošanas leņķa regulēšana

Šī funkcija ļauj ātri pagriezt zibspuldzes galvu 180 grādu leņķī pa kreisi vai pa labi, 150 grādu leņķī uz augšu vai 8 grādu leņķī uz leju, lai vienkārši pielāgotu gaismas atstarošanās leņķi atbilstoši objektam un ierakstes apstākļiem.

 

 

Visaptveroša vadība, izmantojot savietojamas kameras

Zibspuldzes kompensāciju, koeficientu un citus parametrus var tieši iestatīt savietojamajā kamerā. Kameras pielāgojumu taustiņu var izmantot zibspuldzes displeja parādīšanai, lai vienkārši regulētu parametrus, skatoties skatumeklētājā.

 

 

Punktu matricas displejs un pielāgojumu taustiņi efektīvai darbībai

Kamerai atbilstošs displeja ciļņu formāts padara darbināšanu vienkāršu un intuitīvu. Ātras navigācijas (Quick Navi) displejs parāda stāvokļa informāciju, kā arī nodrošina tiešu piekļuvi svarīgiem parametriem, izmantojot piešķiramu bultiņas taustiņu, vadības riteni un pielāgojumu taustiņu.

 

 

Uzlabots ātrās navigācijas (Quick Navi) displejs aizmugurējā panelī

Piespiežot Fn taustiņu, izvēlētais zibspuldzes režīms un citi parametri parādās displejā, lai varētu parocīgi iestatīt dažādās ierakstes situācijās. Iepriekšējā HVL-F46RM zibspuldzes modelī, piespiežot Fn taustiņu, parādījās tikai bezvadu režīma izslēgšanas (Wireless OFF) un atmiņas satura izsaukšanas izslēgšanas (Memory Recall OFF) ikonas, šie parametri pastāvīgi parādās HVL-F46RM modeļa zibspuldzes displejā.

 

Universāli bezvadu radiosakari

Stabili bezvadu radiosakari tiek nodrošināti līdz 30 m / 98,4 pēdu attālumā. Droši sakari bez problēmām darbojas pat pie atstarotājiem un šķēršļiem. Tiek atbalstīta lēnā sinhronizācija, aizmugurējā aizkara sinhronizācija un  vairāku zibspuldžu pieslēgums.

 

 

Līdz 15 zibspuldžu bezvadu radiovadība

Iespējams kontrolēt līdz 15 zibspuldzēm un/vai uztvērējiem 5 grupās. Modelis HVL-F46RM var komunicēt ar zibspuldzēm, kuras neatbalsta bezvadu radiosakarus, izmantojot papildu FA-WRC1M pulti un/vai FA-WRR1 uztvērēju.

 

 

Multi/Micro USB pieslēgvieta, lai savienotu ar datoru

Modelim HVL-F46RM ir Multi/Micro USB pieslēgvieta, kas ļauj savienot ar datoru, lai atjauninātu programmatūru.

Komplektācija

Pārnēsāšanas maisiņš
Mini statīvs
Savienotāja aizsargvāciņš

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt