Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 300mm F2.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-300F28GM

6759
Bezmaksas piegāde!

Iegādājies šo objektīvu kopā ar SEL-14TC vai SEL-20TC konvertieri un saņem €200 atlaidi komplektam.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Example image of woman playing tennis

Viegls un ideāli sabalansēts telefoto 300mm F2.8

SEL300F28GM ir savā klasē visvieglākais liela atvēruma telefoto galvenais objektīvs, kas nodrošina izcilu optisko veiktspēju un atveidi, kā arī pārsteidzoši ātru un precīzu autofokusu universālā objektīvā, kas sver tikai 1 470 gramus (51,9 oz.). (Neskaitot statīva stiprinājumu) Objektīva konstrukcija ir veidota tā, lai tā svars nebūtu koncentrēts pie priekšējās daļas, tādējādi nodrošinot vislabāko līdzsvaru. Tas var mazināt stresu un nogurumu garu fotografēšanas sesiju laikā no rokas. 

 

Example image of herd of zebras at the water's edge

Elpu aizraujoša G Master izšķirtspēja

Inovatīva optiskā konstrukcija, kas ietver trīs Super ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elementus un vienu ED stikla elementu, efektīvi slāpē aksiālo hromatisko aberāciju, kā arī sānu hromatisko aberāciju. Izcila izšķirtspēja un kontrasts tiek saglabāts līdz pat attēla malām, kas ļauj arī elastīgāk apgriezt un rediģēt.

 

Example image of a bird on a tree branch

Skaists bokeh izceļ objektus

Krāšņais un krēmīgais bokeh efekts ļauj izmantot šauru lauka dziļumu, lai izceltu objektus no fona. Papildus Super ED (īpaši zemas dispersijas) un ED elementiem jaunajā optiskajā dizainā katrs objektīvs ražošanas laikā tiek individuāli kalibrēts, lai optimizētu bokeh kvalitāti. Vienpadsmit lāpstiņu apļveida apertūras mehānisms nodrošina vienmērīgu bumbiņu bokeh efektu.

 

Example image showing view of plains near sunset

Līdz minimumam samazināti blīkšķi un spoku efekts, lai nodrošinātu acīm redzamu skaidrību

Papildinot Sony oriģinālā Nano AR pārklājuma II efektivitāti, objektīva cilindra iekšpusē tiek rūpīgi kontrolēti atspīdumi, lai līdz minimumam samazinātu atstarošanos un spoku veidošanos, nodrošinot skaidrus un skaidrus attēlus.

 

Illustration showing XD Linear Motors within lens barrel

Ātrs un precīzs autofokuss ir arī kluss un maz vibrāciju

Divi XD (extreme dynamic) lineārie motori ar augstu vilces efektivitāti un uzlabotu vadības algoritmu ir īpaši precīzi pielāgoti izmantošanai SEL300F28GM objektīvā, nodrošinot īpaši ātru reakciju uz vadības signāliem, lai liela atvēruma fokusēšanas elementu grupa tiktu precīzi vadīta ar minimālu laika nobīdi un vibrāciju. Rezultāts ir ārkārtīgi ātra, precīza, klusa un zemas vibrācijas AF darbība. 

 

Example image of male basketball players under basket

Ātrdarbīga nepārtraukta uzņemšana ar ātru un precīzu AF/AE

AF izsekošanas ātrums un precizitāte tiek saglabāta pat tad, kad tiek uzņemti nepārtraukti sērijveida attēli ar mazu F22 diafragmu. Lietotājs var nepārtraukti fotografēt, panoramējot, lai sekotu līdzi kustīgiem objektiem, vai apstādināt, lai sasniegtu lielāku lauka dziļumu, neuztraucoties par minimālās apertūras ierobežojumiem.  

 

Product images of two teleconverters

Augsta AF izsekošanas veiktspēja ar 1,4x un 2,0x telekonvertoriem

Ātra un precīza AF darbība ir pieejama arī tad, ja SEL300F28GM tiek izmantots ar papildu SEL14TC (1,4x) vai SEL20TC (2,0x) telekonvertoru.

 

Usage image showing male photographer carrying two cameras with telephoto lenses

Vieglākais savā klasē - 1 470 g (51,9 oz.)

Optiskā konstrukcija, kas ietver Super ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elementus, ir samazinājusi subjektīvo svaru, izmantojot mazāk elementu, kas novietoti objektīva priekšpusē. Tādējādi tiek optimizēts līdzsvars un samazināts inerces moments, kas jūtams kā pretestība rotācijai, ļaujot precīzi un veikli kustināt objektīvu un panoramēt uzņemšanas laikā.

 

Product image showing close-up of lens OSS switch

Iebūvētais Optical SteadyShot stabilizators

Iebūvēta optiskā attēla stabilizācija atvieglo asu attēlu uzņemšanu no rokas pie telefoto fokusa attāluma. MODE 2 piedāvā ideālu stabilizāciju panoramētajiem kadriem, savukārt MODE 3 nodrošina uzlabotu stabilizāciju dinamiskām, neparedzamām sporta darbībām. Turklāt saderīgie korpusi6 nodrošina detalizētu ķermeņa un objektīva saziņu un kontroli, kas var efektīvi pārvaldīt izplūdušo attēlu.

 

Product image showing side view of lens with arrow indicating function ring

Funkciju gredzens

SEL300F28GM ietver funkciju gredzenu, ar kuru var tieši vadīt jaudas fokusu, APS-C/pilna kadra pārslēgšanu vai saderīgu korpusu iepriekš iestatītas fokusa funkcijas. Jaudas fokusēšana: Šis ir noklusējuma iestatījums. Griežot gredzenu, tiek uzsākta nemainīga ātruma fokusēšana norādītajā virzienā. APS-C/Full-Frame: Kad gredzens ir piesaistīts atbilstoša korpusa izvēlnes funkcijai, pagriežot gredzenu, tiek uzreiz izvēlēts APS-C vai pilnkadra formāts. Iepriekš iestatīta fokusēšana: Pieejams tikai ar α9 III. Griežot gredzenu vienā vai otrā virzienā, tiek izvēlēts attiecīgais iepriekš iestatītais fokusēšanas punkts. Iepriekš iestatītās fokusēšanas funkciju neierobežo fokusa diapazona ierobežotāja slēdža iestatījumi.

 

Illustration showing dust and moisture resistant lens design

Izturība pret putekļiem un mitrumu, kā arī augsta izturība

Putekļu un mitruma izturīgs dizains nodrošina papildu uzticamību. Izturīga magnija sakausējuma izmantošana iekšējiem komponentiem un citi uzlabojumi palielina izturību, vienlaikus samazinot svaru. Turklāt priekšējam objektīva elementam ir fluora pārklājums, kas atgrūž pirkstu nospiedumus, putekļus un citus netīrumus, vienlaikus atvieglojot jebkādu netīrumu noslaucīšanu.

 

Product images of drop-in filter

Iebūvējamā filtra atbalsts un citas funkcijas

SEL300F28GM var izmantot standarta 40,5 mm diametra ielaižamos ND un citus filtrus, kā arī Sony izstrādāto VF-DCPL1 apļveida polarizatoru. Tāpat kā citās funkcijās, arī jaunajā objektīva pārsega dizainā izmantota augstas izturības inženierijas plastmasa, kas nodrošina ideālu izturības un maza svara kombināciju. Komplektācijā ir arī īpašs mīksts futrālis, kas aizsargā objektīvu pret vibrācijām. Komplektācijā ir arī objektīva siksna.

 

Komplektācija

Blende: ALC-SH175
Objektīva priekšējais vāciņš
Objektīva aizmugurējais vāciņš: ALC-R1EM
Mīksts futrālis
Statīva stiprinājums
Objektīva siksna
Drop-In filtrs

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
200cm
Filtra diametrs
40.5mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
450mm
Fokusa attālums
300mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
1470 grami
Izmēri (diametrs x garums)
12.4ø x 26.5cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt