Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 16-35mm F2.8 G Master 2, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-1635GM2

2719
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

An example image looking up to the roof inside a building, with a large detailed circular glass ceiling in high resolution

Brīnišķīga “G Master” izšķirtspēja

Augstā telpiskā izšķirtspēja ļauj detalizēti atveidot dinamiskas kopplāna ainas līdz pat attēla malām visā 16-35 mm tālummaiņas diapazonā ar maksimālu objektīva diafragmas apertūru. Konstrukcijā ietilpst pieci asfēriskie elementi, tostarp trīs XA ārkārtīgi asfēriskie elementi, bet aberācija tiek kontrolēta, nodrošinot augstu izšķirtspēju un lielisku bokē efektu.

 

Example portrait image of a woman in focus with a wide angle background in depth with bokeh, showing that both wide angle and bokeh expressions can be achieved.

Izcila izšķirtspēja un bokē efekts

Vienmērīgs, skaists bokē efekts, kas var pievienot dziļumu šī objektīva izcilajai izšķirtspējai, ir iespējams, pateicoties lielajai F2.8 maksimālai diafragmas apertūrai, inovatīvajai optiskajai konstrukcijai un uzlabotajam apertūras blokam ar 11 lapiņām. Skaists bokē efekts var plašam attēlu klāstam uzlabot pievilcību un izteiksmīgumu.

 

A close-up example of a flower petal with a sense of blur in the surrounding area

Lielisks tuvplāns

FE 16-35mm F2.8 GM II piedāvā satriecošu tuvplānu ar minimālu 0,22 metru minimālo fokusa attālumu visā tālummaiņas diapazonā un 0,32x maksimālo palielinājumu. Tādējādi var ierakstīt attēlus no maza attāluma, lai iegūtu dinamiskas perspektīvas, kamēr dziļš bokē efekts pievieno papildu izteiksmīgumu.

 

Example beautifully expressing the light by suppression of flare and ghosting

Skaidrs attēls ar minimizētiem zibšņiem un attēla dubultošanos

Zibšņi un dubultošanās var rasties, kad kadrā ir saule vai cits spēcīgas gaismas avots. Sony oriģinālā “Nano AR Coating II” tehnoloģija uz objektīva virsmām nodrošina vienmērīgu pārklājumu, kas novērš atstarošanos, sarežģītos apgaismojuma apstākļos efektīvi slāpējot zibšņus un attēla dubultošanos. Tiek slāpēta arī iekšējā atstarošanās, kas var samazināt skaidrību..

 

Example expressing the sense of speed that a wide-angle lens can provide

Paredzēts detalizētiem filmu kadriem

Jaunā objektīva konstrukcijas tehnoloģija samazina “fokusa elpošanu”, fokusa nobīdi un ass nobīdi tālummaiņas laikā. Attēla kustība un skatu leņķa izmaiņas ir minimizētas, iegūstot vienmērīgu filmu bez traucējošiem faktoriem. Ārkārtīgi dinamiskie (XD) lineārie motori un uzlabotais apertūras bloks arī samazina filmas ierakstē traucējošo troksni un vibrāciju.

 

Usage image of shooting with FX3 on a gimbal, with the FE 16-35mm F2.8 GM II lens attached

Ideāli sabalansēts filmu ierakstei

FE 16-35mm F2.8 GM II ir ne tikai viegls, bet arī ideāli sabalansēts, lai tālummaiņas laikā izbīdītos minimāli. Smaguma centrs, kas mainās ļoti niecīgi, paplašina manevrēšanas iespējas, kad ierakstāt ar kameru rokās, kā arī ļauj iztikt bez atkārtotas pielāgošanas pēc tālummaiņas iestatījuma maiņas, kad izmantojat stabilizatoru.

 

Diagram showing internal locations of actuators employed for the FE 16-35mm F2.8 GM, with 4 groups and 2 elements

Precīza un ātra autofokusēšanās

Pateicoties peldošās fokusēšanas mehānismam, kurā ietilpst četri ārkārtīgi dinamiskie (XD) lineārie motori un precīzas objektīva vadības elementi, FE 16-35mm F2.8 GM II nodrošina līdz apmēram 2 reizēm ātrāku autofokusēšanos lielātruma nepārtrauktā ierakstē ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē, izmantojot Sony α1 kameru.

 

whilst casually walking up stairs with the FE 16-35mm F2.8 GM lens mounted and Sony strap wrapped round her right wrist.

Vienmērīga, klusa autofokusēšanās filmu ierakstē

Fokusēšanās ir ārkārtīgi svarīga, kad ierakstāt palēninātu kustību vai 4K/8K filmas. Objektīvs FE 16-35mm F2.8 GM II ir piemērots α sērijas korpusiem, nodrošinot uzticamu fokusēšanos un pat ātras kustības objektu vienmērīgu izsekošanu, pateicoties XD lineārajiem motoriem un uzlabotajai vadības tehnoloģijai, kas filmas ierakstē nodrošina ļoti plūstošu, klusu un precīzu autofokusēšanos.

 

Product image illustrating turning of focus ring with double headed arrow symbol, describing the Linear Response MF

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza, kad ierakstāt fotoattēlus vai filmas.

 

Close up image of a person carrying a camera in their right hand whilst casually walking up stairs with the FE 16-35mm F2.8 GM lens mounted

Mazs, viegls un universāls

Kaut gan FE 16-35mm F2.8 GM II ir pasaulē vismazākais, visvieglākais F2.8 16-35 mm tālummaiņas objektīvs, tas nodrošina lielisku attēla kvalitāti ar uzlabotās optiskās konstrukcijas XA tipa ārkārtīgi asfēriskajiem elementiem un sevišķi zemas dispersijas stiklu. Arī pateicoties viegliem XD lineārajiem motoriem objektīva svars ir tikai 547 grami; tas ir par 20% vieglāks nekā FE 16-35mm F2.8 GM. Kopējais garums ir nieka 111,5 mm.

 

Left: Product image showing left side of lens body with green rectangle graphic highlighting Aperture click switch

Parocīga diafragmas apertūras regulēšana

Modelim FE 16-35mm F2.8 GM II ir klikšķu ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis un īrisa diafragmas bloķēšanas slēdzis, kas ļauj ātri un elastīgi regulēt diafragmas apertūru. Diafragmas apertūras gredzena soļu klikšķus var ieslēgt, lai iegūtu taktilu atgriezenisko saiti fotoattēlu ierakstē, vai izslēgt, lai filmu ierakstes laikā nodrošinātu vienmērīgu, klusu diafragmas apertūras vadību.

 

Left: Product image showing left side of lens body with green rectangle graphic highlighting the focus hold button Right: Product image showing the position of focus hold button on the lens

Pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi

Divi pielāgojamie fokusa saglabāšanas taustiņi nodrošina vieglu piekļuvi un parocīgu vadību, kad veicat ieraksti horizontālā vai vertikālā orientācijā. Kameras korpusa izvēlnē fokusa saglabāšanas taustiņiem var piešķirt vienu funkciju.

 

Illustrative diagram with the locations of all circular lens body seals that are designed to resist dust and moisture ingress shown in red

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Modelis FE 16-35mm F2.8 GM II ir labāk aizsargāts pret putekļiem un mitrumu. Visas šuves ir hermētiski noslēgtas, taustiņiem un slēdžiem ir silikona gumijas starplikas, savukārt objektīva stiprinājumam ir gumijas gredzenblīve. Šie uzlabojumi nepieļauj putekļu un mitruma iekļūšanu sarežģītos apstākļos ārpus telpām.

 

Close-up image of front lens element illustrating fluorine coating that repels dust, moisture and other contaminants

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Close-up image of lens hood.

Kompakta objektīva blende

Efektīvi bloķējot nevēlamo gaismu, FE 16-35mm F2.8 GM II komplektā iekļautā jaunā objektīva blende ir mazāka nekā FE 16-35mm F2.8 GM komplektā iekļautā blende, tādējādi tā ir parocīgāk izmantojama un aizņem mazāk vietas somā.

 

Komplektācija

  • Objektīva priekšējais vāciņš ALC-F82S
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš: ALC-R1EM
  • Somiņa
  • Somiņas pleca siksna
  • Saules blende ALC-SH177

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
22cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
82mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
24mm - 52.5mm
Fokusa attālums
16mm - 35mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
107° - 63°
Skata leņķis (APS-C)
83° - 44°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
547 grami
Izmēri (diametrs x garums)
11.15ø x 8.78cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt